Отговори
# 585
marinels, как си, миличка?

# 586
Аз също искам да посетя лекцията в ЦУМ. Трябва ли предварително да се запиша, къде точно се провежда лекцията и заплаща ли се някаква такса?

Честито на мама Кейти, да и е жива и здрава принцесата!

# 587
marinels за facebook аз  съм Антонина Иванова - tonesto и изпратих молба за запис в групата  Simple Smile

# 588
Здравейте отново  Hug
Вече си имаме легълце.....лелеееее.......стаята се изпълни с очакване
Marinels  Hug ако имаш нужда да споделиш знаеш, че всички сме с теб. Мисли позитивно и нещата ще се оправят. Сега трябва да си силна.
За секса Валари го е казала много добре. Ние до преди месец се пробвахме, но напоследък таткото като ми види корема да мърда и дума не може да става, особено сега когато главата на бебо е толкова близо до изхода  Laughing
Мама Веси да ти отговоря за "ранното" секцио. В предишна тема бях споменала, че знам точно кога е станало бебето. Цикъла ми е точно 28 дни, дори ми идваше в един и същи час (всяка неделя м/у 6 и 8 часа сутринта), а овулацията ми беше веднага след като ми свършеше (около 9-11 ден). Та през юни м.г. бях в Италия за 2 седмици, а преди да замина точно ми свърши цикъла и нямахме много време за правене на бебе. Аз и затова ви питах дали ако се знае кога е станало може да се изчисли кога ще се роди. Та затова доки казва че е готово малкото ми момче.  

# 589
Честито ни момиченце   bouquet Да им е жива и здрава и само да ги радва!
 newsm51

[quote author=котенце 1
Имам едно въпросче - имам ръчно плетени дрешки за бебчо, вчера ги изпрах, обаче трябва ли да ги гладя и тях?  newsm78 Ако ги изгладя с ютията, направо ще ги съсипя... Вие как процедирате?
[/quote] аз ги гладих на съвсем ниска температура при нужда  Peace

ino4kada, tonesto Добре дощли   bouquet

ИВКА10 вариант е да пробиете дупчици и така да ги завържете   Peace

Майски дръж се  Praynig

Хи хи хи секса, след като прокървих е мираж и нашия татко го е страх  Mr. Green

petq_alisheva казала ти го е, защото така се е смятало преди време. Това което аз четох напоследък е че по добре да се роди в 8 месец бебето отколкото в 7м защото има по големи шансове всичко да бъде наред и то вече е и по голямо  Peace

Маринелс с теб сме  Praynig

Чакаме новини за всички мами дето са на старта  Peace и стискаме палци

Бишкота не е вирус за щастие  Praynig беше само вчера следобяд и сега съм добре  Peace

Shortyd това с меренето е много относително не се притеснявай толкова  Peace
имам една приятелка дето до последно я плашиха че е много голямо бебето и накрая се роди 3.300 което определено не е свръх тегло  Peace Успокой се всичко ще бъде наред  Hug

# 590
Penmar , какъв секс бе миличка  Mr. Green Сексът е мираж!

При нас сексът не е мираж  Party  Embarassed Дори стигаме понякога до 2 - 3 пъти  Blush
Чудя се само дали някой път след това дали няма да тръгна към родилното  hahaha hahaha hahaha hahaha

Момичета последните дни ми е ужасно кофти, още повече след днешния преглед, новините не са много добри, но ще се преборим.
ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 591
Аз също искам да посетя лекцията в ЦУМ,ако искате там да си направим срещата.Сбирки за бъдещи и настоящи родители през февруари 2011 г.- http://www.az-jenata.bg/article/11455/Sbirki-za-badeshti-i-nasto … fevruari-2011-g./

# 592
  • Sofia
Валари мерси за бързия отговор   bouquet

Маринелс стискам палци всичко да се оправи и ако имаш нужда ние сме тук  Hug Hug Hug

За секса при нас от доста време е мираж, аз не искам Sad Винаги ме болеше и се чуствах гадно, може и да е просто притеснение заради беба, знам ли Rolling Eyes

# 593

При нас сексът не е мираж  Party  Embarassed Дори стигаме понякога до 2 - 3 пъти  Blush
Чудя се само дали някой път след това дали няма да тръгна към родилното  hahaha hahaha hahaha hahaha
Искренно ти завиждам Sick Sick Sick hahaha hahaha hahaha,иначе след преносване или около термин то си се препоръчва Mr. Green

# 594
Благодаря за подкрепата  Hug Hug винаги се чувствам много по-добре след като говоря с вас, бебка е много малка, почти не е качила за 2 седмици - около 2300гр е, знам че говорихме че килограмите не са критерии, но пък за мен е важно да нарастне, за да се оправим с бъбрека, който продължава да нараства и вече стига фатални стойности  Cry всички ме успокояват, че тя има и друг, че това не е жизненоважен орган, но от свекърва ми знам колко е проблемно с един бъбрек, тя е така и много се мъчеше.
Лекарката ми ме "изостави", т.е. нормално е и тя е човек и тя има проблеми и май се радвам, че няма да съм при нея, защото си личи че претупва нещата заради собствените си проблеми. Отивам на регистратурата да си запиша час при друг - Данаил Илиев и се оказва, че има часове чак за 17март и се почувствах ужасно безпомощна (може и да е заради хормоните, но почти се разплаках като излязох), едва след като си тръгнах се сетих за лекарката на Мама Веси и веднага се обадих и си записах час при нея за другия вторник.
Може да ви звучат дребни тези проблеми, но на мен ми е ужасно криво, знам че детето ми се уврежда, не мога да направя нищо и това ме убива. Разчитам на лекари, давам купчина пари и пак нищо

# 595
Anduli, мерси за инфото.утре давам пак стерилна урина.Да видим резултата какъв ще е и тогава доки ще каже.Имам му доверие.
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА КЕЙТИИ!ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА И МН ДА СЛУША МАМА И ТАТИ!
Момичета, да ви питам, дали някоя си е взела обиколник за преносимата кошарка.Гледах снимки на една позната и те имат такъв.Не знам, на мен мн ми хареса и сигурно ще потърсим.
Лека вечер на всички ви желая и дано моето бебче да си стои на топло.Още не съм влезнала в 9 - на 20 влизам.Утре съм на преглед и ще се отчета по-късно Simple Smile
MARINELS, миличка, моля те, знам че е трудно, но се стреми да си максимално спокойна.Аз имах проблеми в началото на бременността, макар и не с бебето, а с моя организъм и напълно разбирам колко си притеснена.Гледай да се успокояваш, колкото можеш, защото така само вредиш на бебчето.А и каква е тази лекарка, дето те изоставя  Twisted Evil Какви са тези специалисти???Направо съм възмутена, особено в състоянието в което си  Twisted Evil Направо ми иде.....не знам какво да кажа.Даже си мисля, ако е възможно, да се обадиш на лекарката за която си се записала за вторник и да я помолиш да те приеме по-рано.Ако трябва иди и при друг специалист, дори да не е в същата болница.
Спокойно, мила, всичко ще се оправи и да пишеш как сте с малката  Hug Hug Hug

# 596
  • Бургас
marinels , надявам се тази лекарка към която си се насочила да се отнесе така както трябва.  Praynig
Не разбирам как хора, които се занимават с хуманитарни професии - лекари, учители, социални работници - не го приемат това за призвание, а като работа ???
Ти правиш най-доброто за детето си, вярвам че с бебка всичко ще е наред.

hellen_law3 ,за пръв път чувам за обиколник за преносима кошара. 

# 597
  • Стара Загора
Marinels,не губете надежди,сега нищо не можете да направите,но се заредете с вяра и сили за след раждането.Ние всички сме тук,за да се подкрепяме,и ако не можем да помогнем с друго,то понякога и една виртуална  Hug може да е от полза.  Hug Hug Hug

# 598
  • Кукуландия
А да ви питам със секс-а как сте?  Embarassed Embarassed Embarassed
Какво беше това секс? Яде ли се?  Rolling Eyes Laughing Аз от няколко месеца нямам грам, ама грам желание. Това действа и на мъжа ми, така че сме пас засега. Надявам се да ми се върне желанието след като родя, че иначе не знам какво ще правим  Confused

marinels
, кураж, мила!  Hug Скоро ще гушкаш малката, която съм сигурна, че няма да е толкова малка, колкото я изкарват  Hug Настройвай се положително, дори понякога да е насила. Повтаряй си положителни неща, макар и в началото да се съмняваш в тяхната истинност. Тази положителна нагласа е важна както за теб така и за бебка, защото е в теб и усеща твоите тревоги и съмнения   bouquet

# 599
Marinels  Shocked   Shocked   Shocked нямам думи....... как може да те остави в това положение  #Crazy То много е лесно да следиш бременна дето няма проблеми. Специалиста си личи по това, че не си оставя колата в батака. Надявам се да останеш доволна от др. Фурнаджиева  Praynig до сега не съм имала никакви проблеми с нея, винаги е била много внимателна. Сигурна съм че нещата ще се оправят. Много неприятно, че точно сега когато имаш притесненията покрай беба,  трябва да се занимаваш и с тази  #2gunfire коза  Знаеш че сме с теб и стискаме палци всичко да се развие по възможно най добрия начин. 

hellen_law3 за първи път чувам за обиколник за преносима кошара  newsm78 а и не мисля че ти е необходима стените са меки  Peace а точно това е предназначението на обиколника, да омекотява  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт