Отговори
# 570
Пловдивчанки, бебешкото кафе за утре ли беше?
Да се уговорим ли нещо, или направо там?
Може ли някой да ми пусне линкчето отново, че на страницата във Фейсбук нещо не го виждам съобщението  Praynig
Добавила съм го в първия пост Бебешко кафе, а конкретно за Пловдив - заповядай.

Аз засега не съм сигурна дали ще мога да дойда  Confused. Но отдаде ли ми се възможност, съм там.

# 571
][/quote]Момичета,имам един въпрос.  Вчера,обикалях из магазините и си харесах обиколник за кошарата,много красив.Не е от тия дебелите,а висок и по тъничък ог четери части.Очите ми останаха в него........обаче,сега съм в чуденка,кошарата ако е само от едната страна с решетка,как ще се закрепи(завърже)от другите страни.Хайде от към страната с решетката е лесно,ами от другите три?????? ][/quote]
От личен опит:когато таткото е купувал легълцето едва ли е помислил и за това и ни се нало
жи да пробием дупки от стрните без решетка, за това ще трябва да си купим новичка за бебка.  Embarassed

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 16:44 от ino4kada

# 572
[quote ]
Момичета,имам един въпрос.  Вчера,обикалях из магазините и си харесах обиколник за кошарата,много красив.Не е от тия дебелите,а висок и по тъничък ог четери части.Очите ми останаха в него........обаче,сега съм в чуденка,кошарата ако е само от едната страна с решетка,как ще се закрепи(завърже)от другите страни.Хайде от към страната с решетката е лесно,ами от другите три?????? [/quote]
От личен опит:когато таткото е купувал легълцето едва ли е помислил и за това и ни се нало
жи да пробием дупки от стрните без решетка, за това ще трябва да си купим новичка за бебка.  Embarassed

# 573
Здравейте момичета,

Честита нова бебка Кристина (страхотно име). Да е жива и здрава и много радости да носи на мама и тати

mama_vessy
, относно гаденето – вчера ми казаха за някакъв вирус, който предизвиквал гадене и повръщане и болки в корема. Дано да не е това при теб, защото при мен си е от киселините.

Bub555, аз смятам да посетя тази лекция в ЦУМ. Ще се радвам да се видим, а и ако някоя друга мама има желание, да свирка.

maiski3
, понякога си спомням как ми обясняваше за раждането в Хепи и ти стискам палци всичко да е нормално. С теб сме

Да ви се похваля, точно прострях първия сушилник с бебешки дрехи и понеже някои дрешки ни ги дадоха роднини, в стаята замириса на бебе  Heart Eyes толкова мило ми стана и беба и тя се вълнува с мен явно, защото не спира с нейните салта.

Утре ще се смятам да се срещна с док и вече да говорим за раждането и пр., защото в събота влизам в девети месец.

Стискам палци на всички с болки и контракции   Peace

моля, ако някой знае защо не мога да коментирам постовете ви във ФБ, да ми каже.

# 574
  • Бургас
Честито бебче Кристина !!!
До сега четох - а не съм влизала само един ден  Crazy

# 575
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА КЕЙТИ И ТАТКОТО!

За срещата на софийските коремчета : хайде, че не остана кога. Аз съм : за.

# 576
  • гр.София
 Simple Smile

Здравейте момичета,

като питахте за парочистачката, имам едно питане

Ние сме в чудене дали да си вземем прахосмукачка с воден филтър, понеже нашата е от тези с торбичка. От тези с водния филтър нямало прах и нямало опасност за бебето от алергии.
Ако някой има такава нека сподели  Simple Smile

Да ви се похваля, вчера ни пристигна поръчката  Simple Smile на шезлонга за бебчо.

# 577
Момичета последните дни ми е ужасно кофти, още повече след днешния преглед, новините не са много добри, но ще се преборим.
Само да кажа за фейсбук - добавям като ми кажете кой сте, т.е. или тук пишете аз съм еди кой си и искам пълномощно или на съобщение там, за да няма "натрапници".

# 578
  • Ямбол
marinels какво стана бе миличка, защо така?
 Hug

# 579
Честита малка принцеса на Кейти и щастливия татко! newsm30

redreny2000   благодаря, добре съм  Hug Само,че днес цял ден имам подобно на менструални болки и много ме боли кръста  Cry Cry Cry Снощи имах две болезнени контракции  Tired И съпругът ми през цялото време ми вика "спокойно , спокойно " , а пък беше опулил ейййййййййййй такива очи  Shocked  #Crazy Shocked
После нещата се успокоиха и всичко беше ок  Peace
А да ви питам със секс-а как сте?  Embarassed Embarassed Embarassed
Всеки път имам чувството, че след това ще родя  Joy

# 580
  • Бургас
marinels  Hug Hug Hug Hug Hug

# 581
[

Penmar , какъв секс бе миличка  Mr. Green Сексът е мираж!

marinels, ако си готова да споделиш  Hug Ние сме тук.

# 582
  • София
[

И при нас е мираж, тамън от 5 месец, когато прокървих. Cry Да не говорим, че и преди това беше несравним с нормалния секс. Laughing Моят мъж е...........няма такъв бъзльо, око ще му извадим на бебето!

# 583
честито бебче на кейти!!!!!!!!!!!  bouquet
за сега удържаме фронта и се раждат бебенца само в 9-тия месец,дано и до края да сме така Praynig
аз снощи не съм спала че ме боля корема цяла нощ и имах и няколко контракции, една тъпа болка а на всичко отгоре бебето не спира да рита зверски Crazyама по- добре да рита от колкото не .
днес си самоназначих 3х1 но шпа да видим как ще е през нощта.тая седмица май ще я карам ден за ден до 20-ти.
доктора миналата седмица ми каза че сега било най-опасно да се ражда бебето newsm78дали наистина е толкова фатално?

# 584
marinels  Hug Hug Hug
[

И при нас е мираж, тамън от 5 месец, когато прокървих. Cry Да не говорим, че и преди това беше несравним с нормалния секс. Laughing

Ха и при нас така  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт