90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №127

• 31 931
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • York
Отчитам един напълно режимен белтъчен  Wink
Въпреки МЦ сутринта имаше минус от 700 гр след плодовия  Crazy то и как няма, само на ябълки и малко орехи  Crazy
Отивам да си търся интересна рецепта за утрешния бобов.

С дЪх На КаНеЛа, браво! Чудесен резултат!  Wink

Спокойна и минусова вечер!  Peace

# 166
  • И аз не знам къде...
Здравейте момичета,
От 17.01 съм с вас и мога да кажа, че съм напълно стриктна, но до ден днешен нямам никакъв резултат  Rolling Eyes!
Това нормално ли е? Случвало ли се е на някой? Не е ли прекалено много време да съм на този режим на хранене и да няма никакъв ефект?
Не само килограмите ми не помръдват, ами и на сантиметри не свалям. Започвам да се психясвам дали нямам хормонален проблем. Все по-често си заглеждам гърлото и по-точно щитовидната жлеза.
Днес се изнервих и наруших драстично режима и сега се чудя дали изобщо да продължавам.
Знам, че тялото има памет за диети, но аз не съм била на диета от доста години.
Искам да сваля 4-5 кг, но никак не ми върви  Embarassed!
Ще съм ви благодарна ако ми отговорите на въпросите  Hug!

# 167
Дариии, почти нищо нямаш за сваляне, затова е така и при други е било.Продължавай и ще се свалят.Казвай си менютата и ако имаш грешка, ще поправяме. Simple Smile

# 168
  • София
Добър вечер момичета.
Днес напълно режимен плодов PeaceЕ, хапнах шепа фъстъци с дъх на мухъл Mr. Green Ако имам грешка , е от там.Не ми стана ясно към бобовите ли бяха newsm78
Лека и спокойна от мен.

# 169
Мен да питаш са си бобови,но една шепа едва ли ще даде отражение Peace

# 170
Здравейте фиданки, чета ви, почти, че вие бая пишете, но не винаги пиша. Днес ми е 9 ден от втори цикъл, варива: закуска, круша, кафе, чай, обед:купичка фасул със зелена салата с домат и вечеря: половината фасул със салата спанак с червена чушка. Над два литра вода. Почти 60 кг съм вече(почнах 67) и направо с нетърпение чакам да видя 5 отпред. На тези на които им е труден плодовия, ще кажа да си хапват и ядки и стафиди. В началото си хапвах, сега вече не огладнявам толкова. Организмът постепенно се настройва към по - малко храна, затова първите дни ако много изведнъж резнете количеството,ще се чувствате ужасно гладни.Утре ми е въглехидратен, много не се вживявам да си готвя за него сладкиши и кексове, че си ги и изяждам Mr. Green.Затуй вече си взимам нещо сладичко от магазина за вечеря, малко ама от сърце. На обед ям или пълнозърнест хляб със салата или пълнозърнести спагети със салата.Правя си големички салати във всички дни без плодовия и първо ям тях, след това манджата и така не съм толкоз лакома.Минусова седмица на всички! Нана много си готина на снимките,според мен ти е останало колкото за един цикъл да свалиш(макс. 5-6 кг) и си бомба. Hug

# 171
децата ми са на 11 и 14 год и спазват диета по тяхно желание.Изрично съм забранила да продължават ако се чумстват много гладни, ако им прилошее веднага да си купят нещо и т н. Но забелязвам, че те издържат повече на глад отколкото ние с баща им.

Гладът и диетите на тази възраст със сигурност ще ги предразположи към проблеми с теглото в бъдеще(т.е предразполага към напълняване).Каква енергия ще има едно дете ,закусващо с плод да учи и да играе ?Забавяне на метаболизма им,до това ще доведе това тяхно "желание".

# 172
Добро утро момичета!
Наистина писанията са много и си набелязвам някои нещо за коментар и хоп....след няколко страници четене съм забравила.  Shocked
Относно диетуването на деца...аз също смятам че не е подходящо. Според мен е важно да се хранят децата балансирано и умерено. Аз не бих разрешила диети, освен ако не са от лекар и не са по необходимост. Но всеки си преценява.
Иначе аз продължавам да съм режимна.
З - 3 кивита
О - Телешко с пресни гъби и мащерка - беше много вкусно, е 100% е  имало някоя лъжица брашно. Търся рецептата за да сготвя и в къщи, а и мислех да я предложа и на вас. Телешкото беше гарнирано със зелена салата и 1 яйце
В .  2 яйца по панагюрски....лелееее как ми стана лошо като ги изядох! Направо ме заболя корема.
Днес очаквах плюс, но не би....заковала съм.
Четох по напред и коментари за порциите....аз също смятам че малките порции карат организма да минава на забавен режим и да се опитва да не хаби запасите си.....абе като на война  Laughing
Това го наблюдавам и върху себе си. На предния въглехидратен си имах рожденничка и на обяд си хапнах по стабилно, включая и една чудесна бисквитена торта....очаквах голям плюс, но не би....това беше първия ми въглехидратен на който имах минус.
Момичета....вместо да спорите излишно давайте рецепти! Нека се пълни темата с рецепти, че да разнообразяваме храненето си....това е правилния път!
За момичетата които са зациклили....аз им предлагам не да намалят а да увеличат порциите и ако и така не се раздвижи пустия метаболизъм значи е време за едни контролни прегледи.
Хубав и слънчев ден!  Hug

# 173
Недялка 81, Браво за чудесния резултат! Аз нямам много време да пиша, но се старая да ви изчитам. Карам режима режимно, днес варива и бих искала да ми напишеш как правиш картофки в йенската тенжера, ако може. Минуси на всички! И аз съм в застой, но очаквам МЦ, та се надявам да е от това

# 174
  • DE
добро утро, фиданки!

Не съм се отказала! Спазвам режима, кантарът върви надолу Simple Smile Една четворка оклепах, ама интересното беше, че всъщност бях свалила след нея кило и малко. Днес ще плувам... И утре след края на цикъла ще дам отчет...Много бързо пишете, ама много! Сигурно съм назад с 3 теми вече и нямам време да ви изчета. Но ако имам питанки си ги задавам в скайп дискусията, така че не съм далеч от случващото се.

Лек и отслабващ ден на всички! Simple Smile   bouquet

# 175
Нова съм и както всички останали нямам време да изчета всички теми, ограничавам се до първа страница. Но вчера пък намерих малко време и се върнах назад. Оказа се, че едни и същи неща се повтарят във всяка тема. Няма ли да е добра идея да се актуализира малко първата страничка? Със сигурност и на момичетата с повече опит им е омръзнало да повтарят:
Салататите в плодовия без оцет, олио, сол и други подправки.
киселите краставички и лютеница само във въглехидратния, защото имат захар
Маслини и гъби може всеки ден (без плодовия).
Макарони/спагети не повече от 120 гр. сурови на порция
Дните не могат да сменят за всеки празник.  Embarassed
Пуканки, зрънчо не може между храненията (всъщност май нищо не може между храненеията).
Плодовете само на закуска (с изкл. на плодовия), не може да се прави следобедна закуска от плодове.
Пийте вода не по-малко от 30 мл на кг на ден и т.н, и т.н.

На мен режима до сега ми се отразява страхотно.
Чак ме е срам да си призная колко съм свалила за седмица. Успешен и режимен ден на всички.   bouquet

# 176
Добро утро  Hug
След вчерашния напълно режимен въглехидратен ден,сутринта кантара отчете -400гр   Party
Менюто ми беше:
З-фреш грейпфрут
О-чеснова пърленка
В-парче торта/принц регент/ Embarassed
Днес продължавам на плодове.Лек и режимен ден на всички Hug

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 08:29 от didinka.nikolova

# 177
Добро Утро !

Вчера белтъчен :
З- 1/2 малка ябълка /не мога да закусвам почва да ми се  Sick , но от вчера реших , че явно си трябва за да свалям/
О- 2 кебапчета + 200гр салата
В- пилешки сърчица на фурна
Днес кантара се отчете - 200гр.
Но пак е нещо след като след плодовия беше 0  Peace
Лек ден на всички  !

Не мога да ви разбера бе хора . След въглехидратен сваляте и то 400гр и пак недоволни  Rolling Eyes

# 178
При мен два дни застой!Седя си на 2,2 за 10 дни.Почвам леееееееееекинко да се изнервям.Дано е от Луната, че нз...

# 179
Добро утро фиданки  Hug Hug Hug
вчера въглехидратния мина много режимно вечерта даже не успях да си изям тортата,което е странно,но за сметка на това си позволих 1 филийка хляб  Embarassed Embarassed
днес плодов , таа .. плодове ще се хапват  Laughing Laughing Laughing Laughing и вечерта мисля някоя салатка
имам въпрос за плодовия .. трябва да се 5 хранения заедно със закуската или отделно 5 без нея?

Общи условия

Активация на акаунт