SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 287
  • 715
  •   1
Отговори
# 540
Те т'ва е  Crossing Arms Не стига, че сноЩи компа ме прецака, а ми и днес не мога да седна като хората да гледам ...  Mr. Green
Но най накрая изгледах епизода като хората. И ...
Ами на мен ми хареса. Като извадиха локатора ( newsm78 така ли се казва) ми напомниха за старите сезони (1 и 2) когато всичко бе толкова невинно  Twisted Evil).
Историята с Лиса, не ми се върза много много, та се надявам повече да не я видим. Уморих се от нея вече  Tired.
Имплака  Hug не се стърпях, надявам се нямаш ниЩо против  Praynig, но толкова любов струе от този израз ....

Лили
  Hug подкрепям напълно гифчето ти .... Казвала съм го хиляди пъти вече, но Сам в този сезон е изключително апетитен, и особенно сега като си е вече с душата  Hug

Завид за среЩата ви  Cry искам и ааааааааазззззз

# 541
Привет!
Хареса ми серията.
Ако наистина са разкарали Лиса - много ще се радвам. Прекаляват с измъчването на Дийн. Искам да го оставят на мира вече. Сам е семейството му, и Импалата и Боби.

Много ми хареса "Кристин" частта  Simple Smile(Импалка Hug) Дийн за пореден път показа кое е неговото момиче!

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 18:09 от Red Sonja

# 542
Момичета искам само да ви кажа, че много ви обичам...

Не знам как може човек да обича хора, които дори не е виждал...

но може би просто не съм човек Simple Smile)))

Сериозно, много съм благодарна, че ви имам в живота си, макар и виртуално

Каквото и да става в сивото ежедневие, знам, че имам едно цветно петно и винаги мога да дойда да се разведря при вас Simple Smile

много ми се иска да има среща и дано да мога да се присъединя

прекрасна неделя ви желая

# 543
bichi, Heart Eyes
Нямам абсолютно нищо против – обичам да съм бебчето на Диййн Laughing .

Завид за среЩата ви  Cry искам и ааааааааазззззз

Присъединявам се Sad . Едва ли има по-подходяща емотиконка oт втората. Обаче, представи си, когато аз или ти се прибираме в България, ще сме повод за форумска среща Peace.

Сонче, Bella,
 Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 14:46 от Impala

# 544
  • # супернатурална #
Обаче, представи си, когато аз или ти се прибираме в България, ще сме повод за форумска среща Peace.

Взе ми го от устата  Laughing Така си е  Peace

# 545
Обаче, представи си, когато аз или ти се прибираме в България, ще сме повод за форумска среща Peace.

Взе ми го от устата  Laughing Така си е  Peace

Но ти оставих там най-важното Joy ...

# 546
  • # супернатурална #
Благодаря, за което  Flutter  Laughing
пур ву, мадам

# 547
Здравейте, супер банда  Hug  Аз се приготвям за житен режим от утре, ще правим с няколко приятелки, както и с доста др хора, както се оказа. Та - няма кафе, цигари, алкохол, за секса нищо не се казва, а и аз не се сещах да питам, но като цък-нах на посланието за Импалка и ми светна лампата  Joy  То верно, че е за Импалата, но пусто любопитство... Та май за следващите 20 дена вдъхновението ми ще идва от горещи мъжествени екземпляри, щом това очевидно не е забранено .... на картинка, щото ежедневието пък какво ли толкова предлага  newsm78 

Мириел, много ми хареса видеото от снощния ти пост. Така е.

# 548
  • В средата на времето
Изгледах серията. Определено ми хареса повече от предишната. Много смотано ми стана заради Дийн. Егати. Ощетени са. И Дийн и Сам. И Лиса не ме подразни да не повярваш. Разбирам и гледната точка. Дийн колко ужасен изглеждаше в началото на серията. Предполагам само колко и какви мисли са му минали през главата за тези 2-3 минути.
Края на серията ми хареса. Типично по  братски се "потупаха" по рамото..или по-точно Сам "потупа" Дийн...редуват се. И е малко тъжно някак, защото виждаш как са сами. Само двамата. Без изгледи за друго. По-добро. А поне аз видях при Дийн желание, вътре в него и за друго.
Определено му е кофти, че нещата с Лиса и Бен няма да ги бъде. Това е някакъв друг негов живот, който Дийн би искал да има.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 20:50 от Izida

# 549
Изи, на 99% си написала и моето мнение за епизода. Единствената разлика е, че при мен остана едно такова странно чувство, че някак си този сезон си няма център - епизодите не са лоши, но няма една единна идея, на която да са посветени и така ни разиграват да гледаме емоционални терзания, които в един момент ни идват вповече. На мен например ми дойде вповече мъката, която Дийн изпита, когато си говореше с Бен и ретроспекцията след това - колко още ще страда този човек? Няма ли край тяхното страдание? (Не казвам, че на Сам му е лесно). Започнаха да стъпват по тънкия лед - предлагам в най-скоро време да ни разкриват новата голяма гад на сезона - Мамичка - какво иска и за какво се бори, защото взеха да се отклоняват в нетипични за СПН пътеки.

# 550
Ох гледам си стари епизоди...

сега съм пак на този, дето се бъзикаха със Здрач...

аз заради този епизод прогледах СПН всъщност Simple Smile)))

хахаха от къде тръгнах, докъде стигнах...

та чак сега забелязах една реплика на Дийн, която не съм я регистрирала предишния път...

когато следяха потенциални вампири в един бар и трябваше да се разделят, за да тръгнат след двама младежа Дийн каза на Сам: " Ти тръгни след Ефрон, аз ще се заема с Бийбър"

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

да не говорим за всички култови реплики "аз съм патинсън"
и "той е върколак, как изобщо знаеш за него"...

ох  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ох, за фен на здрач тази серия е просто убиец....

# 551
  • В средата на времето

Аха Grinning Аз бях ей така  Mr. Green докато я гледах. Дийн има и още една култова реплика по повод темата -  "Eat it Twilight" Mr. Green

На мен например ми дойде вповече мъката, която Дийн изпита, когато си говореше с Бен и ретроспекцията след това -

И на мен така. Въобще разговорите Дийн-Лиса-Бен ми дойдоха натоварващи.
А за сезона като цяло си казах мнението пред известно време Rolling Eyes

# 552

Аха Grinning Аз бях ей така  Mr. Green докато я гледах. Дийн има и още една култова реплика по повод темата -  "Eat it Twilight" Mr. Green

Аз пък никак не съм фен на Туайлайт и през цялото време бях ей-така:   Party  Mr. Green

Изи, сега ако го откарат пак на сърцераздирателна тематика до края на сезона и направо ще пиша протестна нота до Сера Гембъл - как може да се държат така с верните си фенове? Затова ли не можем да изтърпим от събота до събота до следващия епизод, само и само да видим нещо интересно и готино, което сме свикнали да виждаме от любимия си сериал? А те да ни поднасят това! Стачка!

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 22:01 от Dana_Scully

# 553
  • # супернатурална #
Ми аз явно съм на фаза-каквато и да е дрога, само да я има...веднъж седмично. Вярно е, че историята не е така грабваща, липсват ангелите, демоните, и в частност Кас и Краули. И случаите не са много интересни. Обаче!  Laughing Ако мислят така да запълнят още 2-3 сезона, аз съм "за", направо не знам какво ще правя вече в съботите Rolling Eyes Има други неща, които ми харесват. Играта им е едно от тях. Когато сюжета не е така динамичен се обръща внимание на самите актьори, а те определено има какво да покажат.
За лека нощ един невероятен, прелестен Джаред. Излишно е да казвам, че аз съм клечка някаква такава  Laughing

# 554
Ми аз явно съм на фаза-каквато и да е дрога, само да я има...веднъж седмично. Вярно е, че историята не е така грабваща, липсват ангелите, демоните, и в частност Кас и Краули. И случаите не са много интересни. Обаче!  Laughing Ако мислят така да запълнят още 2-3 сезона, аз съм "за", направо не знам какво ще правя вече в съботите Rolling Eyes Има други неща, които ми харесват. Играта им е едно от тях. Когато сюжета не е така динамичен се обръща внимание на самите актьори, а те определено има какво да покажат.

Напълно съм съгласна. Гале днес взимаш думите от устите на всички  Laughing
Може да нямат основна идея, но имат добра игра.

Общи условия

Активация на акаунт