90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №127

• 31 938
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
# 181
ДУ! Нямам търпение да се похваля Laughing
След вчерашния воден съм смъкнала 5кг сланина общо за първия цикъл dance Започнах режима с начлно тегло 63кг, а сега съм 58кг Sunglasses
Честно да ви кажа не съм вярвала, че с ядене и то обилно се отслабва Shocked Преди Режима не закусвах, а си правех едно хранене около следобеда и това ми беше за цял ден, а кг-те не ме удовлетворяваха. Поради тази причина сега чак не мога да повярвам, че с 3 кратно хранене се слабее! Продължавам в същия дух Peace

# 182
Добро утро и от мен!   bouquet
 Отчета след водния и края на първи цекъл:
 - 10кг от теглото
 - 5 см от ханша
 - 12см от талията
 - -3 см от бедрата  newsm44  newsm44   newsm44
Многооо съм щастлива, сруваше си изкушението снощи от пържолките, картофките и другите мезета, но съм се оставила за днес Mr. Green та нямам търпение да дойде обяд  Laughing
Лек и минусов ден на всички   bouquet

# 183
kdravata страхотен резултат Браво   bouquet
DZ без да искам съм объркала емотикона.... Embarassed

# 184
  • България
  добро утро                                                                                                                                                                                                            С дЪх На КаНеЛа  Hug
pupppa Hug
kdravata   Hug
резултати те ви са супер!Харизанка много сме със застои #2gunfireтая Лунааааа newsm78дори мисля да намаля порциите ooooh!моите са си големи Embarassedще премахна и плодовете следобед....водата 2л Praynigдано се размърда кантара
днес любимия въглехидратен-лютеница и квадратити  chef

# 185
  • София
Браво Къдравата !
Вчера мина без прегрешения и около 500 гр надолу.
Днес варива
з-  2 ябълки
о- грах + салата
в - 1/2 от обяда

Авокадото в кой ден можеше да се плющи ?

п.с. започнах да си търкам бедърите и тумбака с утайка от кафе - много заглажда , ще знаете, ама си иска постоянство. и Фнимателно, че пода на банята става леко мазен от кафето и аз казах наздраве с петите оная вечер, добре ще имам подкожно, та не се насиних.  Grinning

# 186
Браво Къдравата !
Вчера мина без прегрешения и около 500 гр надолу.
Днес варива
з-  2 ябълки
о- грах + салата
в - 1/2 от обяда

Авокадото в кой ден можеше да се плющи ?

п.с. започнах да си търкам бедърите и тумбака с утайка от кафе - много заглажда , ще знаете, ама си иска постоянство. и Фнимателно, че пода на банята става леко мазен от кафето и аз казах наздраве с петите оная вечер, добре ще имам подкожно, та не се насиних.  Grinning

На Нова Година като се плющят фойерверките! Laughing Като плод може всеки ден.Simple SmileВъпреки че е мазно, ако не се прекалява, не мисля че е проблем. Simple Smile

# 187
Добро утро, момичета!
bibi, много ме развесели с това наздраве  Mr. Green
Хариетка, нали знаеш, че търпение му е майката.

Аз съм на тлъст плюс от вчера  Tired Явно липсата на вода ми се отразява ужасяващо, а и на 00 се отрази  ooooh!
Ноо, за да проверя как стоят нещата със сантиметъра, премерих се и установих, че има промяна- малка, но то не може да сваля изведнъж 10см. паласки ( а колко хубаво би било!).
Днес съм на плодове и ще гледам да си редактирам плюса. Вярвам, че с вода и плодове днес ще стане. Приготвила съм си и лешници за всеки случай, но мисля без тях да мина.
Сега сядам да уча за утрешния изпит, че време не остана!
Лек ден и много минуси!

# 188
Здравейте, фиданки!
Роси, благодаря за чайчето.
Днес плодова.

Заповядайте на кафе.

# 189
Ехо, и аз съм тук  Simple Smile  ама не смогвам да изчета, а и виждам, че ни се карат вече за обема на писанията. Днес пуснах  request  за FB и Skype на Фиданките  Flutter  та ще се виждаме и там.

Бихте ли обяснили за аборигените като мен това във ФБ група ли ще е и как да го намеря и как да вляза тами изобщо ....

# 190
http://www.facebook.com/?ref=hp#!/group.php?gid=331464077343

Влизаш тук!:) Понякога си пишем, когато нямаме достъп до форума.

# 191
Engel , Здравей може да се чувстваш отпаднала, защото порциите ти са малки, пък и не пропускай хранене, хапни си, па макар и да е малко. Също аз гледам да не правя резки движения, като ставам - леко и постепенно се изправяш... Може и да си премериш кръвното, но мен ако питаш увеличи си порциите малко и всичко ще  е наред Peace
Иначе вчера всичко мина много режимно, но още нямам кантар и ще казвам резултати като го купим. Днес съм на белтъци
З: отивам да изям 2 малки портокала
О: ще си правим скумрия на скара
В: може би кисело мляко, че как ми се е дояло
Целувкииииииииии

# 192
успях, благодаря

# 193
браво kdravata страхотен резултат.За днес съм на варива-след много чудене измислих-кюфтета от нахут на фурна и салатка.Хайде пожелавам кантара да се  размърда-на всички в застой.НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ САМО

# 194
Добро утро момичета  Hug Аз съм новичка и днес ми е първия плодов  .. мисля да карам на ябълчки,  портокалчета   и някакви сурови ядки   Thinking  Само дето имам въпросче  .. някъде бях чела, че през плодовия трябва да пийваме минимум 4 литра вода, но само дето сега не го намирам  Grinning Аз ли съм се заблудила нещо или наистина трябва  ?

Общи условия

Активация на акаунт