90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №127

• 31 886
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  Записвам се , макар че ми е много трудно да ви следя  Hug
  Пожелавам много минуси на всички   bouquet

# 46
Отчет след вчерашния плодов - никакъв -  Rolling Eyes

# 47
  • България
                                                       Добро Утро!!!

Отчет след вчерашния плодов - никакъв -  Rolling Eyes

да не си пред МЦ?в 00 ходили сутринта? Hugне се отчайвай има застои при всеки-после падат много -

She_R наблюдавай храните-при мен след леща има много малък -,понякога и +
картофите са ми приятели Simple Smile
закуска мандарини обяд и вечеря златни картофки с зеле салатка и многооо вода
кантарев нещо ми показва различни кг като го местя/електронен е/ newsm78маи му трябват нови батерии
УСМИХНАТ ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ!!!!

# 48
Добро утро!И аз нямам минус, но по-важното е, че нямам и плюс. Mr. Green

Сега си пия сока и после ще си сложа едни картофи да се сварят.Това ще е менюто за днес.Най-много с малко маслини и зелева салата. Simple Smile

Хубав ден на всички и мнооооооооого големи минуси! Simple Smile  bouquet

# 49
Добро утро момичета  Hug
С изумление днес кантара показа -3кг.,а съм само от понеделник на тази диета.Дали са ми оскъдни порциите чудя се аз  newsm78
Или може би защото сутрин не хапвам нищо,но днез хапнах 1 портокалче.Ще продължавам в същия дух Joy
Лек ден на всички и успешно сваляне  Heart Eyes

# 50
Просто Хари , знам ,че ти си наясно със диета .. повече от мен .. та да питам голям проблем ли е да не ям лентичката черен шоколад ?
des lona , поздравления продължавай в същия дух Simple Smile

# 51
Никакъв проблем не е.Аз не съм яла и доста други.Simple Smile

Дес, или е вода или се движиш много добре.Simple SmileПродължавай в същия дух! Simple Smile

# 52
 Laughing Laughing А проблем ли е ако си разделя 1 парче торта за обяд и за вечеря заедно с пицата или трябва да ям тортата само за вечеря ?

# 53
Добро утро и от мен Simple Smile Време е за кафенце newsm22 На мен мили дами днес ми е БЕЛТЪЧЕН ден....мисля за обяд да хапна 2 кюфтенца на скара....как мислите...позволени са нали така?Понякога имам чувството,че бъркам някъде....Вчера на мъжлето му казаха,че е свалил от диетката...а при мен-резултат 0-лев... Shocked НООО се успокоявам от факта,че ми е само 9 ден Laughing
С нетърпение чета публикациите ви, докато бебка спинка Simple Smile  bouquet

# 54
Добро утро, фиданки!
Днес съм на въглехидрати.З- фреш от грейпфрут, О- пица , В- пърленки
Иве, някой от момичетата въобще не ядат шоколад не мисля, че е голям проблем.Лично аз ям, но не всеки път.
Дес лона, първите дни се изхвърля голямо количество задържана вода затова не се чуди на резултата, а му се радвай.Поздравления.
Роси, благодаря за кафето.Тъкмо си пия моето.
Усмихнат ден на всички!

# 55
Laughing Laughing А проблем ли е ако си разделя 1 парче торта за обяд и за вечеря заедно с пицата или трябва да ям тортата само за вечеря ?

Ако го ям аз, ще го разделя, но някои могат да ме линчуват. Laughing Затова "на теория" соленото за обяд, сладкото за вечеря.  bouquet

Десислава, можеш такива кюфтета. Simple Smile

# 56
Добро утро, красавици!!!

Иве, не съм Хари, но и аз да ти кажа, че не е проблем, още повече голям  Peace . Много момичета не го хапват, пък виж какви резултати имат.
Момичета, след вчерашния изключително интересн ден във 00, днес имам внимание -900гр  newsm44 Разбира се и денят ми беше изключително режимен.

Днес съм на въглехидрати и тъй като от 12 съм на изпит ( да ми стискате палци, ей ), ще обядвам към 10.30  Laughing Дет се вика залък не ми се слага в устата, ама кво да се прави. Да си дам менюто за днес:
- 4-5 фурми и една чаша вода с мед
- филия- две с лютеница
- торта  Mr. Green

А аз си сметнах дните и на 13ти, в неделя, когато имам рожден ден, ще съм на въглехидрати и ще ям тортааа  Mr. Green

И така. Сега отивам да си направя упражненията и сядам да преговоря за изпита!

Хайде, приятен и отслабващ ден и да ми стискате палци много  Praynig

# 57
  • sf
ДД
Вчерашния ми ден замина на кино с това даване на кръв. Оная лелка искаше да съм закусвала, аз пък как не я излъгах. ама ядох вафла и после малко шоколад след кръвта. После си бях режимна.
Няма да се качвам на кантара поне няколко 4ки, че му треперя постоянно на тоя кантар  Joy
и стигнах тия пусти 85 кила,дето миналия път на тях зарязах диетата и пусто не видях нещо близо до 80  Joy та тоя път се надявам да успея. някак си съм се настроила психически,че смъкна ли под 80 и после ще ми е по-лесно. ама туй са сметки без кръчмар  Joy
айде лек и диетичен ден  Mr. Green

# 58
  • София
Вчера в плодовия се издъних яко. За първи път от началото на режима. Вечерта се наплюсках със спанак с ориз  Embarassed Embarassed Embarassed. Такъв глад не ме беше гонил откакто бях състезател по плуване.  Rolling Eyes
Днес продължавам с белтъци
З - 2 ябълки
О - задушено месо с праз + салата краставици и домати
В -1/2 обяд.

# 59
Благодаря ви на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
мм значи пицата си хапвам за обяд
за вечеря ще си оставя 1 парче пица и 1 парче тортичкаааа Simple Smile мисля да мина през "Неделя" да си взема нещо
аа и още 1 въпрос ..
не че съм в края на режима  Laughing Laughing Laughing ама все пак .. след края продължаваш да си ядеш нормално всичко и може да си смесваш храни или ? и после след 3 месеца пак може да го повториш нали ?
и след 29тия ден (т.е воден) пак си продължаваш с белтъчен,бобов ... и т.н ? Simple Smile
ихх малко много въпроси станаха  Embarassed Embarassed Embarassed
съжелявам  Embarassed Embarassed Laughing

Общи условия

Активация на акаунт