90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №127

• 31 942
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
ДУ от мен, след вчерашния белтъчен ден съм -1.700   #Crazy  #Crazy  #Crazy
Имах проблем с 00 и два дни пих чай Сена, явно за този резултат и той има голям принос  Shocked .
Сега пия кафе, после ще хапна една ябълка, за О и В ще бъда на варени картофи с копър и салатка!
Успешен ден на всички и много минусчета  Peace

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 09:42 от viliana81

# 196
Добро утро момичета  Hug Аз съм новичка и днес ми е първия плодов  .. мисля да карам на ябълчки,  портокалчета   и някакви сурови ядки   Thinking  Само дето имам въпросче  .. някъде бях чела, че през плодовия трябва да пийваме минимум 4 литра вода, но само дето сега не го намирам  Grinning Аз ли съм се заблудила нещо или наистина трябва  ?

2-да, ама 4 са множко.4 някои пият само във воден.Simple Smile

# 197
Здравейте и от мен  Hug
Приятелката ми ме нави за тази диета. До сега съм се ограничавала (без резултат) и реших да опитам. Имам огромна нужда!  Rolling Eyes
Вчера беше плодовия ден и мина леко, а не мислех че ще е така!
Успех на всички!   bouquet

# 198
  • Бургас
Недялка 81, Браво за чудесния резултат! Аз нямам много време да пиша, но се старая да ви изчитам. Карам режима режимно, днес варива и бих искала да ми напишеш как правиш картофки в йенската тенжера, ако може. Минуси на всички! И аз съм в застой, но очаквам МЦ, та се надявам да е от това

Аз като виден куливар да спиделя Joy
режа картофите като за пържене,слагам в йенската, добавям сол,черен пипер и 1-2 лъжици олио
/абе на око слагам та не е много ясно количеството/.
Накрая добавям вода колкото да покрие дъното ,най-много един пръст.
Слагам капака и хоп във фурната.
Бон Апети  chef

С дЪх На КаНеЛа,pupppa,чуден резултат момичета,честити ви вече липсващи килца Grinning
kdravata, Ехааааа,абсолютно прекрасни минуси  Hug

.............добре ще имам подкожно, та не се насиних.  Grinning
hahaha
Галля добре дошла   bouquet
Забравих да споделя,че рискувах и се качих на кантара тази сутрин и Ооо чудеса-НЕ е мръднал newsm68
Установих,че през Бобоб най-добре се чуствам с картофи.
Лещата ме подува,а от ориза ми става тежко.
Боб и грах са по-скоро неутрални,но картофките са моЙто спасение Grinning

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 10:05 от Nedialka_81

# 199
  • София
Здравейте момичета, аз нещо не мога да стигна да се отчета тези дни, че вното работа имах, но иначе вчера-режимна, с изключение на това, че смесих 2 белтъка на вечеря. Днес съм на ориз със зеленчуци, но имам проблем с 00 и предполагам, че това е и причината кантара да зацикли. Лек и минусов на всички!

# 200
  • Варна
Момичетааа, днес сутринта съм - 800г  newsm44 newsm44
Видях я тази 5ца най-накрая.

Обаче вчера направо коремът ми щеше да се пръсне. За пръв път ям ядки на плодов и си мисля, че от тях е било. Даже преди МЦ не съм се чувствала така... някой имал ли е подобна реакция?
Добре, че се сетих, че имам сух джинджифил и изпих една запарка от него след вечерята от портокали и за 2часа се оправих...

# 201
Добро утро фиданки.
Днес нямам минус. Стоя си 65кг. Свалех 2кг за първата четворка и оттогава до днес, след втората ми четворка, нямам минус. Не знам на какво се дължи,но ще си паднат все някога гадните килограми, няма къде да избягат. С такива вдъхновения като вас няма как да го прекъсна режима.
Лек и отслабващ ден от мен.  Heart Eyes

# 202
Минавам и аз да се запиша ,днес ми е въглехидратен ден ,как го чакам саамоооо Laughing
Щях да питам ,понеже обядвам към 12 примерно ,после много огладнявам към 16 часа,може ли тогава да вечерям ,а към 19 часа да хапна нещо дребно,пак храна подходяща за съответния ден newsm78МНого ми се вижда времето между обяда и вечерята  newsm78

# 203
  • Стара Загора
понеже обядвам към 12 примерно ,после много огладнявам към 16 часа,може ли тогава да вечерям ,а към 19 часа да хапна нещо дребноnewsm78
Не може! Премести си обяда за по-късно!

# 204
  • София
Минавам и аз да се запиша ,днес ми е въглехидратен ден ,как го чакам саамоооо Laughing
Щях да питам ,понеже обядвам към 12 примерно ,после много огладнявам към 16 часа,може ли тогава да вечерям ,а към 19 часа да хапна нещо дребно,пак храна подходяща за съответния ден newsm78МНого ми се вижда времето между обяда и вечерята  newsm78

Не, не може. Обядвай в 13 ч. и вечеряй в 18.
Доводи от сорта на "ама чакам мъжа ми да ядем заедно" не се приемат  Mr. Green

# 205
мацки в белтъчен филийка хляб със сирене филаделфия добре ли е?
мисля да сложа лучец в него и с доматена салатка да го хапна

# 206
Не повече от една-може!:) Ако можеш и без нея, още по-добре. Simple Smile

# 207
  • София
Здравейте, днес ми е първия плодов ден...измислила съм го така:
З-2 средни портокала
О-  същото и малко сурови ядки
след обед - 1 портокал и ядки
В - половин помело
ядките общо са 100 грама, досега съм изпила към 1.200 л. чай и вода.
Вчерашният ден ми беше въглехидратен:
З-2 портокала
О-макарони със захар
В-ряпа и малко макарони със захар...комбинацията е убийствена Joy
Ще се радвам на съвети и препоръки, ако някъде греша... Успешен ден!!!

# 208
С дЪх На КаНеЛа,pupppa,kdravata,  newsm10 И ние идваме след вас!
Аз все още си стоя и не мърдам Thinking Днес плодов-ябълки и мандарини.
Утре ще ми е първият воден Има ли и други, да не плувам самичка?
Успешен ден момичета!  Hug

# 209
Днес съм на бобови. Закуската беше преди малко 4 мандаринки малки.
Обяда е боб със зелева салата, вечерята същото, но по-малко боб.
Чувствам се отслабнала , но не знам колко. В момента нямам кантар наблизо. Но другата седмица ще се претегля и ще дам отчет.

Общи условия

Активация на акаунт