Отговори
# 495
Кой беше писал, че в zamunda-та са пуснали " Запознай се с малките Фокърс"??? newsm78
Не мога да го намеря.

# 496
Валари, ето
Гледам, че в Замундата са пуснали "Запознай се с малките Факърс", ако на някой му харесва филма "Запознай се с нашите".

# 497
Валари, ето
Гледам, че в Замундата са пуснали "Запознай се с малките Факърс", ако на някой му харесва филма "Запознай се с нашите".

Да де, ясно. Аз филма не мога да намеря.
Ако може да ми пуснете линк към филма.

# 498
Валари благодаря, ще го пробвам това с хумата, дано помогне  Praynig

Penmar ооо ужас, аз не съм стигала до кръв,  Shocked но иначе е ужасно неприятно  cry

Момичета, гади ли ви се  Sick на мен цял следобед и се чувствам като парцал. Не съм болна, нямам киселини  newsm78  newsm78  newsm78 и се чудя какво може да ми е ?

# 499
  • София
Валари , интересно, аз вчера го дръпнах, като прочетох, а сега вече го няма Thinking

Сега да се отчета. Тази вечер бяхме на преглед при доктора, който ще ме изражда. Всичко е ок с бебока. Вече е 2200 гр. Както вече писах, ние искаме бебо да се роди след 21.03. - да сме една зодия:) Така че, ако бебо има също търпение и е съгласен с нас, ще стане. Сега имаме за задача да си избираме дата:)

# 500
# 501
Най-после ви изчетох! ooooh!
Честит празник на всички, които го зачитат.Да се обичате много!!! newsm51
Лъки, Мама Веси, Саманта упс, Редрени2000, благодаря за подкрепата, но май новините за Малчо не са хубави. Има гнойна ангина и е на антибиотик. Cry И мен вече ме боли гърло, но дано бързо се оправя. Praynig
Iliana, що за отношение от страна на свеки Shocked Каквото било-било-не го мисли вече.
Джесика,дано да нямаш проблеми . Ако е решило да излиза бебчето-дано да си му е време. Hug
Майчето, добре дошла!  bouquet
Комелина, имам предчувствие, че беба ще дойде 2-3 дни по-рано-някъде към 7-8 март. Мъжо залага на 9-ти , а майка ми -точно на термин. Има залагания вкъщи. Mr. GreenНа мен ми се ще да излиза вече , че днес на консултацията се видя 3250 и ми настръхна косата. За 2 седмици е пораснала 530 гр. ShockedМериха ми и костите и съм в долната граница да се справя с едрото си бебе. ooooh! Ужас, дано всичко е наред! Praynig
Лека вечер!

# 502
Добра вечер момичета!
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ   txtloves  Wine Glass  txtloves (кой каквото празнува)
Ние с моя мъж никога не сме празнували св.Валентин първо, защото той мисли, че когато двама души се обичат всеки ден е празник за тях, защото са заедно и второ, защото това е католически празник. Той ми подарява цветя без повод, просто като се сети. Поради същата причина не уважава и 8-ми март. Казва, че не може един ден в годината да правиш нещо специално за жената. И така вече 14-та година си честваме Трифон Зарезан, а пък любовта си я празнуваме когато си искаме.
Да ви кажа и аз днес едвам станах от кушетката за записи на тонове като мама Веси. Като ме заболя кръста та доки ми помогна. Иначе си взех документите и докито каза, че тези дни може да очаквам Голямата среща. И по този повод, ако може да помоля да ми изпратите един номер на някоя вестителка, че да ви известя. Датата за секцио е другата седмица, но....... може и да е по-рано (с тези болки и контракции). Все повече започвам да се панирам, как ще мине в болницата, дали няма да забравя нещо и ей такива дреболии. Не ме е страх за самото раждане, а от странични и непредвидени нещица.
Валари, ако искаш дай ми и-мейл да ти го пратя филма.

# 503
Били защо толкова рано ти е назначено секциото  newsm78 виждам че сме с един и същи термин  newsm78

ena4 това с ангината не е добре  Sad дано бързо да му мине а ти се пази  Hug  при мен никой не се обзалага сега,  Mr. Green само мъжа ми каза, добре че няма 29.02  Joy ,  но с 1-вата имаше големи залози.  #Crazy не кога ще се роди  Mr. Green а дали ще е момче или момиче  hahaha

redreny2000 имаш още време, така че съвсем възможно е да се сбъдне желанието ти  Praynig  Hug 

# 504
 Момичета  колко сте изписали немога да смогна  Hug
Честито бебче на Aleksi_koko! Да е живо и здраво и да си го отгледат с много любов    bouquet
За термометъра и аз като Волари си взех на ЧИКО за 14 лв. Но да ви кажа след това ми казаха ,че трудно се мерело температурата с такива защото бебо не трябвало да мърда  Simple Smile а пък нали няма как да стане Simple Smile и за това се налагало няколко пъти Simple Smile ,но какво пък толкова .Тогава се сетих ,че когато го копувах имаше и такъв ,но с мек  накрайник ,може би точно поради тази причина ,че бебо мърда .Аз обаче вече бях купила този Simple Smile Оооооо да не забравя да ви честитя празника   Hug  (той още малко и ще мине   Wink ) Радвам се за мамите с хубави новини и , че бебоците всичко е наред   Hug
Да ви кажа, ( за инфо ) за моя обрив който ми бяха казали и споделих със вас ,че е от маслото на ИКАРОВ се оказа ,че съвсем не е това ,защото много ми се влоши и бях на друг лекар и в момента съм на инжекции орбазон  (при някои минават и само с разни кремове за сърбежа и обрива ,но в по - леките случаи  )   Cry .Оказа се обрив при някои бременни в последните месеци или дни от бременноста който ставал веднъж на 200 бременни  Sad и това съм аз   ooooh!  (  Хубавото е,че няма последствия за бебо и за мен ,но отшумявал едва след раждането Sad    Cry Незнам това е непоносим сърбеж дано не е толкова време    Praynig  Лека вечер от мен и спокойни сънища  Hug

# 505
  • София
ena4 , дано Малчо се оправи бързо fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

mama_vessy, благодаря за подкрепата и пожеланията:)

Тъй като започнахме темата за термометрите, да ви питам дали някой е ползвал термометър за Tommee Tippee, защото аз мисля да вземем този комплект http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B002IS0M32/ref=dp_imag … 624031&s=baby

Като чета какви неща споделяте, съвсем скоро май ще завали дъжд от бебета newsm32

# 506
  • София
Честито и от мен на Aleksi_koko! Да са живи, здрави и много щастливи с малкия бебок.

Нямаше ме 4-5 дни и ето имаме си новини в темата. Ние сме потънали в един, уж козметичен, ремонт, а.....се проточи ooooh! И тази седмица ще има още. Направоооо......

# 507
kiarka, с теб сме утре  Hug Пиши задължително! Сутринта ли постъпваш?

# 508
И аз да се отчета за днешния преглед Wink

Взе ми секрет за микробиология и направихме запис на тоновете. Всичко е наред. Да се надяваме и че и микробиологията ще е ОК.
Док ми каза, че поради това че цикъла ми е на 28-30 дни, има вероятност да пренося.....Като ме прегледа вагинално днес се оказа, че все още не се очаква МОМЕНТА. Абе то си е Божа работа, но.....Майка ми също ме е преносила и мен и сестра ми и това май също донякъде имало значение....

# 509
Ех, ама сте писали, писали... Няма изчитане.
Честит син на Aleksi_koko! Да е жив и здрав.
Завърнахме се вчера вечерта, беше супер. Почти забравих, че съм бременна, то беше музика, то беше вино.... Явно съм имала нужда от почивка. А вчера за деня на влюбените ми спретна страхотна вечеря (без свещи) и като за капак на всичко изядох сигурно 2 огромни порции тирамису, та и аз бях в отбора на киселиноимащите. Поне причината беше добра.
За лютото - аз си ям без притеснение. Ми горките индийци и всички други с по-пикантна кухня, как изкарват до 9тия месец?
За термометрите - аз със сина ми не съм ползвала. Имах един от комплектчето с нокторезачка и разни такива неща, обикновен, не живачен, за под мишница - сигурно 2 или 3 пъти съм му мерела температурата. Да чукна на дърво, до сега не ми се е разболявал, два-три пъти съм давала панадол при излизането на последните му зъби.
Весето - тук правят изследване за някакви специални бактерии във влагалището, но наличието на такива в никакъв случай не е предпоставка за секцио. Просто ти поставят една инжекция с антибиотик, по време на раждане и това е.
За засилената секреция - и аз съм така, но моят доктор ме успокои, че това е нормално. Не се впрягам, не го гледам и не го мириша - каквото - такова.
Тук не се празнува 8ми март, така, че нямам драма с тази дата, но се надявам да не продължи отлкова дълго. Не ми се преносва, понеже вече всичко е готово, изпрано, инсталирано, като че ли ми се иска да свършва по-скоро. Аз си мисля, че ще родя по-рано от термин, между 20 и 28 февруари, но божа работа.
Хайде, лека нощ Ви желая, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт