Отговори
# 690
Суперррррррррррррр имаме си още едно бебчее:)
Живо и здраво да е малкото съкровище на киарка!Много много да ги радва и ядосва:)

# 691
Честито бебче на мама kiarka! Да расте щастливо дете и много да радва мама и татко! Бързо възстановяване на мама.  bouquet

# 692
  • гр.София
Мами, имам проблем - ужасно болезнен зъб ОТНОВО ! #Crazy Не се търпеше и затова изпих един Парацетамол преди малко. Нали няма проблем? Дано да успея да заспя по някое време, че като гледам утре ще ходя на зъболекар по спешност, а и съм на ЖК. Как ще стане, не знам ooooh! Нали имаше 1 мама, която се оплакваше от болки в зъба. МОЛЯ да сподели дали го е направила, какво стана!? Това, което ме притеснява е, че този зъб дето ме боли, видимо няма нищо (вече сме го гледали със зъболекаря) и утре като ида ще иска да ми го снима, няма друг начин. Sad Та с тези ренгенови снимки как стои въпроса в 9-ти месец, някой знае ли? Вредно ли е за бебо?

Simple Smile Здравей, да споделя че преди време много ме боля зъб, ходих на зъболекар, всичко видимо беше наред, после и снимка - отново беше наред. Оказа се че от настинката, запушен нос, синузит - корена на зъба бил близо до синузите и от там цялата работа. Изписаха ми антибьотик за настинката и болката в зъба спря.
Така че, ако видимо и при теб всичко е наред не е задължително да е болен зъба. Някъде бях чела, че зъбите са свързани с вътрешните органи на човек, така че може и нещо друго да е.

# 693
  • Пловдив
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА КИАРКА! ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВИЧКО И МНОГО ДА Я РАДВА!

Много е вълнуващо, вече през ден си имаме бебчета  Mr. Green

Комелина, не те видях днес на бебешкото кафе, всичко наред ли е  Hug
Лъки, мерси, че попита  Hug всичко е наред. Просто сутринта ходих на ЖК да ми пуснат изследванията и разните му секрети. Отидох в 9.30, с идеята, че ще свърша за половин час и ще ида на кафето, но заради някакви техни административни неуредици чаках 2 часа.
Май много несериозна се оказах, досега и на нито 1 среща на ЛЛЛ не съм смогнала да отида, само се каня  Crazy

Mur, аз смятам бебка в кошницата да си я превозим, с Малчо пак така процедирахме за ужас на бабите  Mr. Green Никой полицай няма да ти направи проблем, тук масово хората и столчета за по-големи деца не ползват, но за мен е въпрос на безопасност  Peace
Подкрепям с 2 ръце  Peace
Мамите, които смятате да ги държите бебчетата на ръце, замислете се. Какво ще стане при един удар или рязко натискане на спирачките? Бебето застава между вас и предната седалка или м-у вас и таблото, ако сте отпред. Не само, че няма да го опазите, а то ще поеме удара.
Това, че сте на 5 мин от вкъщи не е гаранция за нищо, психопати бол има по пътищата  Sick

ПП: Направо се опулих, като се прибрах на обед и видях колко много сте изписали от снощи досега  Crazy Само така  Mr. Green

# 694
  • Бургас
Лелеее, Magica_de_Spell , представям си какво вълнение е да получаваш такива новини  newsm44 Честито на мама Киарка - да й е живо и здраво бебчето!!!

# 695
  • гр.София
 Simple Smile

ЧЕСТИТО НИ НОВО БЕБЧЕ!!!

ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА РАДВА РОДИТЕЛИТЕ СИ!!!

# 696
Честито на киарка и от мен! Живо  и здраво да им е малкото човече, да расте щастливо и да радва мама и тати! Hug

# 697
 newsm44 newsm44 newsm44
Честито Киарка,да сте живи и здрави ти и бебчето ти!!!

# 698
Честито Киарка!!!
Много се радвам за вас. Да е жив и здрав малкия палавник!

# 699
Честито  бебенце Киарка  много да ви радва !  и бързо възстановяване мила Simple Smile))   Stuck Out Tongue

# 700
Честито и от мен на Киарка и много щастие да им носи бебчо Криско   bouquet

Саура, радвам се че ще ставаш леля  Hug Стискам палци всичко да е наред  Peace

# 701
[color=deepskyblueЧестито бебче на мама kiarka! ][/color]

# 702
Момичета, аз подремнах около час, и сега какво да видя, имаме си ново бебче  newsm44 newsm44 newsm44

Киарка, да сте живи и здрави и малкият Кристиян да расте палаво и будно дете!!!

Момичета, започна и нашият бебевалеж  newsm32 newsm32 newsm32   Съвсем скоро вече ще обсъждаме колики, кърмене, разходки и т.н. Всичко ще бъде прекрасно  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Саура, пожелавам на сестра ти лека и безпроблемна бременност  Hug
Весе, бебчето се е успокоило, защото и ти самата си била спокойна  Hug

# 703
Izvinete za latinitsata !
Chestito bebe na Kiarka! Mnogo se radvam, da raste zdravo i shtastlivo!
Marinels,spokoino,mila,dano vsichko zavarshi blagopriatno! Praynig Hug
Ivka10,uspeh,stiskame paltsi! Hug
Mami ot Plovdiv´kak mina kafeto? Moeto momche hich ne se opravia i niamashe kak da doida.
HAIDE DA NE VI MACHA S TAZI LATINITSA.DO SKORO!

# 704
  • Там където е семейството ми
Честито бебче на мама Киарка.Да е живо и здраво и само хубави неща,нека се случват в живота му.На Киарка пожелавам бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт