Отговори
# 720
Честита рожба на Kiarka. Да е жив и здрав малчо и много да радва мама и тати. Kiarka, ти бързо се възстановявай и те чакаме със снимки
  bouquet

# 721
Честито, kiarka! Да ви е жив и здрав малкия Кристиян!
За съжаление и аз не успях да стигна до Бебешкото кафе, но се надявам, че ще има още много такива.
Преди малко се прибрах от ЖК и аз. Дадоха ми болничния, документи, взеха ми секрети, а утре кръв и урина. Кръвното ми се е нормализирало 120/80 (беше все ниско 50/80, 60/90), което било предпоставка за скорошно раждане  Confused. Имам си и контракции. Док ми забрани да пия спазмолитици, за да не предизвикам по-бързо изглаждане на шийката. Иначе бебоците не са си променили позицията, което е добре. Надявам се да изкарам поне до 1.03, че да вляза в деветия.  Praynig
Ивка10 и всички, които имат нужда  fingerscrossed
Marinels, много гуш и от мен.
Относно превозването на бебчетата. При нас баткото си знае столчето, а за бебоците си имаме кошници. И тримата живот и здраве ще са отзад, един  до друг, а за мама просто няма място, така  че отпред. Не съм си и помисляла да пътуват гушнати на ръце.

ПС. Новите мами, изпратете ми по едно ЛС и ще ви добавя на първа страничка в следващата тема, която ще пусна тази вечер.

# 722
Мамо Веси,както каза  cvetka_koketka на мен ми помага вода с лимон

# 723
момичета, още една щъркелова вест за днес  newsm44

Днес родих със секцио по спешност. В 11:05 проплака Андреа, 2950 гр, 49 см! Поздрави на всички мамчета! sirma

# 724
Днес е ден на мама и тати, рожбичка си имат те! Да е жива, здрава и щастлива, и да бъде най-послушното дете!честито на киарка!!!
валари благодаря за паролата  bouquet
за прахосмукачките аз гледах една за зелмер акварио.иначе маика ми има зелмер, но перяща и е много доволна Peace
мацки днес свекито адски ме изнерви във връзка с това кой какви претенции имал за име Crazy,но няма да ви занимавам днес.имаме по- хубава  новина във форума.

# 725
Хей, вярно се започна с бебевалежа!
Честито и на Sirma!  Да е жива и здрава малката Андреа!

# 726
Sirma,chestita rojba!Kakva iznenada samo.Dano ste dobre i chakame da razkajesh.

# 727
Честито на сирма!!!!!

# 728
Ехаааааааааааааааааааа още едно бебче браво  Hug  Hug  Hug Честито на Сирма да и е живо и здраво момиченцето и дано скоро всички гушнем нашите малки съкровища, дано с всички мами и бебенца всичко да е наред, че мен вече бая ме хвана шубето от наближаващото събитие  Embarassed

# 729
Днес е един много плодотворен ден  smile3521
 Да и е честита и на мама Сирма малката сладурана Андрея    ylinfant

migeio78, cvetka_koketka, Били благодаря момичета сега ще пробвам, а за кръвното нямам представа, защото апарат нямам  Crazy

# 730
Страхотни новини днес!!!  newsm44 newsm44 newsm44
Киара, Сирма, да са ви живи и здрави бебоците и много, ама наистина много да ви радват!!!     :bouquet:  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51

Аз вчера не можах да отида до ЖК, но отидох днес. Пуснаха ми кръв и урина /след малко разправии, защото не можели да пускат всеки месец такива изследвания/... Взеха ми и секрет. Док каза, че бил малко засилен и искаше да ми изпише Полижинакс, ама аз и казах, че искам първо да видя резултата и тогава... Бебчо е тръгнал надолу, но това не означавало, че вече ще се ражда...
Това е от мен. В петък сме на преглед и пак ще давам отчет!  newsm10

Мама Веси, на мен гаденето ми минава като изям един банан или една ябълка!!!

# 731
ехаа супер новина малее почна се
ЧЕСТИТО _SIRMA_  ПОЖЕЛАВАМ ТИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСКАТА АНДРЕЯ  ylinfant

# 732
ХАЙДЕ ЧЕСТИТО И НА МАМА СИРМА !!! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА МАЛКАТА АНДРЕА
Момичета време ни е вече, само че всеки по реда си  Grinning Тези които не са в 9-тия да почакат, първо сме ние  Laughing

# 733
Мамииииии....нося щъркелова вест  Crazy

В 10:22 сутринта проплака майто съкровище Кристиян: 3250 гр. 48 см. Родих секцио. Няма такова щастие да чуеш най-хубавия плач на света. Kiarka  

момичета, още една щъркелова вест за днес  newsm44

Днес родих със секцио по спешност. В 11:05 проплака Андреа, 2950 гр, 49 см! Поздрави на всички мамчета! sirma

Честито бебче Кристиян на мама Kiarka  newsm30   stork-boy и
бебе Андреа - на мама sirma !!!   ylinfant  stork-girl

newsm44
Аз днес си взех изследванията - всичко вече  е ОК!
Една голяма  Hug на всички мами от мен!!!

# 734
 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ, СИРМА!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!

newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32

Общи условия

Активация на акаунт