90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №127

• 31 889
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • София
На заведение може и спагети и пица.

# 16
  • Пловдив
Фиданки добре дошли в новата тема и успех на всички Hug
Само искАм да ви помоля да не пускате сега 2-3 страници с тип "Запис" защото темата много бързо се изписва и тези постове много я пълнят излишно. Да напомня че темата има скайп и фейсбук и там е удобно за дълго чатене и много писане. Моля ви да намалите излишния спам в темата, че темата се изписва за 3 дни. А в същото време виждам че всеки си пише нещо без дори да си направи труда да прочете поне предния пост преди неговия. И става така че някой пита, друг прави усилие да обяснява и след него пак някой със същия въпрос. Моля ви като пишете и питате си правете труда да прочетете постовете преди това. ТакА може да намерите отговор на това, което ви интересува.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ  bouquet

Не ми се иска да го напомням и аз във всяка тема, но отново ще го кажа и аз. Ограничете чата там, където може свободно да се чати. Желателно е да не информирате по четири пъти на ден какво ядете - достатъчно е да се напише и веднъж. Да не стигам до крайности и да не кажа, че не е нужно да се казва от 50 човека всеки ден какво се яде като в детската градина.
А постове от едно- две изречения просто ще изчезват.

Успех и от мен на всички!

# 17
 smile3532 Просто Хари пак се отчете  hahaha
Марето съм за залъгване на глада пробвай с чай от невен.Освен че влияе много благоприятно на стомаха,когато ти престъргва от глад,само две глътки от чая и си шест! Peace

# 18
Ей,ама я изписахте тая тема за 3 дни,бе...Не вие срам LaughingДнес напълно режимен въглехидратен,само водата ми куца,но се надявам докато легна да наваксам(и после цяла нощ в 00),а утре  на плодове и...слънчева водА JoyДано после видя минус,че много зациклих нещо,а уж гледам да съм стриктна newsm78
Ааа,сега прочетох,че nanu4e е яла филии с домат за вечеря,а аз мухах сладко,а така ми се дояде филия със сол и домат Embarassed

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 21:16 от vanessa80

# 19
  • Варна
Оле мале какво напрашихте вие бе фиданки- тези теми ги топите като килцата  Laughing
Аз предната цялата я изтървах  Rolling Eyes

Да не си помислите, че съм се отказала  Naughty .  Карам си режимно, но имах едно много сериозно прегрешение в бобовия, като успях да го компенсирам с почти пълен плодов след това - т.е. 1 1/3 плодов (вчера и днес), което не е хич правилно и хубаво, но това е положението- съгреших и го изядох това парче тирамису   chef

Иначе си взех електронен кантар от Техномаркет (Нео за 15лв) и много му се кефя. За мой късмет няма разлика между механичния и електронния. Много ме беше страх да не тегли повече и да ме обезкуражи.

Та въпреки прегрешението съм - 1 (общо -8 до тук). Това ми е първи минус за втория цикъл.

Пожелавам много минусчета и воля на всички!  Heart Eyes  bouquet

# 20
Марето съм аз пробвах два вида ,и ей ме на тук съм.Отказах се от хапчетата, само си давам парите на вятъра.Днес видях една приятелка и тя е почнала от 20 и някой си януари , по-късно от мен, и е свалила 6 кг. до тук, така ,че аз се убедих  за себе си ,че това е точния за мен режим.

# 21
такмо почнах да пиша и ми изчезна поста Shocked
нещо имам проблем с WC-то
взех си разхлабителен чай-и въпросчето ми е-в тон ли е с режима?
мисля да изпия един преди лягане,4е вече  Whistling

# 22
  • Canada
оооо не мога да ви следя вече... Изписвате много бързо темичката.... ooooh!
Аз исках само да кажа, че режимът явно много бързо добива популярност, понеже покрай мен се запалиха буквално всички (за съжаление без мъжа ми засега) - колежката ми, родителите й, сестра й, майка ми, свекърите и т.н. Хихихи... Лошото е, че не почнахме по едно и също време, че да ни съвпадат дните... Mr. Green

# 23
Що да не е в тон, чай като чай.Пий смело.

# 24

Смятам, че е напълно режимно, все пак са билки. Аз съм пила Сена- майчин лист или нещо от сорта на Биопрограма. Правилно вечер мислиш да го пиеш, утре сутрин ще имаш голям минус  hahaha Но ако дълго си имала този проблем (3 дни например), се приготви и за второ и трето ходене. Това от опит ти го казвам. Иначе превантивно сутрин чаша топла вода с мед .

А относно темите с писането, съгласна съм, че сме се разлигавили( в някакъв смисъл), но е факт, че сме много. Имаше време, когато бяхме не повече от 6-7 момичета и една тема я караме по седмица, че и повече.

# 25
Тя и Марето съм-олекна ми Embarassed
благодаря ви за бързите отговори Heart Eyes
4ти ден ми е спичането-май си права за големия минус Laughing
сладки сънища сладурки-и минусчета утре Wink

# 26
Здравейте и днес! Simple Smile
Да се отчета:
З: две ябълки
О: макарони с лютеница (към 150гр)
В: макарони с лютеница (като си добавих и малко салата) знам че не биваше, но много бях гладен. Но забелязах, че на половината порця макарони и вече се бях нахранил. Но довърших тях а оставих салатата Simple Smile хехе
Приятна вечер на вскички и смъкнати килца ! Simple Smile 

# 27
п.с. сетих се един вапрос да ви задам, малко глупав, но... може ли да се дъвчат дъвки без захар. Понеже, когато имам нужда от сладко, взимам една дъвка без захар с плодов вкус от тези на Орбит. ок ли е според вас ? Simple Smile

# 28
  • България
п.с. сетих се един вапрос да ви задам, малко глупав, но... може ли да се дъвчат дъвки без захар. Понеже, когато имам нужда от сладко, взимам една дъвка без захар с плодов вкус от тези на Орбит. ок ли е според вас ? Simple Smile

спокоино си ги дъвчи и аз съм така
 newsm78та на кого е скаипа? Joyзабавно е там...
кисело зеле неутрално ли е Mr. Green

# 29
  • София
Здравейте фиданки, виждам, че наистина бързо изписваме темичките. Сега ще се върна да изчета последните 20 страници  Shocked от предишната. Аз за последните 2 дни голяма нережимност отчитам, ама нито въглехидратния, нито плодовия ги спазих, но кантара сега е мръднал само със 0,100 гр. нагоре. Предполагам, че утре сутринта и тях няма да ги има. От утре пак започват да си текат нормално дните, надявам се и очаквам да влезна в график. Иначе общо до тук за почти 40 дни кантара показва -11 кг, въпреки прегрешенията, е повече от това...няма какво да искам!
sound_room аз дъвча дъвки, но рядко и като цяло ги избягвам, защото те не са със захар, но са с подсладители, така че пак не са съвсем режимни. но от време на време не е чак такъв проблем.
rositoooo , неутрално е зелето, но не е за прекаляване, ащото съдържа много сол и задържаш вода от него, най-добре го накисни във вода от вечерта.
Лека и минусова вечер момичета!

Общи условия

Активация на акаунт