90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №127

• 31 929
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
но ми прави впечатление че доста момичета хапват,къопуло и лютеница за гарнитура във почти всички дни,но мисля че са подходящи само за въглехидратния ,защото съдържат захар,но всеки си знае ,просто го казвам като факт,защото точно това съм завършила
Моето Кьопоолу си го ям и в другите дни, защото си пасирам сама патладжан, пипер печен, чесън и няма как да има захар в такъв случай. За лютеницата съм съгласна, освен ако някой не си я прави домашна без захар Peace

# 151
да мила за домашно приготвено не споря,но купешките имат със сигурност

# 152
Ехо, и аз съм тук  Simple Smile  ама не смогвам да изчета, а и виждам, че ни се карат вече за обема на писанията. Днес пуснах  request  за FB и Skype на Фиданките  Flutter  та ще се виждаме и там.

Днес получих комплименти, че съм отслабнала и ми стана много гот Grinning

Нана, поздравявм те за резултатите   bouquet . С воля и последователност се постига всичко  Wink

За прокола, днес въглехидрати:
з: пропуснах я, че късно се излюпих
о: чабата с лютеница
в: 2 сухи пасти

Лека вечер, Фиданелки  Simple Smile

# 153
plami_roni добре дошла Hug

ДА- през белтъчен -можеш да ядеш всякакви зеленцуци Grinning
/без кис.краставицки и всички видове консерви със Захар,
също внимаваш кое е за бобови и варива/

Бульон-никога Не съм пила,а и не мисля Peace
Аз си правя картофи на фурна,Но внимавам с олиото Naughty
Правя си ги в йенската тенджерка и стават страшно вкусни.

Шоколад-НЕ ям,просто се познавам и няма да мина само с лентичка Mr. Green
/да има се в предвид едно редче от шоколада/

Успех от мен и да знаеш ,че режима е страшно приятен и лесен Peace

Много благодаря за топлото посрещане! Hug
Значи може и без бульонче Simple Smile))

Благодаря, дано се справя Simple Smile

# 154
Днес ми е плодов ден.
един портокал, една чаша фреш от портокал, 100гр сурови ядки,1.5л. вода.
Лека и отслабваща вечер на всички фиданки.

# 155
Днес съм доволна от себе си.За обяд хапнах чеснова пърленка/пак безсолна/,а за вечеря си направих:
малко спагетки,задуших 1 глава лук,1 морков,чушки пресни,малко зеле +4л. дом.сок.По-вкусни постни спагети не бях яла/май ще спирам месото и без това не си падам много по него/
Охххххххххххххххххххх, а утре съм на плодов и как ще изкарам незнам.Нагласила съм си 1 портокалче и 5 ябълки та дано да ми стигне за деня
Лека и късмет на всички Simple Smile

# 156
  • Canada
Днес съм доволна от себе си.За обяд хапнах чеснова пърленка/пак безсолна/,а за вечеря си направих:
малко спагетки,задуших 1 глава лук,1 морков,чушки пресни,малко зеле +4л. дом.сок.По-вкусни постни спагети не бях яла/май ще спирам месото и без това не си падам много по него/
Охххххххххххххххххххх, а утре съм на плодов и как ще изкарам незнам.Нагласила съм си 1 портокалче и 5 ябълки та дано да ми стигне за деня
Добави си и ядки към менюто. Така няма да прегладнееш, а и си е по-разнообразно... Peace

# 157
Днес ми е плодов ден.
един портокал, една чаша фреш от портокал, 100гр сурови ядки,1.5л. вода.
Лека и отслабваща вечер на всички фиданки.

Плодовете са ти малко, Лов! Hug

З:фреш
О:варени картофи с маслини
В:варени картофи с маслини

# 158
Добави си и ядки към менюто. Така няма да прегладнееш, а и си е по-разнообразно... Peace
какви ядки мога да ям и колко?Ще си взема за всеки случай да не би да преритам  Joy

# 159
ДВ момичета при мен нещата са Ок за сега!Искам да попитам ветеранките значи аз първите 2 месеца от диетата карах без плодов заради проблеми със стомаха и честите кризи,но сега започнах да правя и плодов и да чукна на дърво нямам проблем  Praynig ита въпроса ми ее тъй като не съм правила плодов мога ли да заппочна от сега да брояя  месеците или трябва да изчакам почивката да мине и отново да започна  Embarassed Rolling Eyes

# 160
des_lona , ядките задължително трябва да са сурови не повече от 100гр на ден, като си ги разделяш на 4 равни порции.  Hug

# 161
  • Бургас
Добър вечер дами и фидан Hug
Денят мина и замина и за моя радост и гордост съм изцяло режимна bowuu

Утре ми е Въглехидратно:
З:портокал+кафе
О:спагети с лютеница и кис.краставички
В:кекс и компот/май newsm78/

Хубава минусово вечер  Hug

# 162
Момичета, благодаря на всички, които ми стискаха палци! Имам 6, а пред мене толкова много скъсаха. Само аз имам 6   umnikuu Иначе менюто:
- 4-5 фурми
- две филии с лютеница
- торта

Водата е обидно малко, сега пак ще пийна малко, но цял ден в напрежение и нямаше кога и от къде. Утре очаквам плюс. Утре ще продължа с упражненията, а и ще уча за ... изпит  Mr. Green Още 3 останаха ( от 8, така че си е прогрес). Връщам се сега да чета 5-6 стр.

Лека вечер!

# 163
Добър вечер и от мен фиданки,  wavey
Да се запиша и аз днес беше 1-вият ми воден ден и съм супер доволна от себе си  newsm44 . От последното качване на кантара съм с -1 кг, което общо ще рече  -7,5 кг за първи цикъл Simple Smile
Успехи на всички продължавам да ви следя !   bouquet

# 164
С дЪх На КаНеЛа браво   bouquet
Това си е доста добра цифра за първи цикъл. А от колко кг ги свали?

Общи условия

Активация на акаунт