SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 098
  • 715
  •   1
Отговори
# 45
 Izida разбира се. Аз нали също го окрадох хихихи.

# 46
Хубав уинчестърски ден и от мен  Hug  Кафета, сладкиши и както си му е редът, започваме добре четвъртък, който е  преди петък и ранната събота. Бела, аз скоро пих кафе с пентаграм, даже го бях снимала, много му се изкефих, дълго го съзерцавах, докато се реша да разваля картинката

Диди, много сладък Дийнски гиф, леле колко възможности има този човек  Grinning  Още вчера на цитата ти - "Приличам ли на Парис Хилтън?", се сетих за "Боже, аз съм Патинсън  ShockedJoy  Светна се ти на балалайката, ще трябва да показваш  Laughing

Плами, все забравям да честитя успешния финал на сесията  Hug Както и на другата ни студентка  Hug

# 47
  • София

Би, това просто не мога да не го изпляскам, страхотно е. И аз отвлачих от пратката подаръци, гледааааааам, правя моджо за сън и се мятам  Joy  

Малиииии! От таз снимка на Сами ми са подкосиха краката... Мнооооооого добро превъплащение  Heart Eyes
Всъщност май това е първата му снимка (като изключим мускулестите кадри от 6 сезон с него) от която свят ми се завива! пЛекрасен!

# 48
От spoilertv.com научаваме, че Джаред и по-малко Grinning  Дженсън ще озвучават анимационното 'Свръхестествено'. Благодаря, но пак няма да ме накарат да го гледам Crossing Arms .

От tvline.com пък научаваме, че Sam Hennings ще играе Самюел Колт в уестърн епизода.

Розе, spoko
Кой от двамата Уинчестър да спусна с въже, за да те извади от сатурновата дупка? Мога и двамата - доста съм силна bowuu .

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 11:52 от Impala

# 49
Добър деееен мили мои,
благодаря за кафенцето ..
и ви благодаря за хубавите думи. Карате ме да се ичервявам  Embarassed Embarassed Embarassed
Импалка Heart Eyes, знаели се защо са те сменили така ???

Сега да ви помоля за нещо. Търся усилено снимка на мъж в национална носия, може и няколко ... че чичко гугъл не ми позволява да си ги копирам ...  Crossing Arms Ще съм много бладорна ако някоя може да ми ги прати (на лични ... е-майл).

Розичка скъпа  Hug, що така си попаднала там .... кой те бутна?

# 50
Импалка Heart Eyes, знаели се защо са те сменили така ???
Не знам и ми е много Crazy Crazy Crazy . Ще видим, но ако съдя по реакциите в Интернет, положението ще стане страшно Mr. Green .

# 51
  • гр. София
Розе, spoko
Кой от двамата Уинчестър да спусна с въже, за да те извади от сатурновата дупка? Мога и двамата - доста съм силна bowuu .

Ако намериш начин да извадиш от мен онова, дето в предния епизод го върнаха на Сам обратно, да го измиеш хубаво и да ми го върнеш......

Сега да ви помоля за нещо. Търся усилено снимка на мъж в национална носия, може и няколко ... че чичко гугъл не ми позволява да си ги копирам ...  Crossing Arms Ще съм много бладорна ако някоя може да ми ги прати (на лични ... е-майл).

Виж тук дали ще ти свърши работа
http://www.nosia.bg/nosiite/

Бутна ме този, дето уж не трябва да му се споменава името напразно... Cry

# 52
Розе, spoko

Ако намериш начин да извадиш от мен онова, дето в предния епизод го върнаха на Сам обратно, да го измиеш хубаво и да ми го върнеш......

Виж тук дали ще ти свърши работа
http://www.nosia.bg/nosiite/

Бутна ме този, дето уж не трябва да му се споменава името напразно... Cry

Аааа Розеее мила  Hug  bouquet, така не може. Тук няма да ти позволим така да падаш ни в сатурнови дупки ни в Уранови ..... Може само в Уинчестърски и то само ако ние ти правим компания ...  Hug
Хайде сега горе главата, че събота наближава  Party

# 53
Розе, spoko

О, това не го мога Cry . Работа е за Фъркато-пернати или направо за Бутналия те.
 Hug Hug Hug

Още снимки от заснемането на 6.18 - в албума на Susan Gittins   bouquet .

Въх !

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 12:42 от Impala

# 54
Сега да ви помоля за нещо. Търся усилено снимка на мъж в национална носия, може и няколко ... че чичко гугъл не ми позволява да си ги копирам ...  Crossing Arms Ще съм много бладорна ако някоя може да ми ги прати (на лични ... е-майл).

Бичи, пратих ти няколко на лични.

# 55
Още снимки от заснемането на 6.18 - в албума на Susan Gittins   bouquet .

Въх  !

Импалка подкрепям те

Благодаря на всички откликнали на моята молба    bouquet

# 56
  • гр. София
Това сигурно е показвано, но не се сдържах

Как само показва снимката, на която се е изтипосал като най-голямата кокона:mrgreen:

# 57
Благодаря на всички откликнали на моята молба    bouquet

Ох, не! Как наивно го цъкнах ooooh! ! Разминах се обаче само с шумно преглъщане. Резултат 3:1 в полза на излагациите hahaha .

Хайде да си ‘гръмнем’ клавиатурите и/или мониторите!

Това сигурно е показвано, но не се сдържах

Как само показва снимката, на която се е изтипосал като най-голямата кокона Mr. Green

Толкова е сладък Heart Eyes , че каквото и да прави все му отива.

# 58
Минавам само да ви оставя ето това, мисля че ще НИ трябва след последните три снимки и нещо ми подсказва , че това е само началото ....

# 59
Мацки, аз пак по моята си тема...

вие къде гледате кога има конвенти и за кои има билети и за кои не...

не че ще си купя, ама поне да видя и да си помечтая Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт