SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 257
  • 715
  •   1
Отговори
# 210
  • Разпиляна във въображението
Чудя се какъв е рейтингът на Свръхестествено Thinking

Angel_Dust Hug

# 211
Здравейте в слънчевата неделя  Hug   Аз не мисля, че стената, отделяща ада в спомените на Сам, се е счупила, малко поддаде просто.Все още я има. Приех го като сигнал за опасност, като ужасен проблясък от адския огън. Мисля, че Сам ще се освести като след нещо ужасно, нееещо ще му говори за времето в ада, както вече  научава и по нещо за изминалата година на Тялото. Поне с такова усещане останах.  Ще ми се Градинарят да излезе по-силен мъж, отколкото всички около него очакват. На мен си ми хареса серията, нямаше скука, но както отбелязахте, да бяха дали и по-разопаковано Сами  Grinning

Логото на сезона и аз като Бела го свързвам със Сам - прекъснатата връзка на тяло и душа и сега цялостта на преградата. Именно в тази серия го осъзнах по този начин.

# 212
Чудя се какъв е рейтингът на Свръхестествено Thinking

Angel_Dust Hug

Ето тук има инфо за рейтинга - не е хубава разбивка, но се вижда - http://en.wikipedia.org/wiki/Supernatural_%28TV_series%29#Ratings

# 213
Аз не мисля, че стената, отделяща ада в спомените на Сам, се е счупила, малко поддаде просто.Все още я има. Приех го като сигнал за опасност, като ужасен проблясък от адския огън. Мисля, че Сам ще се освести като след нещо ужасно, нееещо ще му говори за времето в ада, както вече  научава и по нещо за изминалата година на Тялото. Поне с такова усещане останах.
И аз съм на същото мнение Peace

За мен беше много ценно да видя как точно ще постъпи Дийн в ситуацията - дали ще си държи на своето, какъвто е праволинеен и свикнал да взима решения вместо Сам за негово добро Crazy, или ще се довери на брат си, ще разбере колко е важно за него и ще го подкрепи. Това беше новото за мен, иначе епизода си беше нормален случай с лов на чудовища. Нямам нужда във всеки епизод да виждам развитието на някаква гранде сюжетна линия, братските взаимотношения също са ми много интересни, те бяха едно от главните неща, които ме привлече към сериала. Много ми хареса как Дийн се опитваше да успокои Сам накрая, да го накара да се чувства по-добре, по неговия си начин. Много беше мила тази братска загриженост Heart Eyes

# 214
Много ми хареса как Дийн се опитваше да успокои Сам накрая, да го накара да се чувства по-добре, по неговия си начин. Много беше мила тази братска загриженост Heart Eyes

Да, и Дийн беше и забавен как си събираше/ блъскаше нещата в чантата и "сортираше" ризите  Simple Smile  (Не че Сам го подреждаше по друг начин )   И както се бях нахилила, когато сбърчи изящно носле, и "бам" финалът ме ошамари

# 215
  • В средата на времето
Изгледах серията. Нищо кой знае какво не мога да кажа. Laughing Малко скучна ми беше.
Дийн за първи път може би се съгласи със Сам без бой и реши да бъде така, както иска Сам Simple Smile Да остане и да помогне виждайки, колко е важно това за брат му и пренебрегвайки знанието, че всяко връщане към места, където Сам е бил преди, си е дълбаене в стената. Дийн беше загрижен по един нелигав начин и това беше хубаво.
Относно стената...аз си я представям като нещо доста гъвкаво, и  не смятам, че е поддала. По-скоро това, което Сам видя на края, е като първа предпазна бариера, която пуска червената лампа и звука за опастност Laughing...един вид "Внимание! Навлизаш в опасна територия"
Интересно ми е по какъв начин се прави връзката между това, което Сам си спомня докато е бил без душа и спомените на душата му, когато е била без тяло? Thinking

# 216

Интересно ми е по какъв начин се прави връзката между това, което Сам си спомня докато е бил без душа и спомените на душата му, когато е била без тяло? Thinking

Изи и аз това се питах. Тази стена защо се руши точно от спомените на Сами без душа, извън дупката. Аз все си мислих, че ще се руши ако той си спомня какво е ставало долу. А може би едното води до другото. Може би спомените от "тялото" /Люска и аз мисля, че стената не се е счупила/ води до спомените от дупката /горящият Сами накрая на епизода/, което води до пропукването на стената  newsm78 Вие как мислите?

# 217
Моето мнение съвпада с това на Изи.
Иначе искам и аз вече да развиват линията с майката. Освен ако не си я пазят за 7-ми сезон.

# 218
  • КиТ
Изгледах го и аз Mr. Green
Добре си беше епизода,доста добре се справиха с ретроспекцията и разследването на самия случай Wink Peace
Мирка така като ти чета мнението логично ми звучи newsm78,щото самите спомени на бездушния Сам как пък да повлиат на стената.По-скоро спомените от дупката който явно са заедно с тези спомени от бездушния Сам и в последния кадър се прокрадна спомен от дупката(не нейното падане!)...според мен падането на стената ще стана в края на сезона...много ми любопитно да има и един епизад от дупката да ни покажат пък там какво е станала..така че има материал още,а и рая така и досега не са ни го показали Crazy

Поне гол Сам да бяхте видели, градинарки Whistling

Но напълно подкрепям това мнение на Мирел Crazy Joy Joy Joy Joy

п.п Бо ще чакаме да ни се похвалиш Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
п.п.п И си сложих бездушен Сам с размяташ,оная червена рокля-в случея черно-бяла заради ретроспекцията Mr. Green

# 219
  • # супернатурална #
Нямам възможност да гледам повторно серията и се въздържам от коментари. Много детайли ми се губят, но едно нещо не спира да ме удивлява. Как този човек променя цялостното си изражение според ролята! Вярно е, че съм пристрастна, и то много, но мисля, че е страхотен актьор. Надявам се да бъде оценен от когото трябва и да го гледаме в качествени продукции  Praynig

# 220
Ох ще ме уморите Simple Smile
Как така как да повлияят? Нали Смърт направи стена 1 стена и това което остана зад нея Сам не го помни. Т.е. спомените на тялото също са зад стената.
И когато връща без да иска даден подобен спомен стената отслабва... Демек със спомените на тялото той "драска" по нея. Поне аз така го разбирам иначе защо след като смъртта сложи стената той спря да помни какво е било като е бил само ходещо, секси, горещо и хладнокръвно тяло  Crazy

# 221
Може би си права за това, Уоми. Аз си мислех, че не би трябвало да изчезва паметта на Тялото, а само да събере с тази на Душата. Ясно е, че ставалото в ада е зад стената, благодарение на Смърт, а защо изчезна и споменът на Тялото за изминалата година, може да се гадае. Изглежда логично да е зад същата преграда, за да няма душевен конфликт и напрежение у Сами.

# 222
Как този човек променя цялостното си изражение според ролята! Вярно е, че съм пристрастна, и то много, но мисля, че е страхотен актьор. Надявам се да бъде оценен от когото трябва и да го гледаме в качествени продукции  Praynig

Галче, не знам дали е от пристрастяването... ама и аз днес се чудих защо момчетата нямат награди за ролите си в сериала

извинявайте, ама дават дори златни глобуси за къде къде по-слаби роли в сериали, а за свръха нищо...

дали ние гледаме с влюбени очи и затова ги оценяваме или наградите са си просто политика

но не е честно

# 223
И аз това съм се питала. Фантастичната сттрана на историята и митологията са едно, но образите и характерите, отношенията им, динамиката, актъорската игра на момчетата, че и на Кас, на Боби, са толкова истински, че забравяш за всичките ала-бала-лизми на сюжета. Отговорност, вина, безнадеждност, мъжки сълзи и горест, сила, обич, преданост и какво ли още не виждаш в очите на Уинчестър момчетата. А и любов, сетих се по повод утрешната дата  Grinning, не на място, не на време или обречена, или открадната за кратко катоо бягство.  И красивииии, няма ли награда за това?!!!  Grinning

# 224
  • # супернатурална #

дали ние гледаме с влюбени очи и затова ги оценяваме или наградите са си просто политика

Или и двете  Laughing

Още снимки от конвенцията.

И още една, разкошна  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 22:14 от Г. Краули

Общи условия

Активация на акаунт