SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 470
  • 715
  •   1
Отговори
# 315
  • # супернатурална #
Ето тук можете да гласувате за любимата прическа на Сам, аз останах изненадана, че не съм едиствената, която харесва бретончето Grinning
Дейна, едва сега прочетох превода на частта с близалката. Добре, че са били европейките да светнат Пам от какво НАИСТИНА се нуждае  Laughing

# 316
Гласувах! Колебая се между сезон 1 и сезон 3, но цъкнах 3. Гледам, че и мнозинството от изгласувалите до момента са пред същата дилема. Simple Smile

Трейсито добре че са фенките да я светнат от какво се нуждае, непросветена и ненацелувана щеше да си иде! Wink

# 317
  • КиТ
Дейна зимай,зимай ми не е мой тип и туй то,само да го гледам ли Crazy Joy Joy Joy

Аз без колебание си дадох гласа за първи сезон,там е много сладичък,такъв мъничък,бе голям сладур Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Йо ни бързай бе разбирам те,карай по леко,че ще си биеш главата с тигана после  341uu  Mr. Green
Ти добре имаш още ваканция,ма аз почвам от другия понеделник Tired Mr. Green Joy Joy Joy Mr. Green,безсрамници можеше да намеря още някой сериал за гледане  Crossing Arms  Joy Joy Joy,насита няма за моята лудост  Shocked,ма то се прихваща де  Whistling Whistling Whistling

# 318
Йо ни бързай бе разбирам те,карай по леко,че ще си биеш главата с тигана после  341uu  Mr. Green
Ти добре имаш още ваканция,ма аз почвам от другия понеделник Tired Mr. Green Joy Joy Joy Mr. Green,безсрамници можеше да намеря още някой сериал за гледане  Crossing Arms  Joy Joy Joy,насита няма за моята лудост  Shocked,ма то се прихваща де  Whistling Whistling Whistling[/b][/i]

Да бе, не бързам грам, 3ти сезон го изгледах събота и неделя, днес мисля че ще довърша 4ти. Не мога просто, няма спиране, даже другите сериали съм си зарязала, после ще наваксвам с новите епизоди. Иначе от 21 и аз съм на линия, споко  Mr. Green

# 319
Плами  Hug да ти препоръчам ли ???? ... сериал, де? С мноуууууу готинини пичове .....  Аз луднах по него.

Мока к'во е т'ва бавно темпо дет се движиш ?????????  Mr. Green Mr. Green Mr. Green На ден сезон трябва  Crossing Arms Mr. Green

# 320

Мока к'во е т'ва бавно темпо дет се движиш ?????????  Mr. Green Mr. Green Mr. Green На ден сезон трябва  Crossing Arms Mr. Green

Миии, както казах, Дневниково инфо колкот искаш, пък ям, спя, излизам  Joy Иначе досега да съм ги приключила  Joy

# 321
  • София
Аз пък да се похваля гледам братята с половинката повторно Simple Smile
Щото той както не го влечеше много, много... сега всяка минута освободена от мачове и работа използва за Свръха. Първи сезон му вървя по - бавно, но в 4 сезон беше като зомбиран.  Crazy Crazy Crazy
Утре ще почва 5 сезон...
Аз чинно го чакам да го приключи... краят на 5 и 6 сезон го гледа още преди нова година с мен... И да си призная май и той спада към феновете на тренера.

Мока  Hug

Благодаря за преводите от конференцията. Видях, че и във ФБ са публикувани някой нещица   bouquet  bouquet  bouquet

# 322
# 323
Мацки добро утро.

Дейна, хайде все така да не те мързи и да ни радваш с такива страхотни преводи!

Ти като преводач ли работиш всъщност, щото си личи, че превеждаш професионално...

По повод интервюто ще кажа само, че нямам нужда нито от близалки, нито от хора от екипа, които да си излизат, за да се целувам с който и да Уинчестър... просто ми казват action и това е... ама не гарантирам, че ще спра, като кажат cut

Joy Joy Joy Joy

# 324
И за добро утро и хубав ден!  Grinning  

За прическата на Сам доста размишлявах,  излезе, че не съм била чак толкова придирчива, макар че все ме дразнеше причесчицата. Не можех да пренебрегна нито един вариант  Joy   Сам на предложените снимки все си ми харесваше ха ха ха  В крайна сметка, моето предпочитание излезе непопулярно  Grinning

Мока, добре дошла  Hug

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 09:05 от lili0909

# 325
Привет и от мен Grinning
Лили, благодаря за закуската Hug Аз гласувах за 1 сезон. Там е много секси сладур, но все още има нещо невинно в погледа и усмивката му (прилича ми с нещо на Джер от Дневниците).
Импалка, на патерица - Честита годишнина! Още много пъти по 4 да празнувате!

...По повод интервюто ще кажа само, че нямам нужда нито от близалки, нито от хора от екипа, които да си излизат, за да се целувам с който и да Уинчестър... просто ми казват action и това е... ама не гарантирам, че ще спра, като кажат cut

Бела, е това е приказка! И аз бих постъпила като теб Joy Joy
Мока, Дейна, страхотни интервюта, благодаря, че ги споделихте с нас  bouquet

# 326
  • В средата на времето
Добро утро от мен  bouquet

Лили, благодаря за скусните палачинки Heart Eyes Grinning....и кафето...как забравих кафето ooooh! Joy

На Дейна да благодаря за инфото и превода Hug Хареса ми това как казват, че се опитват да предразположат гостуващата звезда, да не се чувства притеснена от факта, че ще се натиска с главната звезда на сериала Laughing Добри момчета са Heart Eyes

Да кажа "Привет и добре дошла" на mokka  bouquet Слагай спортния екип тогава, че ще има тренировка на Маракана Grinning. Както всяка сутрин всъщност Wink

Аз не съм градинарка, но понеже рядко нямам мнение по някой въпрос Laughing гласувах в анкетата за Самовата прическа. От показаните снимка, най-много ми харесва в сезон 1. А между сезоните 4, 5 и 6 аз не намирам никаква разлика в прическите му и се чудя защо просто не са сложили една снимка, която да обединява тези три сезона Crazy

... просто ми казват action и това е... ама не гарантирам, че ще спра, като кажат cut

Всеки добър професионалист ще го направи. А ние всичките сме професионалистки Mr. Green
Обаче аз ще се гътна от притеснение най-вероятно Laughing

# 327
Обаче аз ще се гътна от притеснение най-вероятно Laughing

Дженсън ще те предразположи, ще изяде пет-шест близалки...  Joy

# 328
За момент ми мина презум, че може и да не са чак такива целувачи (Боже, опази от такива кощунствени мисли пу пу   Joy), но ние сме толкова навътре , чееее... май няма да  разберем това щом сме залепнали за близалката, поне не от първия дубъл. Разстояние по-малко от 5 метра до Патроните си е направо застращаващо здравето  Mr. Green  Говорим си хипотетично, нали  така  Grinning

# 329
Лилиии  Hug, мерси за кафенцето  Heart Eyes и за палачинките  eat (неЩа и да си помислям за вкуса им, че огладнявам).
За Джаредовата прическа, аз гласувах за 5 сезон, макар, че се двоумях м/у 3 и 5. На мен са ми тоооолкова различни. С бритонче, сладък е  Outta Joint, но някак прекалено дечко (не че не го харесвам), но друго си е от 3ти сезон. Тогава моя милост стана върла ненаситница.

И относно целувката .... имам смътни спомени, как преди мнооооого теми говорехме как ще проваляме сцената с целувката за да се снима again and again and again ......

Общи условия

Активация на акаунт