SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 328
  • 715
  •   1
Отговори
# 195
Не, но са хубави. Simple Smile Джаред с черна риза - мммм Heart Eyes Серията беше много хубава, краят ме остави тръпнеща от нетърпение за още.

# 196
  • # супернатурална #
краят ме остави тръпнеща от нетърпение за още.

Това ме подсети за http://vbox7.com/play:03ca2265 , не че и без друго от една седмица не си я пускам отвсякъде Grinning Толкова да свързам текста със Сам, СПН и с цялостното ми обсебване.

# 197
На мен ми хареса тази серия,  доста неща  ми направиха впечатление, както по историята на  Сам, така и за операторската и режисьорската работа.

# 198
Снимките са от снощната конвенция в ЛА, която ще продължава до 13 вкл. Преди малко попаднах на тях и щях да ги поствам. Продължавам да съм на мнение, че Джаред е боядисан Laughing
Да, слаба серия, наистина. Лошият Сам ми дойде прекалено лош... Обичам ретроспекциите, просто тази някак не можа да ме грабне достатъчно, макар и интересно направена. Особено след предишния толкова силен епизод, който изгледах непосредствено преди днешния. Радвам се, че нещата започват да се връщат по старому, надявам се Сам да не разчовърка стената, макар че не бих се учудила финалът на този сезон да е именно такъв Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 22:53 от jaredina

# 199
На мен ми хареса серията, братска беше някакси. Сам помоли Дийн за подкрепа и той остана до него Heart Eyes Въпреки, че го беше страх да не се разчепка стената, осъзнаваше, че това е важно за брат му. Краят силно ми напомни за края на сезон три и Дийн опнат на веригите в ада Confused
Натъжих се и аз, представям си какво му е на Сам да вижда какви ги е натворил преди Пинокио да стане истинско момченце Confused Гърчи се отвътре от болка и угризения и се опитва да намери изкупление, да компенсира това което е сторил, със страх очаква да си спомни другите ужасии, които е вършил Confused Не беше пълнеж серията за мен, определено. Беше ми много интересно да видя контраста между целия и бездушния Сами.

# 200
  • Разпиляна във въображението
Така, да си кажа и аз мнението. Амииииии..... можеше и без тази серия. Гледахме достатъчно бездушен Сам, дори и такъв, който жертва собствения си брат, така че хич не ми пука, че е наврял някакъв непознат шериф като примамка и накрая го е убил. Ако целта е била да ни покажат какъв задник е бил - при мен не подейства. Знаех, че е бил задник, че е жертвал без проблеми, че е спал с жени.

Другото. Напълно съм разочарована от Смърт. Една стена трябваше да сложи както трябва, но и това не направи. Сигурно не е минало и седмица, две, три и тя почна да се пропуква ooooh! А Сам дори не човъркаше.

Финалът... Не знам... Всъщност финалът трябваше да е след нещо по-разтърсващо като преживяване. Някой тъп демон да се перчи, някакъв силен огън, нещо по-силно, а не докато си говори с брат си. И трябваше да е в серия, в която преследват Мама, защото в тази нищо не се случи. Не разбрахме нищо.

В заключение - за мен е пълнеж и можехме да я прескочим. Поне гол Сам да бяхте видели, градинарки Whistling

# 201
Мириел, Смърт ясно обясни на Дийн, че гаранции няма дори и да сложи стената, не беше сигурно дали Сам въобще ще се събуди а камо ли  колко време ще издържи. И Дийн, и Кас и Смърт бяха наясно, че рискът е голям и това очевидно се оказва вярно. Но не мисля, че Смърт има някаква вина за качеството на стената, според мен е по-важно това, че душата на Сам очевидно е много по-зле отколкото са предполагали всички.

Серията беше супер, на мен ми хареса. Беше ми интересно и си беше типична серия, нищо чак толкова скучно. В предишните сезони е имало къде къде по скучни серии Simple Smile И това го казвам при положение, че нямаше Кас  Laughing

Ретроспекцията беше много добре снимана, смисъл забързаните секунди в кадрите, както е споменала Диди и на мен ми направи впечатление  Peace

ПП- На последните конвенти Миша защо винаги липсва?  Confused

# 202
Мирка, така е, но все пак сцената не ми се връзка. Просто така мисля и от това, което сте споменавали като спойлери, още по-малко я връзвам със следващите епизоди. Както и да е.

# 203
Ммм гледах Simple Smile Хареса ми!
Рали не съм съгласна никога няма да ми омръзне лош Сам Simple Smile
А и аз искам да знам какви ги е вършил докато го е нямало. Имаше ново чудовище. Мисля че идеята беше да ни покажат защо пада стената, а именно че спомените могат да бъдат предизвикани от една табела, от познато лице и ала бала...Предпочитам арахна ли какво беше пред Феиската серия / сори Вълшебникова нищо лично вас/.
Стената падна Simple Smile Сега да видим дали Сами ще се справи и как точно? Даже Кастиел беше убеден че ще е прекалена лъжица дори и за кораво момче като САМ.  Naughty Дано да сте го калили достатъчно в градинската работа, че ... ще е трудно!

Не се появявам дами ама скоро ще имам да черпя Simple Smile Осъщестествява се една мечта ама ще ви кажа като ме готови вече.

# 204
аз вече казах, че серията ми хареса... не много-много, но все пак...

харесва ми Джаред как играе, много емоционално

а забързаните кадри в черно-белите откъси наистина бяха супер добре направени, сякаш мисълта му прескача

а иначе си мисля, че не случайно заглавката на този сезон е със стъкло, което се разбива - явно това е намек за разбиването на стената...  нали четвърти сезон шапката на сезона беше с криле, и тогава се появиха ангелите... явно и това трябва да имаме предвид

но поне с едно не мога да не се съглася с Мириел

Поне гол Сам да бяхте видели, градинарки Whistling

Joy Joy Joy Joy

ами така де, като ще е без душа, поне да е и без риза

# 205

Момичета, здравейте и от мен. Много ми се иска да ви чета, но колкото повече чета, толкова повече се спойлирам  Mr. Green
Все още съм на втори сезон  Rolling Eyes, но ще хвърлям по едно око и на темата  Wink

# 206
Заглавката е счупено стъкло мисля поради много по дълбоки причини. Все пак стената се счупи за има няма два епизода. Първо разбито братско доверие, разбити митове, изобщо целия свят сякаш се разкъсва. Сега и с тая майка на всички мисля, че напрежението тепърва започва.

# 207
Бони, този епизод можеше да замени почти всеки от началото на сезона. За толкова епизода се случиха няколко неща - бездушен Сам, алфите и сделката с Краули и смъртта му, сделката със Смърт и появата на мамата. Пропуснах ли нещо важно?

Сега и с тая майка на всички мисля, че напрежението тепърва започва.

Трябваше да е по-рано.

# 208
  • София
Miriel newsm10 май с тебе сме с едни чувства и мисли към серията Simple Smile

# 209
Бони, този епизод можеше да замени почти всеки от началото на сезона. За толкова епизода се случиха няколко неща - бездушен Сам, алфите и сделката с Краули и смъртта му, сделката със Смърт и появата на мамата. Пропуснах ли нещо важно?

Сега и с тая майка на всички мисля, че напрежението тепърва започва.

Трябваше да е по-рано.

Нали знаеш, 4е прощавам а и приемам нови сценаристи докато е нагодят Simple Smile Още имат време и последните две серии показват 4е са се взели в ръце.

Общи условия

Активация на акаунт