SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 113
  • 715
  •   1
Отговори
# 255
Добър вечер, сигурно всички празнувате. Весело изкарване на празника .
Тъй като по старому днес е Трифон зарезан, ви представям и нашите момци ... дет зарязват ...
надявам се да ви харесат и да не ме биете ...

Дейна  Hug мерсаж за промото   bouquet

# 256
Бичииии! Невероятни са момците! Дийн в поза "Ф" и Сами с момата с китките са ми фаворити, макар че и Супернатуралното хорце си го бива! Велика си! А на Кас и Дийн от първото фото само Николина Чакърдъкова им липсва да им пее на ушенце: "Crazy-Young" (Лудо-Младо)
Grinning

Обичате ли спойлерски снимки (от уестърнския епизод)?

Умишлено мъничка, за да не се спойлерирате много, който иска, да цъкне за прилично по-големичка.

# 257
 bowuu
Оооооо Дейнаааа, виждам каубой шапчицааааааа  smile3508 гуд гуд вери гуд ...

# 258
  • В средата на времето
bichito, колажите са станали супер Grinning  Hug Най-сполучлив е Сами с момата и след това Дийн кат младо мОмче - юначе Grinning

# 259
Хахахахах Бичииии уникални колажи!!! Особено Сам с момата, е перфектен, изражението как се връзва с позата. Браво. А Сам и Дийн -аххааха какви напети юнаци, само едни мустаци им трябват извити като ятагани  Mr. Green . Ох направо ми избиха сълзи от смях!  Joy hahaha  Много са хубави  Heart Eyes Grinning

Момичета пускам Пилотният епизод! Сезон едно много ме измъчи преди, почвах го , спирах го, сигурно 2-3 месеца. Но сега го гледам с други очи Simple Smile А колко са малки нашите братчета, направо дечковци Simple Smile

Спойлиращата снимка е супер Simple Smile Мерси Simple Smile

ПП-Промото на новият епизод изглежда интересно Simple Smile

Момичета нали вчера имаше кънвеншън и Миша е бил там /най-накрая/, знаете ли къде може да се гледат, в туба някъде? Дали ги има качени?

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 23:57 от Mupka

# 260
Миркааа  Hug забравих да я кача одеве .... спешъл за теб  Hug

# 261
Бичи, страхотни колажи!
Всичките са много яки, на мен момците на хорцето най-ми харесаха, все ме избива на смях като си представя как замятат и набиват крак  Joy

За лека нощ един поздрав от мен
http://www.youtube.com/watch?v=BKYUtcHPQi4
днес много се смяхме с една приятелка, чийто коментар беше: "о, да... аз го гледах може би преди година и честно казано се чудих какво толкова му се радват всички... нищо особено, някакъв тип се лигави... ама сега вече мога да го оценя... всичко е въпрос на гледна точка Simple Smile"
Тя си знае коя е, само да не ме ступа  Heart Eyes hahaha

Бичи.......... ъъъъъъ а пожарникарите защо забравиии  Wink

# 262
Хахахахахахахха ох ще ме довършиш Бичи  Joy Joy Joy  Ама как им избираш и израженията, ако не ги познавам, никога няма да позная, че са колажи...честно! Запазих си я и нея прилежно в колекцията. Ох момичета днес цял ден ми правите деня усмихнат, първо с шедьовърът на Розето, после със снимките и накрая Бичито ме утрепа с тия колажи!  Hug

Дидииии вярваш ли ми, че и аз имах същото преживяване. Случайно гледах клипа /май цъкнах на някак линк от чата/ и си викам - тоз пък к'во му има? А сега-обожавам го! Ей никога не знаеш как ще се обърнат нещата нали?

# 263

Дидииии вярваш ли ми, че и аз имах същото преживяване. Случайно гледах клипа /май цъкнах на някак линк от чата/ и си викам - тоз пък к'во му има? А сега-обожавам го! Ей никога не знаеш как ще се обърнат нещата нали?

Уф, на мен ли го казваш, та аз съм жив пример, ще трябва скоро май да си нося сама тиксото да ми лепите устата  Joy

# 264

Бичи.......... ъъъъъъ а пожарникарите защо забравиии  Wink

newsm78 newsm78 newsm78

Тях ги доиспипвам все оЩе ....   bouquet във ФБто ли си ги виждала  newsm78

И последно, обеЩавам тържествено и повече няма да ви тормозя (в близките няколко дена  Joy)
аз и моят партньор  Joy Joy Joy

# 265
  • В средата на времето
....аз и моят партньор

Пък ти отива Grinning Последните два колажа са супер сполучливи. Бравос!  bouquet

Добро утро от мен Simple Smile

# 266
Мерси Изи  Hug

добро утро, и ако ви държи всеоще от снощи .... едно кафе с любов
и сладкиши  Hug (разбира се)

# 267
Оо, Би, пийвам, пийвам, че как ще изкарам деня след Нарезана не знам  Joy  Сладкишите са супееер  Hug  Много си надобряла с манипите, ииии поздравления за партнъора в танците  Grinning

Дейна, промото на новия епизод започна да оправя деня ми  Hug

Радвам се, че Сам и Дийн са си получили вълшебната пръчка и и новите червени шорти, Розе  Joy  bouquet  И аз мисля, че е редно и ти да участваш в купона и подаръците

За съжаление, джакпотът ме подмина и не чакайте да ви водя на конвеншън скоро. То се е видяло, че в Бг няма да е, поне в този живот - ъ-ъъъъъ  Crossing Arms  Но надежда и кураж, има друг тираж

Мирка , Диде, хахах, така е  Grinning  Никога не казвай Никога, както и не бъди краен и на нищо не се чуди  Joy    То ходи по хората, не по гората и т.н. в тоя дух. Брей, много съм помъдряла след снощното оливане  поливане

# 268

За лека нощ един поздрав от мен
http://www.youtube.com/watch?v=BKYUtcHPQi4
днес много се смяхме с една приятелка, чийто коментар беше: "о, да... аз го гледах може би преди година и честно казано се чудих какво толкова му се радват всички... нищо особено, някакъв тип се лигави... ама сега вече мога да го оценя... всичко е въпрос на гледна точка Simple Smile"
Тя си знае коя е, само да не ме ступа  Heart Eyes hahaha

аз съм, аз съм, признавам си...  Embarassed

наистина навремето докато се вихрехме в темата за Здрач,

ме обработваха от време на време да харесам братята...

е повече от година- две май успях да удържа...  Grinning

даже снимките на Дженсън по една хавлийка и разголен не ме изкушиха (сега си давам сметка, че са били манипи това, защото Дженсън май няма наистина такива)  Thinking

някой беше пуснал това клипче и наистина се чудих какво толкова смешно има.

голяма работа... някакъв тип се лигави...  Joy точно това си помислих, дори не до изгледах до края

сега го гледам с други очи

може би това се връзва и с коментара на Мирка как гледа първи сезон с нови очи

аз също го гледах скоро отново и пилотния епизод има доста лафове, които дори не съм регистрирала...

явно този сериал трябва да си навлязъл в него, за да го разбираш... трябва да си опознал братята, за да ги харесваш...

трябва да си гледал поне два сезона, за да можеш да прецениш коя физиономия на Дийн какво изразява и кога Сам е без душа... (когато е без риза.. това е лесно) Joy

а това може би ни води и към темата, която засегнах онзи ден - защо момчетата нямат награди за ролите си...

може би наистина за страничните зрители играта им не е нищо особено, а физиономиите на Дийн са преиграване

явно наистина е нещо като обсебване... трябва да те обсеби сериалът и тогава вече ти харесва безумно  Heart Eyes

като в любовта, колкото повече си с човека, когото обичаш, толкова повече го обичаш ...

# 269
  • В средата на времето
явно този сериал трябва да си навлязъл в него, за да го разбираш... трябва да си опознал братята, за да ги харесваш...

Дийн може да го харесаш и без да го опознаваш Wink. А Сам го харесваш след като го опознаеш. Grinning
То по принцип е така за всеки един сериал - трябва да си вътре в него, да го следиш, за да хванеш тънките моменти.
Аз например SPN започнах да го гледам след като прочетох за него препоръка в един коментар, в Замунда Laughing Ей така, чисто любопитство, а и наличие на пауза на другите сериали, които следях тогава. Дийн като образ и характер мисля, че го заплюх някъде към трети епизод на сезон 1.  Laughing

Относно наградите - смятам, че нямат такива, не защото играта им не заслужава адмирации, а поради други причини. Този сериал е май по-полулярен в Европа, отколкото в Щатите. Някой да ме поправи ако бъркам, но мисля, че и телевизията, която го излъчва не е толкова голяма.  Rolling Eyes Пък и филмовите и други награди винаги са ми намирисвали на много политика.. Rolling Eyes

Брей, много съм помъдряла след снощното оливане  поливане

Лили, нали знаеш, истината е във виното Grinning Wink..а съответно и мъдростта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт