SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 063
  • 715
  •   1
Отговори
# 15
Това сигурно сте го виждали, обаче днес сестрата на Duchess  го беше пуснала във фейса и се попиках...

поздрав

Оръжията не убиват демони. Дийн Уинчестър убива демони.

Няма йерархия при демоните. Само списък от демони, на които Дийн Уинчестър е разрешил да живеят.

Когато Дийн Уинчестър бил в гимназията учителят му по английски му дал да напише есе: "Какво е смелост?". Дийн Уинчестър получил 6+, защото написал само думите "Дийн Уинчестър" и веднага го предал.

Главният износ на Дийн Уинчестър е секса.

Дийн Уинчестър не ловува, защото ловът включва въможността от провал. Дийн Уинчестър убива.

Когато Торбалан ляга да спи всяка нощ, проверява гардероба си за Дийн Уинчестър.

Дийн Уинчестър не чете книги. Той ги зяпа, докато не получи информацията, която иска.

Ако Дийн Уинчестър закъснява, шибаното време по-добре да се забави.

Дийн Уинчестър може да затвори въртяща се врата.

Ако един демон вижда Дийн Уинчестър значи всичко е наред. Ако не може значи е на секунди от смъртта.

Дийн Уинчестър трябва да поддържа лиценз за носене на прикрито оръжие във всички 50 щата, за да си носи панталоните според закона.

Дийн Уинчестър не използва реплики за свалки , той просто казва: "Сега!"

Времето не чака никого. Освен Дийн Уинчестър.

Дийн Уинчестър спи на нощна лампа. Не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се страхува от Дийн Уинчестър.

Исус притежава и носи гривна с надписа WWDWD. (КБНДУ - Какво би направил Дийн Уинчестър)

Почистващите препарати могат да убият 99,9% от микробите. Дийн Уинчестър може да убие 100% от каквото, по дяволите, си поиска!

Дийн Уинчестър всъщност е умрял преди 10 години, но нито един Жътвар няма смелостта да му каже.

Дийн Уинчестър веднъж изял 3 пържоли от по 2кг. за един час. Първите 45 мин. той правил секс със сервитьорката.

Ръката на Дийн Уинчестър е единствената, която може да бие Роял Флош.

Дийн Уинчестър винаги има Блек Джек. Дори, когато играе Покер.

Дийн Уинчестър продал душата си на Дявола за хубавия си външен вид и несравними способности за ловуване. Малко след като сделката била завършена, Дийн гръмнал Дявола в лицето и си взел душата обратно. Дяволът, който оценява иронията, не се ядосал и признал, че трябвало да се досети. Сега играят покер всяка втора сряда от месеца.

# 16
 Joy JoyBella,Bella,Bella как само ме разсмя  Laughing
Ако Дийн Уинчестър закъснява, шибаното време по-добре да се забави.
Почистващите препарати могат да убият 99,9% от микробите. Дийн Уинчестър може да убие 100% от каквото, по дяволите, си поиска!

Аз съм i slapped with jonh winchester Joy and lucifer broke free!

# 17
  • София
  bouquet

едно поздравче в стил Дийн Уинчестър убива.

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 19:42 от Angel_Dust

# 18
  • # супернатурална #
Импалко, благодаря за темата Чудесно се е получило! Хубаво е, че си включила повече колективно творчество, както и всичко, написано от Розето  Hug
Аз станах от пода, едва-едва, но пък тогава той се просна  Tired Специфичния масаж добре ти е понесъл. Сигурна съм, че е бил повече специфичен, отколкото масаж  Laughing

# 19
И аз веднага да се запиша да не пропусна.
Розе, да, да, затова липсвам, носи ми още наСам, въпреки че вече сериозно и нескромно се замислям дали пък не ти станах нещо като вдъхновение Joy... леле казах го и ужасТно се засрамих...

Без никаква причина, тази снимка ми е фаворит
Аморе, чудно си се справила с новата тема, дай целувка Heart Eyes

# 20
Аууу, Инче, много обичам да поствам след теб и Сами-тата   Heart Eyes Grinning  Импалке, супер е темичката   bouquet   Аз дори и идея нямам как се прави нова тема, камо ли да критикаря  Embarassed  Още повече, че всичко си е ОК!

Мирка, х а ха, съвсем се вдетених със СПН. По играта ми се пада - Целувка с Джон Уинчестър (някой да иска да се сменим   Rolling Eyes    Просто предпочитам другооо) А какво общо има скачането на Сами в клетката с моя любим виолетов цвят  newsm78     Grinning

"Дийн Уинчестър не използва реплики за свалки , той просто казва: "Сега!"    Joy

Имаше ли подобен списък с "достойните черти" и на Сам Уинчестър?

# 21
  • София
аа сега видях игричката - та значи - I hugged Dean Winchester and Lucifer broke free Crazy Laughing

# 22
Ох сори, че спамя, но един прекрасен поздрав за Аморе  Heart Eyes, който намерих току що...

Много е готино, нали, нали...

# 23
  • КиТ
Нети о стипендийка Crazy Flutter Flutter Flutter,ша черпиш Mr. Green Joy Joy Joy
Аз честно да си кажа,не мога са добера до таквоз число Blush Joy Joy Joy,се въртя суча и си седя на 4.50 newsm78

Пламииии
, кое е моето момичеееее  Hug Hug Hug Браво на теб ...
Blush   love001  love001  love001  love001
Бичи искрено ме трогна Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug,ето заради такива хора ми харесва форума и влизам всеки ден Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бела е това е уникално Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и аз като Лили да питам има ли за Сам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

I tried to kill Castiel(сори Мирка Rolling Eyes) so Sam jumped into to the cage (типично в негов стил) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 24

Мирка, х а ха, съвсем се вдетених със СПН. По играта ми се пада - Целувка с Джон Уинчестър (някой да иска да се сменим   Rolling Eyes    Просто предпочитам другооо)  

С две вдигнати ръце, кращя: АЗ, АЗ, АЗ, АЗ  Joy

Всичките 30 "факта" за Дийн много готини  Laughing

От мен ето нещо, което може да послужи за припомняне на сладки моменти между братята

Обичам смърфовете.
~Правила, Сами. Шофьорът избира музиката, спътникът си затваря плювалника.
~Тази мацка Констанс - каква к**ка

~Ченге: Фалшиви щатски шерифи, фалшиви кредитни карти. Имаш ли нещо, което е истинско?
Дийн: Ц**ите ми.

1x02 Wendigo
~О, скъпа, аз не нося шорти.
~И какво имаш предвид, че не съм опаковал провизии? (показва торба M&Ms - това са някакви бонбони)
~Време е за шоу, откачено к**еле. Да, точно така, покажи ми какво можеш, вкусен съм.
~Без лигави женски моменти.

1x03 Dead In The Water
~О, Боже, няма да се прегръщаме или нещо подобно, нали?

~Дийн: Децата са най-добрите, а?
Сам: " Децата са най-добрите"? Ти дори не харесваш деца.
Дийн: Обичам деца.
Сам: Назови три деца, които дори познаваш.
(Дийн мисли и Сам тръгва да се отдалечава. Дийн почесва главата си.)
Дийн: Мисля!

1x04 Phantom Traveler
~"Сам, този самолет ще се разбие, ок? Така че спри да се държиш с мен все едно съм на 4 години!"

~Сам: Просто опитай да се успокоиш
Дийн: Просто опитай да млъкнеш

1x05 Bloody Mary
~"Приличам ли на Парис Хилтън?"

1x07 Hook Man
~ (Дийн пада върху Сам, докато влизат през прозореца)
Дийн: О, съжалявам
Сам: Бъди тих.
Дийн: Ти бъди тих!
Сам: Ти бъди тих!

~Дийн: Човече, крил си от мен, че колежът е страхотен!
Сам: Не това беше моето впечатление.
Дийн: Нека да позная - библиотеки, учене, пълни шестици.
(Сам кима)
Дийн: Какъв зубър.

1x08 Bugs
~Сам: Въпросът е защо буболечки и защо сега.
Дийн: Това са два въпроса

~Агент по недвижими имоти: Приемаме купувачи от всякаква раса, религия, цвят или... сексуална ориентация.
Дийн: Добре. Отивам да говоря с Лари. Ок, скъпи?(удря Сам по задника)

1x10 Asylum
~"Хей, Сам, кой мислиш, че е по-готин медиум? Патриша Аркет, Дженифър Лав Хюит или ти?"
~"Виждаш ли това? Това отношение? Затова аз винаги получавах допълнителната бисквитка."

1x11 Scarecrow
~"Пич, ужасно си грозен."
~"Скоти, имаш усмивка, която може да освети цяла стая. Някой казвал ли ти го е?"(Мъжът не казва нищо)"Няма значение"
~"Прегърни ме, Сам. Това беше красиво."

Хахаха, вече съм си свалила ръцете, прибрани са до тялото, и не крещя, голяма съм бяла птица, то целувката била от Джон Уинчестър, отказвам се и преодстъпвам и и аз на друга

# 25
  • Разпиляна във въображението

# 26
Здравейте и от мен!

Импалка, Hug благодаря за страхотната темичка!
Браво на студентките, успешно завършили семестъра!

# 27
Изиииии къде сииии ??????? Нося ти подаръцииииии ......

и .........

И разбира се те са за всички ценителки на мъжката/ Дийнска красота ....
Приятно отваряне на подаръците и приемам критики  Whistling  и също така, нека са специално и за нашите студентки (Изи надявам се не се сърдиш  Hug)

От играта ми се падна I HUGGED JOHN WINCHESTER, BECAUSE I'M AWESOME .... no thanks  Crossing Arms... по папа Уинчестър не си падам, отивам да си сменям рожденната дата  Outta Joint

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 23:47 от bichito

# 28
  • Разпиляна във въображението
Лека нощ от мен чрез tumblr-то, което ме направи мързелива. Нищо не ми се твори, защото там има достатъчно Laughing

# 29
  • София
Благодаря за новата тема  Hug

Много ме кефят репликите по - горе. Не знам как да избера коя ми е любима...
Нито мога да преценя кой факт за Дийн ми харесва най - много...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт