SUPERNATURAL IS BACK!

• 27 981
  • 715
  •   1
Отговори
# 420
Включвам се с обещаната снимка на част от нашия хладилник  Grinning
http://media.snimka.bg/8094/022443696.jpg?r=0
Много интересни въпроси разисквате Hug

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 07:29 от Red Sonja

# 421

Соня, страхотно!!!!

Една съфорумка си призна, че тя на хладилника има снимки на братята, така че ако не се притеснява да си признае тук коя е... да снима хладилника и да праща....

аз на моя имам само героите от Здрач, защото ми подариха такива магнити...така че няма да ви ги снимам

ама сувенири със SPN едва ли ще успея да си намеря скоро

а това за шумните и атлетични разговори е великооооо

# 422
  • Разпиляна във въображението
Това ако се появи на нашия хладилник отписвам веднага буквите като съществуващи Wink

# 423
  • В средата на времето
Братската любов е едно, любовта между мъж и жена - съвсем друго. Двете дават съвсем различни неща и като емоции и като пълнота и едната не може да замести другата.  Според мен Сам и Дийн са ощетени откъм второто, заради работата си и начина им на живот. Съгласна съм, че жена едва ли би могла да застане помежду им, но те си носят и кръста на самотата.  Rolling Eyes Те са толкова силно свързани и поради факта, че един за друг са всичко поради невъзможност да са всичко друго за някой друг. Мое мнение. Peace

Сонче, пък какъв красиво оцветен хладилник си имате Heart Eyes Hug

# 424
Сонче браво на мъника  smile3501 добре се е справил.
Гале  много добре казано  Hug
А относно любовта ... нека не бъркаме братската любов с другата. Това са два съвсем различни свята.

# 425
Здравейте и от мен, много интересни теми сте обсъждали днес, а аз пак липсвах (пуста работа, ще се побъркам вече).
Мерси за поздрава на Импалка, http://www.youtube.com/watch?v=Sl3X7a6yCSU страхотна песен, представям си Дженсън как я е пял... Heart Eyes Hug

Розичка, моля те, моля те "прекалявай" повече в такава повествователна форма - много ми е интересно да чета нещата, които пишеш за различните религии и учения, а и добре че си ти, та от време на време темата ни да обсъжда и прилично-философски гледни точки Hug Много искам да се запознаем и наживо, супер начетен и интересен човек си. Simple Smile Присъединявам се към Галчето с това, че нашият любим сериал винаги ще има някоя интересна неизследвана територия за разчепкване, така че надявам се да не скучаем и през лятото, когато го няма.

Което ме подсеща да попитам - на ЛА кон говорило ли се е нещо за евентуален сезон 7? Нещо се ослушват, което започва да ме притеснява леко.... Thinking

Снимките от "The French Mistake" са много сладки, градинарската патронка много добре изглежда, а и да не забравя да спомена, че и аз се радвам, че г-жа Екълс е била заета с нейните си проекти. Тя в едно интервю (което не мога да намеря в момента) споменаваше къде нашега, къде насериозно, че не би се съгласила да участва в СПН - страхувала се от "фенската реакция" и от това, че после ще прочете за себе си какви ли не сценарии как по-кърваво е трябвало да я затрият. (Е, в това си е съвсем права, пък и показва, че жената е наясно, че мъжът й лесно няма да го пуснат верните му фенки). Wink)

Плакатът на Уинчестър-уестърна е страхотен, официален плакат ли е или Бичи го е изнамерила от някъде?

И нещо много забавно, което намерих из ФБ:
"Just found a FB group for Dean to join! "I understand that Scissors can beat Paper, and I get how Rock can beat Scissors, but there's no fucking way Paper can beat Rock. Paper is supposed to magically wrap around Rock leaving it immobile? Why the hell cant paper do this to scissors? Screw scissors, why can't paper do this to people? ...Why aren't sheets of college-ruled notebook paper constantly suffocating students as they attempt to take notes in class? I'll tell you why, because paper can't beat anybody, a rock would tear that paper up in 2 seconds. When I play rock/ paper/ scissors I always choose rock. Then when somebody claims to have beaten me with their paper I can punch them in the face with my already clenched fist and say "oh shit , I'm sorry, I thought paper would protect you, asshole."

P.S. Бела, нашият хладилник е украсен със Сам, Дийн и Кас, ще ви го снимам и ще го покажа. Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 22:52 от Dana_Scully

# 426
Манип е, уестърн плаката. Според мен не е сполучлив Wink

Изи, съгласна с теб Peace

Това ми е много сладко. Дийн е като мръднал, а Сам се опитва да го разбере.

# 427

Плакатът на Уинчестър-уестърна е страхотен, официален плакат ли е или Бичи го е изнамерила от някъде?

Изнамери го, изнамери го. Аз мисля пък, че е много сполучлив. Дори в първия момент си помислех че е официален, но после като се замислих, те никога не са правили плакат на даден епизод ...  newsm78

# 428

Изнамери го, изнамери го. Аз мисля пък, че е много сполучлив. Дори в първия момент си помислех че е официален, но после като се замислих, те никога не са правили плакат на даден епизод ...  newsm78
И аз мисля, че е дъбър, затова се и подведох, че е официален. Simple Smile Права си, че не са правили промо-плакат на отделен епизод, добре че са феновете, та да видим малко качествена реклама на този сериал. Simple Smile

# 429
  • КиТ
Много задълбочен разговор сте подхванали Thinking
Аз мога само да ви чета и до попивам,много ми е интересно като ги пишете тия работи  Peace
Аз честно дори не бях се замисляла,защо обладават даден човек и какво става с тялото Thinking

Крали що само Импалка бре,аз чета всичко задълбочено Sunglasses Hug Hug Hug

Йо казах бавно,бавнооооооооооо hahaha hahaha hahaha,не можеш да се запреш познато чувство Hug Hug Hug

Бичи не го гледам тоз сериал,сакън не искам и по него да се зарибявам Mr. Green
Да ти изтипосаме ли с Йо едни списации,едни чудесии ща са хванеш,за главата Crazy #Crazy Crazy

За тестовете:
герой:
You're Sarah! You're sweet and kind and you always know what to say to put people at ease. But you are also tough when you have to be. You're creative and open-minded, and people love that about you
ангел:
злодей:

Сонче много яко тава намерете задължително буквичките С А М Whistling Whistling Whistling Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз като видях Плакатът на Уинчестър-уестърна,ми се стори напълно реален Blush Joy Joy Joy

# 430
На плаката само Дийн изглежда добре, другите двама Whistling

# 431
# 432
На плаката само Дийн изглежда добре, другите двама Whistling
Какво имаш в предвид с това  smile3513

Направо ми е неудобно да кажа колко процента изкарах на теста ама айде 57%  Embarassed
Злодей  smile3527

Ангел  newsm48

А на другия съм   Angry само да кажа не съм аз  Grinning

# 433

Ъм, много ще е лека, Бичи, особено след гледката на излегнал се по коремче спящ Дийн.... по боксерки. Wink  Twisted Evil

# 434
Докато гледах Диййн в тренерския комплект се облизах несъзнателно ooooh! , а следващия кадър е как той се облизва, само че по-бързо и кратко от мен. Т.е. направихме го едновременно, но не и заедно – пфуууууу, брутална несправедливост #Cussing out .

Кратичко, но съдържателно интервю с J2 относно Сезон 6 – 'Supernatural's' Jensen Ackles: The brothers' … you rely on'.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 02:20 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт