Кои са кърмещите майки? (2)

• 11 342
  • 147
  •   1
Отговори
# 30
 newsm68  хайде и аз в първите редици.
Кърмим се от 8 месеца и 1 ден  newsm44

# 31
В старата тема ме има записана с каката, тук се записвам с малкия господин

# 32
  • Русе
И аз съм тук. С каката се кърмихме 7 месеца Cry, с баткото 1 година и 10 месеца  Grinning, и сега се надявам градацията в кърменето да е във възходяща прогресия.  Laughing

# 33
Скоро ще регистрираме 2 години на скаченост. Изгледи да се отбие кърмачето не виждам.
Ще видим как ще се адаптира, когато тръгне на ясла.

# 34
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Олеее, и аз се записвам тук!  Tada

С не малко перипетии скоро ще станат 9 месеца. До къде ще стигнем, само бебешона знае   Hug

# 35
  • Пловдив
Оппп един запис и от мен  Hug

# 36
И от мен запис! Ние се кърмим вече 1година и почти две седмици Mr. GreenСлав ще реши докога ще я караме така Laughing

# 37
Ето ме и мен. С щерката, 2г.и 4м., с малкия засега 7 м., надявам се още дълго. Установявам обаче, че синковеца не е толкова пристрастен, колкото силно емоционалната ни кака.

# 38

ето ни и нас!

ние май сме ви доайени - едномесечната ни госпожицасе храни много добре, да не бяха пусти колики, ама нейсе!
Аз съм много доволна, щото този път стана като по учебник започването (за голяма разлика от миналия), пък да видим!
Без водички, часовници, притеснения "дали ще имам ако не цедя", рагади и притеснения дали яде достатъчно и т.н.

не без помощта на консултант обаче - от болницата имаше на два пъти подробно разяснение, въпреки четенето и това че не ми е първо дете!  bouquet

сега се чувствам толкова добре от успешното начало, все едно съм направила някоя особено добра сделка, а не просто следвала естествения ход на природата! hahaha

# 39
  • София
Запис и от мен - днес точно 11 месеца кърмачески стаж. Нямаме заместено хранене, захранвам я по Baby led от 6 навършени месеца... Основно си цока, и денем, и нощем...  Mr. Green

# 40
  Аз не кърмя( имаме цепка на небцето и неможем:(, но се цедя и си му давам кърма. За сега скоро не съм планувала да спирам с цеденето.
  Живот и здраве когато имам още едно детенце ще се постарая да си имам говорещо кърмаче:)
  Желая успех на всички Hug

# 41
  • Пловдив
Цоп и аз тук Simple Smile
Малкия го сложих на гърдата веднага след раждането му, а действително започнахме с кърменето 2-3 часа по-късно Simple Smile
Суче си малчо, въпреки трудностите през които минахме, а тях ги преодоляхме, благодарение на консултантите   bouquet
От месец се и захранваме по baby-led метода, но количествата които изяжда са доста символични, та основно си е на млекце Simple Smile

И аз в групата на желаещите да си имат говорещо кърмаче Simple Smile

# 42
Цъък, да се запишем.
С баткото имахме кратък и изпълнен с перипетии кърмачески стаж.
С бебето се справяме мноого по-добре. Дано да е задълго.

# 43
  • Пловдив
Аз имам въпрос към кърмещите майки с бебоци на 9-10 месеца-Какъв ви е режима на хранене? Кога и по колко изяждат децата ви? По колко кърмения на ден имате?

# 44
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ние нямаме строго определена схема.
В повечето случай бебка суче сутрин към 7-8. Понякога към 10 закусва още веднъж (банан или попара).Обядва 13.30-14 ч., като количеството варира 150-200 ml. Случвало се е и да пропусне това хранене, аз не я насилвам. След обяд, ако не е  закусвала хапва плод.
През останалото време я кърмя когато тя пожелае(включително и през нощта). Не бих казала, че е от най-ящните, но си наддава отлично   Hug 

Общи условия

Активация на акаунт