Отговори
# 705
Ехааааа момичета суупееер имаме си 4-то бебе  newsm44  newsm44  newsm44 Честито на мама Киакра да им е живо и здраво и бързо да се прибират в къщи.

Саура  това е страхотна новина  Hug стискаме палци всичко да е наред  Praynig

Лъки аз мисля да го сложа отзад с каката да седят, не мисля че има някакъв проблем за толкова кратко време  Peace

Весет0 ако не го намериш ще му се обадиш на доки, да го смени  Peace а  защо трябва да разчиташ изследванията  newsm78 че не разбрах  newsm78

ena4 нещо много боледува твоя сладур  newsm78

и нашата кака е с капки в ушите, ама са виновни баба и и дядо и, че я оствили по една блузка с неотопляема стая......  #Crazy

Оххххх момичета,  на мен пак ми се гади и ми е зле  Sick   ooooh! отврат много е гадно. Не знам с какво да си подобря състоянието  ooooh! има ли някой идея  Sad

# 706
  • Карлово
Мамииииии....нося щъркелова вест  Crazy

В 10:22 сутринта проплака майто съкровище Кристиян: 3250 гр. 48 см. Родих секцио. Няма такова щастие да чуеш най-хубавия плач на света. Kiarka  

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА КИАРКА ДА И Е ЖИВО И ЗЗДРАВО МАЛКОТО СЛАДУРЧЕ   bouquet  bouquet  bouquet Simple Smile

# 707
  • Кукуландия
Лелеееееееееееее, още едно бебе си имаме, а на мен все ми се струва рано  #Shocked

Честито на Киарка!!! Бързо възстановяване и много щастливи мигове с малчо!  baby

# 708
  • София
Честито бебенце на Киарка Hug
Да е жив и здрав малкия малчуган , а на мама лесно възстановяване!

ИВКА 10 , имаш стиснати палчета и от мен! PeaceЩе чакаме добри новини! Wink

# 709
Ох, няма ли да пишат вече новите мами да разкават и да дават снимки на бебчовците  Heart Eyes

# 710
Започна истинския бебевалеж  newsm44
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА КИАРКА.СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ И ПРИБИРАНЕ В КЪщИ smile3525

# 711
ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО НА МАМА КИАРКА.

# 712
 Оххххх момичета,  на мен пак ми се гади и ми е зле  Sick   ooooh! отврат много е гадно. Не знам с какво да си подобря състоянието  ooooh! има ли някой идея  Sad
[/quote]

На мен добре ми действа вода с малко лимон

# 713
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА КИАРКА, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, А МАМА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА БЪРЗО   bouquet
Ивка стискаме ти палчета  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
За прибирането от болницата на нашите съкровища, задължително е да са в кош и то срещу посоката на движение. Така е по закон. Отпред не може също, ако колата има airbag.
Мама Веси, да не ти пада кръвното? Опитай с нещо сладко, шоколад например или вода и захар.

# 714
  • Варна
ЧЕСТИТ МАЛЪК ПРИНЦ НА МАМА КИАРКА!!! И бързо прибиране вкъщи   bouquet

# 715

[
Весет0 ако не го намериш ще му се обадиш на доки, да го смени  Peace а  защо трябва да разчиташ изследванията  newsm78 че не разбрах  newsm78

ами защото като се обадя на доктора...да мога на момента да му кажа какви точно са бактериите...Той няма как по име да се сети какви точно са ми били резултатите,тъй като има много пациентки...За да не обикаля от единия в другия кабинет да търси картони и прочие...Общо взето-за да улесня него.... Mr. Green

# 716
Цитат
Mur, аз смятам бебка в кошницата да си я превозим, с Малчо пак така процедирахме за ужас на бабите  Mr. Green Никой полицай няма да ти направи проблем, тук масово хората и столчета за по-големи деца не ползват, но за мен е въпрос на безопасност  Peace
Подкрепям с 2 ръце  Peace
Мамите, които смятате да ги държите бебчетата на ръце, замислете се. Какво ще стане при един удар или рязко натискане на спирачките? Бебето застава между вас и предната седалка или м-у вас и таблото, ако сте отпред. Не само, че няма да го опазите, а то ще поеме удара.
Това, че сте на 5 мин от вкъщи не е гаранция за нищо, психопати бол има по пътищата  Sick
На същото мнение съм, а и не забравяйте че по закон детето трябва да е в столче, а не на ръце.
Не мисля че някой би искал в този ден да се разправя с полицаи.

# 717
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА КИАРКА! ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА БЪРЗО И МНОГО МНОГО ДА МУ СЕ РАДВАТ!!!!

# 718
  • София
Честито  бебенце Киарка  много да ви радва !  и бързо възстановяване на мама.

# 719
Момичета понеже съм нова може ли някой да каже как става добавянето в началото на темичката Simple Smile Мерси предварително. Честито и от мен на Киара да са живи и здрави и много много радости от тук нататък с малкото човече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт