Отговори
# 600
  • София
Хахаха, и аз се присъединявам към клуба "сексът е мираж". При нас желание има, но страхът надделява. Няма как, трябва да се правят жертви в името на малкото съкровище.

marinels, горе главата, мисли само положително и вярвай, че всичко ще е наред. Може и смяната на лекарката да е за добро, както и сама казваш, тя напоследък те претупва, а точно сега имаш нужда от малко по-голямо внимание и то от някой специалист. Стискаме палци след прегледа във вторник да си в по-ведро настроение. Все пак, ако нещо те притеснява, мисля че можеш да отидеш до Токуда и да поискаш консултация веднага с лекар. Все пак си им пациент, плащаш им и планираш да им дадеш още доста пари. Едва ли ще ти откажат. Hug Hug Hug

относно срещата, ние ще си направим една малко почивка за две вечери, на 70 км от София, така че няма да мога да дойда, ако се уговорите за тази седмица. Но не пречи да направим и една среща и за другата седмица. Много ми се иска да се видим, а наистина за доста мамчета моментът наближава.

относно парочистачките и ние това се чудим, към каква покупка да пристъпим. Сега използваме една прахосмукачка, която е доста калпава и после с минаваме с парцал. Мислим си да си вземем някоя по-хубава прахосмукачка, която да е и перящя. И наситина проблемът с повечето прахосмукачки е, че всъщност докато чистят разпръскват прахоляк отзад. А стези алергии напоследък...

относно изследването за алергии вие къде си го правихте? Аз вчера говорих с моя доктор и той ми каза да отида наораво в центъра по алергология в Медицинска академия. Аз си мислех, че ще трябва да го правя в Шейново.

mistela, шезлонгът е много сладък.

за термоментрите, като чета какво изписахте, вече не знам какъв да си вземем Crossing Arms

Успех на всички, на които им предстоят прегледи и изследвания.

Спокойна и поспалива нощ на всички и ако при някоя мама с контракции се започне, стискаме палци и чакаме новини:)

# 601

Marinels а кръвното следи ли ти го,ти пиеш лекарства за него нали,държиш ли го в нормални граници.Иначе за бъбречето на бебето не се притеснявай и на Йоана като беше на 1г.и лежахме в педиатрията ми заявиха че единят и бъбрек е двойно по-голям,но с това се живеело,а в последствие след години след преглед в Токуда май бяхме,казаха че няма такова нещо

# 602
  • София
Ех че хубава новина-първо момиченце,да е живо и здраво и само да радва мама и тати  Grinning.Колко много сте писали,аз имам компютър само вечер и ми е много гадно ама като се прецака стационарния точно сега  :2gunfire:.Marinels само положителни мисли и всичко ще е наред,трудно е в такива моменти да се мислят хубави неща ама всичко ще бъде наред,аз така си повтарям когато ми е тъпо  Peace

# 603
Marinelsмиличка, стискаме палци! Повтаряй си, че нещата не винаги са толкова лоши, колкото изглеждат! Медицината е толкова напреднала, всичко се развива със страхотни темпове, така че съм убедена, че има решение на проблема на беба, ако наистина има такъв. Важното е да си спокойна, поне докато е вътре, тя има нужда от твоята сила! Знаеш, че всички тук сме с теб!
  За нас също секса не е мираж, е, почти не останаха възможни пози вече   girluu  , но се пробваме два-три пъти седмично... Признавам, че желанието ми е поспаднало, особено в сравнение с неистовия нагон, който ме беше тряснал до 4ти месец  Blush, но тъй като няма обективни пречки, гледам да поддържам интимността с таткото Simple Smile Много го е страх, супер ми е смешен, сякаш отвътре някой го гледа  Joy

# 604
Здравейте,благодаря ви много за прекрасните пожелания.Лаптопа ми е тук почти цял ден,четох ви,но е много бавен нета и 1 страница ми се отваря половин час,сега ще се опитам да пиша,пък дано успея да го публикувам....
Кристина се роди вчера сутринта в 11 и 45 часа.Доста ни изненада и уплаши,но за наша радост всичко е наред.А и тя е голямо бебче Simple Smile
Като цяло раждането мина  леко.Още на 13 през деня имах болки в кръста,след това започнаха и болките в корема.След обяд вече имах контракции,които си бяха горе-долу регулярни,макар че се случваше да имам една на 15 минути,друга на 8 минути..и заради това много се обърках,та цял ден си клатих краката вкъщи и търпях болката.Вечерта към 11 часа си легнах и се надявах да отшумят болките,но се събудих в 2 часа с силнички болчици на 10 минути,станах,оправих си багажа,взех си душ,поматах се още малко,докато станат на по-кратки интервали контракциите,та така в 4 без нещо бях с болки на 6-7 минути и си бяха по-болезнени.Като стигнахме в болницата ме прегледаха и имах само 4 см. разкритие,попълвахме разни документи,караха ме да се разхождам,за да става по-бързо разкритието...Към 5 часа болките ми бяха доста силни и на 3-4 минути,тогава вече ми беше непосилно да ходя,върнах се в леглото и направоо...ужас,а разкритие-едва 6 см.Болките ставаха още по-гадни,ама бях отказала всякакви упойки,системи и подобни....Сутринта в 8 часа-разкритие 7 см.,направо бях побесняла,това разкритие ме изтормози,много бавно беше,а болките вече бяха непоносими,молих се за упойка,ма нямаааа,нали отказах,та лекарите ми казват,че само ги разигравам,та отказаха поне някаква системка да включат....След това ме проверяваха още няколко пъти,ама разкритието си стои 7 см. и това е...Чаак в 11 и нещо като ме проверяваха имах почти пълно разкритие и ми изтекоха и водите,та ме преместиха към 11 и 30  в родилната зала...Малко трудничко излезе бебонката,не напъвах,както трябва първите няколко пъти,бях се ошашкала тотално и въобще не знаех къде се намирам...Та с 5-6 напъна излезе Кристина в 11 и 45.Раждането си беше болезнено,имам 4 външни и 3 вътрешни шева,докато ме шиха сякъш повече ме боля,при всяко бодване подскачах като опарена и лекаря само ми се караше,ама яяя,него даго шият,пък да видим дали няма да подскача...Иначе още след обяд ми донесоха Криси,толкова е мъничка и сладичка....Кърмим се успешно засега,макар че като започне да суче ме пронизва една ужасна,остра болка,която отминава за секунди,ама докато минеее....Ще ни изпишат в четвъртак и тогава ще пиша повечко.Ще се пробвам сега да кача и снимчици в албумчето,ако успея,че с този нет.....

# 605
Кейтии, ти си наша гордост! Идеално ти е минало всъщност раждането, страхотно си се справила! Нека те радва малката принцеса, а болката при кърмене е всъщност адски полезна- всеки път щом закърмиш, ти контрахира матката и се възстановяваш бързо-бързо! Поздрави и на двете ви!

# 606
Ето,успях да кача няколко снимчици
http://mart2011.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.571248
Това е в общия албум,паролата е същата-да не се чудите.
Пипиллота,благодаря! Hug
А за болката-не знам дали е полезна,но хич не е приятна,но няма как-ще търпя.Една акушерка ми обясни как да си масажирам гърдите,каза ми и да се цедя,за да има по-голяма лактация,че все още е малко кърмата,но пък аз смятам,че е нормално,не може веднага след раждането да имам много кърма....Ще се оправим ние,само да е добре Криската...Това е от мен засега,че с този нет само се ядосвам,ще си лягам,да почивам,пък в четвъртак-повече писане и снимки. Hug

# 607
Кейтии,браво миличка сега ти желая бързо възстановяване и да имаш много кърма  да си кърмиш бебка   bouquet Ех че хубава голяма бебка е Кристина да е жива и здрава Hug

# 608
Кейтии,да ви е жива и здрава малката принцеса!!! Heart Eyes Heart Eyes
Бързо възстановяване ти пожелава!

Може ли някой да ми каже каква е паролата за албумчето? Hug

# 609
  • София
Кейтии , много се радвам че всичко е минало успешно и че ти и бебка сте добре. Така ни развълнува всички първата принцеса на групичката Hug

Бързо възстановяване и ще чакаме снимките с нетърпение newsm51

Видях и снимките. Страхотна сладурана. Да ви е жива и здрава.

Лека и спокойна нощ ти желая:)

# 610
  • София
Ето,успях да кача няколко снимчици
http://mart2011.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.571248
Това е в общия албум,паролата е същата-да не се чудите.
Пипиллота,благодаря! Hug
А за болката-не знам дали е полезна,но хич не е приятна,но няма как-ще търпя.Една акушерка ми обясни как да си масажирам гърдите,каза ми и да се цедя,за да има по-голяма лактация,че все още е малко кърмата,но пък аз смятам,че е нормално,не може веднага след раждането да имам много кърма....Ще се оправим ние,само да е добре Криската...Това е от мен засега,че с този нет само се ядосвам,ще си лягам,да почивам,пък в четвъртак-повече писане и снимки. Hug

Честито още веднъж, Кейти! Много е красива бебката Heart Eyes - да ти е жива и здрава, скоро да се прибирате вкъщи и да се радвате на прекресни дни!   bouquet

Много се развълнувахме всички с твоята история, разбира се и с историите на всички родени до сега бебчета от темата.

# 611
Честита дъщеричка на мама Кейти!Много е красива! Да ти е жива и здрава! Поздравявам те за геройското раждане!

mistela, шезлонгът е много сладък. На каква марка е? От къде го поръчахте и колко струва? Страшно ми харесва! И е автоматично люлеещ се нали?

за термоментрите, аз си взех на Чико Easy Touch, мигневено измерва и доста точно. Много съм доволна. Тези с бибите не мерели точно.
И при нас секса го има като снега тая зима Simple Smile
Маринелс  Hug Hug Hug Hug Hug Hug всичко ще се оправи ще видиш и бебето ще е добре!
Ние днес бяхме на ЖК, добре сме, дебелеем, но пак сме слезнали много надолу, заели сме изходна позиция и с тези мои контракции лекарката каза, че може да се наложи спешно секцио... Ама живи и здрави само. Днес си сложих новите пердета в стаята на бебана и съм много щастлива. Ако някой ми каже как се качва снимка тук ще ви ги покажа!

# 612
  • Пловдив
Кейтии, радвам се, че само 1 ден след раждането се чувстваш добре, че и време имаш да разкажеш  Hug Голямо сладурче е Кристинка, да е жива и здрава   bouquet а на теб бързо възстановяване.

marys, мерси за линка Simple Smile

# 613
Jessika ,навън вали сняг Wink

# 614
Da,ама мъжа ми го няма  Sad май ще си останат само миражите  Laughing

На кой му се ходи в петък на лекцията в ЦУМ? И трябва ли записване някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт