SUPERNATURAL IS BACK!

• 27 972
  • 715
  •   1
Отговори
# 435
Mиша туитва на португалски, Джим му отговаря ? Какво става незнам. Нещо се бъзикат Simple Smile

Ще има някакъв кънвеншън в Бразилия пак. Или се бъркам?
Как искам да получа товаааааа  Sad

Добро утро Simple Smile

Ето и сладките...цъкайте

# 436
Поздрав с един лошо гледащ Дийн за всички, които го харесват такъв  Hug   Оказа се, че по онзи тест бързо ще ме очушкат в СПН вселената  Joy - 68%   Но разчитах на постния си английски, домъзя ме да ползвам речника.

МиркаHug за кендитата и напитките. И за Бииии  Hug за клипчето за кендино- уинчестърското пожелание за лека нощ. Как добре се нахилих аз за добро утро с него  Grinning

Сонче, вашият хладилник е много притегателен с Дийн надписа  Grinning  Да не се навърташ много около него, ей!

# 437
  • В средата на времето
Ще има някакъв кънвеншън в Бразилия пак. Или се бъркам?

Бе аз като разглеждах програмата не ми се видя никъде Бразилия Rolling Eyes Само Щатите, Канада и Европа май Rolling Eyes Но няма да им е зле и в Бразилия да отидат Laughing

Благодаря за кафето и сладкишите, които са полезни за здравето Grinning  bouquet

[Поздрав с един лошо гледащ Дийн за всички, които го харесват такъв  Hug  

То това е един от любимите погледи (имам предвид кат гледа лошо Laughing) на всички мараканки мисля Joy
10х, Лил  bouquet

...и Добро утро Simple Smile

# 438
  • гр. София
Розичка, моля те, моля те "прекалявай" повече в такава повествователна форма - много ми е интересно да чета нещата, които пишеш за различните религии и учения, а и добре че си ти, та от време на време темата ни да обсъжда и прилично-философски гледни точки Hug Много искам да се запознаем и наживо, супер начетен и интересен човек си. Simple Smile

Защо така ме изчервяваш сега?  Embarassed Благодаря ти, но не мога да се полаская да се определя като такава. Просто обичам да чета малко по-откачени неща  Rolling Eyes Иначе за запознаването - мнооого бих се радвала да го направим  Hug Дано за следващата среща да смогна да се присъединя. Още ме е яд, че не можах за предната  Confused

Поздрав за всички с пожелание за хубав петък  Hug Hug Hug
http://www.youtube.com/watch?v=80kOBeMEm2I

# 439
  • В средата на времето
Просто обичам да чета малко по-откачени неща  Rolling Eyes

...да, и това те прави начетена в областта на "по-откачените" неща (а съм сигурна, че не само там) Grinning Wink Розе, без излишни скромности Naughty Hug

Благодаря за поздрава  bouquet Simple Smile

# 440
Розе и момичета, беше страшно интерсено да чета зафоримилите се размишления за приемното тяло. Розе информацията и самите ти разсъждения много ми харесват. Даже понякога ми се иска да пишеш повече, а не да се притесняваш, че ще досадиш. Напротив, на всички  е много интересно  Hug

Изи не мога да им хвана дирите на тез хора, те са като духове, хвърчат насам-натам и където не ги очакваш от там изникват  Laughing

Аз си продължавам да гледам бавно, но с огромно удоволствие 1ви сезон. Много е интересен, как ми се е струвал някога скучен, незнам? Бела е права, трябва да се запознаеш със сериала за да го обикнеш истински Simple Smile

# 441
  • гр. София
Ох, вчерашният ни чудесен късноследобеден диспут ме хвърли в размисли, които ме държаха докато си легна, а сега отново продължават да ми човъркат в главата. (Чъковски му работи... hahaha)
Стана въпрос, че хората могат да мечтаят, а ангелите не. И се замислих, че човешките мечти заместват нещата, които нямаме. Ангелите имат всичко, което им е необходимо. Създадени са с дадена цел и им е дадено всичко, което би им било нужно. Те, имайки всичко, не е нужно да мечтаят  Rolling Eyes
А този пост на Импалка (Импалка,  Hug):

Любовта има много форми. Разбирам че имаш предвид тази между мъж и жена. Е, някои могат и без нея: монахините, например, които са ‘женени’ за Бог, намират пълно удовлетворение в тази любов - която не знам дали мога да нарека платонична, някак странно ми се струва -, и не биха казали, че не са живели пълноценно.

ми напомни на нещо, което бях чела преди - че най-чистата, най-силна и най-истинска любов е тази към бога (не непременно християнския такъв), тъй като е безрезервна, неизискваща, неочакваща взаимност и лишена от всякакви плътски (т.е. нисши) оттенъци. Ангелите обичат по този начин, т.е. с най-висшата форма на любовта.

# 442
  • В средата на времето
Те, имайки всичко, не е нужно да мечтаят  Rolling Eyes

Мое мнение е, че не мечтаят, не защото си имат всичко, а защото са неспособни да изпитват човешките емоции. Няма как да ти липсва нещо, което не си знаел, че съществува.
Според мен емоциите са присъщи на Аза. Бидейки същества от някаква чиста енергия те не притежават Аз.
...уф, не ми тече мисълта днес Laughing

# 443
Поздрав с това Hug .

От нетърпение да видя как ще нападам Shocked момчетата си, ще гледам новия епизод още тази нощ Crazy .

# 444
Аморе, и аз така, навих си часовничето вече.

Поздрав! За всички мараканки и ненаситници с едни мои любими Негови снимки Grinning Едно. Две. Три.

Добре, хайде и за Галчето нещо като дойде да си го отвори Четири.
Ще редактирам. Happy together - страхотна песен, обожавам я Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 13:25 от Apocalyptic city

# 445
O, ще ставаш, за да гледаш Shocked ?! Аз не мога така - изобщо не лягам, защото иначе на сутринта съм като пияна въшка hahaha .

Ама тоз Дженсън мно'о Убав Joy ! Пък аз му се дърпам Crazy .

Amore,
искаш ли да 'си' мобилен телефон?
Освен бутилка, което вече си заплюцнах, бих се навила да бъда и косата на Сами. Така често-често ще ме докосва, ще прокарва баавно пръсти през мен, ще ме разтърсва. Въх! Мечтиии...

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 13:43 от Impala

# 446
Мда, ще ставам, иначе ако чакам да стане 4, съвсем ще пресъхна...
Искам, искам да съм мобилен телефон, но повече предпочитам да съм бялата риза или поне вратовръзка...
Не се дърпай на Дженсън, много Laughing Но ето ти Дийн
...

# 447

Сити, да не би да са твое производство  Peace, ако да бравос, ако не пак бравос  Peace
Аз Що съм такава шматка, всеки петък стоя до ненай си колко часа и май малко преди да излъчат епизода си лягам  ooooh!. Ако издържа днес ШЪ ГУ гледам.
Импалка, в колко часа го излъчваха? И на кой сайт? (знам че много пъти сме го казвали, ама пусто му като не съм го записала).
Розе, ти пиши душко, за нас е истинско удоволствие да четем и се присъединявам към мнението на Дейна  Hug
Лили мерси за лошо гледаЩия Диййн, който: лошо гледаЩ Дийн  Heart Eyes = на хуууууубав Дийн   smile3521

# 448
bichi,

Ето линка: http://www.tvpc.com/Channel.php?ChannelID=2693

Дали да не го сложим на първа страница на следващата тема Thinking ?

Започва в 04:00 ч. българско време, т.е. 03 мое или 02 твое (ако не бъркам newsm78 ).

# 449
И аз мисля, че Ина страшно е задобряла и си врътка гифове, както си иска. Ще ме побърка с подписите си, застрашава душевното ми равновесеие направо  Grinning То са карирани ризи, то са бели  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз утре ще чакам Папи като манна небесна  Grinning и тогава ще се мятам. Всъщност няма да издържа, ще гледам веднага щом сваля филма, за да разбера съдбата на Сами.

Розе, имаш разрешение от всички форумки да си пишеш тук, каквото ти хрумне  Hug

Общи условия

Активация на акаунт