90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №127

• 31 916
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • Ямбол
Айде и аз на опашката със застой. Абе тая луна защо е толкова лоша, колко още ще расте? Днес ми е 16ти плодов ден и съм -3,5 и все толкоз си седя а доста имам да свалям, иначе супер много ме амбицирате с тези 10 свалени кила на цикъл, Недялка браво момиче, сигурна съм, че си била много стриктна. Аз си признавам, че имам прегрешения и си обещавам да съм по-сериозна, за да има и добри резултати. Вчера правих постните квадрати и ги залях с разтопен черен шоколад, амиииии няма да ви казвам какво стана...(половин тавичка почти замина) и  на мъжа ми много му харесаха. Миналата седмица правих содената питка, еми нищо не стана.
ААаа да се похваля,че и свекърва ми се нави и почна режимчето, ще ви съобщавам и нейните резултати.
Днес отказах да ходя на гости, че си знам слабия ангел.
Недялка ти имаше ли зацикляния и в началото ли свали повече или равномерно през целия период?

# 121
  • Варна
She R ако държиш и ти да хапваш от питата можеш да замесиш с мая, вода , брашно, малко сол и захар-постна пита, обикновено кисело тести  и като я оформяш да сложиш обилно маргарин Иначе мога да ти дам поне 5 рецепти за пити с яйца ама няма да е постна Wink
Мислех, мислех и направих точно такава, без да съм чела поста ти. По принцип питките си ги правя пак така, но добавям и яйца, а след това и сирене. Днес без тях пък каквото стане, нали си е вид погача за повода Peace Благодаря ви!
Иначе докато го измисля и направя деня мина, та обядвах препечени филии с лютеница Peace

# 122
А аз съм седнала да се радвам на някакви си 400гр.от вчера за днеска Mr. Green
Току що хапнах макаронки,много вкусни станаха,с доматки,лук,гъбки мммммм...

Дали да не врътна едни квадрати и аз newsm78 вкъщи всички много ги обичаме,никога не остават за другия ден Embarassed

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 14:43 от Norival

# 123
Мале като четох първите страници, направо бях решила да не пиша повече... Много ни се карат, ама ние не сме виновни, че сме много и всяка като напише по нещо и то минали 10 стр...
Сега аз искам да се похваля, не с минуси (просто щерката вчера ми развали кантара и днес мисля да купя, ама ще видим), а с това, че от снощи забелязвам, че вече не изпитвам такъв глад като в началото и това много ми харесва. Днес закусвах чак в 10 часа, а съм станала в 6:30! Така като няма глад се издържа къде, къде по-лесно...
Иначе аз днес съм на плодове - до момента 3 кивенца и 2 ябълки, може би ще има още 2 портокала най-много.
Целувки и  Hug на всички заслабващи...

# 124
  • София
700гр за един ден малък минус!?! #Crazy Ти ме уби направо! Аз като свалях по 500гр първите няколко дни даже се притеснявах, че е твърде много и ще си стресирам организма... Ама пък наистина друго си е да се свалят по 2кг на ден и накрая за цялата диета да се съберат общо 180кг  минус  hahaha

Иначе и аз съм в застой от доста време вече - последните 2 седмици съм свалила няма и 500гр, но хич не се оплаквам. Апетитът ми намаля, вече не ми е студено непрекъснато като преди и го няма този неистов глад късно вечер, както досега заради ранната вечеря. Диетата е прекрасна и още от сега се чудя какво ще правя като свърши защото ще ми липсва  Laughing

# 125
аз съм днес на белтъчен ден...интересно при някои от момичетата резултати има на 2 ден ... а аз вече съм на 9-ти и  Confused не виждам кой знае какъв резултат...дали всичко е до организъм?!Иначе днес хапнах 2 кюфтенца на скара с половин препечена филийка...не бях хапвала хляб от....................2 седмици  Thinking

# 126
Десислава Simple Smile , и на мен много ми липсваше хляба,но днес видях,че има вкъщи пресен ненарязан и си позволих 1 хапка Simple Smile пък и ми е режимно заедно с пицата .. направо се родих като я изядох хапката  Laughing Laughing Laughing
не се притеснявай всичко е до организъм Simple Smile спазвай режима и резултати ще има Simple Smile Hug Hug Hug Hug

# 127
Днес  3-ти ден - въглехидратен.

з: Портокал
о: макарони с лютеница
в: май ще е нещо сладко
( чета рецептите за други идеи)

Не съм се мерила в началото, нямам и намерение да го правя.
Разчитам да ми станат широки дрехите по някое време.  newsm03
Успех на всички и много минуси!  newsm10

# 128
Благодаря за светкавичния отговор ive70....спазвам го стриктно...дано да има резултат Simple Smile

# 129
  • София
Привет фиданки! Hug
Минавам само да ви нагледам как сте и режимни ли сте. Аз съм в почивка в момента (това за новите фиданки, които не ме познават), задържам си килата без проблем на този етап.

-700 г за един ден е страшно много. Както и 3-4 кг за 16 дни. За къде бързате, не разбирам. Не е здравословно бързото отслабване. Всички знаем какво следва после. Спазвайте си правилата и не се тръшкайте и всичко ще е наред. Имайте предвид, че ако първи цикъл свалите 10 кг, няма как и втория да свалите толкова. Организмът се нагажда към новите кг.

Хайде успех на всички и не се предавайте.  Hug

# 130
Днес  3-ти ден - въглехидратен.

з: Портокал
о: макарони с лютеница
в: май ще е нещо сладко
( чета рецептите за други идеи)

Не съм се мерила в началото, нямам и намерение да го правя.
Разчитам да ми станат широки дрехите по някое време.  newsm03
Успех на всички и много минуси!  newsm10

Странно и аз не съм се мерила и разчитам на дрешките-по тях ще позная...а и премеря ли се и видя,че няма резултат само ще се депресирам и обезсърча ... Simple Smile

# 131
  • София
Едвам ви изчетох днес,аз съм режимна ориз със зеленчуци,че днес съм на варива за вечеря същото.И за д ане ми се карат изядох точно 300 гр,май са ми много ама..

# 132
то всъщност има ли значение по- колко се яде в определения ден????

# 133
Странно и аз не съм се мерила и разчитам на дрешките-по тях ще позная...а и премеря ли се и видя,че няма резултат само ще се депресирам и обезсърча ... Simple Smile

интересно при някои от момичетата резултати има на 2 ден ... а аз вече съм на 9-ти и  Confused не виждам кой знае какъв резултат...дали всичко е до организъм?!

Странно Simple Smile
Като не си се мерила и не знаеш какво се случва.. как разбра, че за 9 дни нямаш резултат?
Очакваш да ти паднат панталоните закопчани ли  Mr. Green
Интересно..

Днеска ми е много забавно  Crazy

# 134
  • Бургас
Айде и аз на опашката със застой. Абе тая луна защо е толкова лоша, колко още ще расте? Днес ми е 16ти плодов ден и съм -3,5 и все толкоз си седя а доста имам да свалям, иначе супер много ме амбицирате с тези 10 свалени кила на цикъл, Недялка браво момиче, сигурна съм, че си била много стриктна. Аз си признавам, че имам прегрешения и си обещавам да съм по-сериозна, за да има и добри резултати. Вчера правих постните квадрати и ги залях с разтопен черен шоколад, амиииии няма да ви казвам какво стана...(половин тавичка почти замина) и  на мъжа ми много му харесаха. Миналата седмица правих содената питка, еми нищо не стана.
ААаа да се похваля,че и свекърва ми се нави и почна режимчето, ще ви съобщавам и нейните резултати.
Днес отказах да ходя на гости, че си знам слабия ангел.
Недялка ти имаше ли зацикляния и в началото ли свали повече или равномерно през целия период?

Зацикляне нямах или поне така мисля newsm78
Защото аз не се меря всеки ден ,дори не след всяка четворка-
мерих се в началото ,посредата и след водният Peace

Имам си своите прегрешения Embarassed,не са огромни но са си грешки.
Тази врътка ще се опитам да съм по-стриктна и да не прегрешавам Peace
Общо взето ,ако се поддадях на някое НЕпозволено изкушение,
на следващият ден бях абсолютно режимна ,но с по-малки порции.

Например вечерта на един Бобов изядох една вафла Embarassed
На другият ден Въглехидратен - обядвах спагети с лютеница/300гр.порция/,
а за вечеря печена тиква с 1с.л. мед /400гр/ Peace
Общо взето за 29 дни имам около 5-6 прегрешения в началото.
В последствие свикнах и си удържам лакомията ,доста успешно  bowuu

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт