SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 287
  • 715
  •   1
Отговори
# 570
Да, Уоми, верно, че Лиса го каза на времето това, че ще приема Дийн винаги, но нещата са се променили, разбрала е, че не може така. Едно е да мислиш, че нещо ти е достатъчно, а друго е да видиш като как е на практика и да го оцениш тогава. Не я харесвам, но я разбирам. Прави избор и за себе си, но и за Бен. По-скоро опитва се да направи правилния избор. Интересно как изобщо не засегнаха вампирския случай. Любопитно щеше да бъде да видим как се обясняват  Mr. Green

Сългасна съм с това че теория е едно практика съвсем друго Simple Smile
Но ето и ти виждаш че няма логическа последователност. Тя му изтъкна като причина, че се притеснявала всеки път като звънне телефона че й се обажда Сам за да й каже че е умрял. А не му казва, че се притеснява да не би да влезне и да я пребие или да нарани сина й както се е случило последния път.
Иначе ако бях аз Simple Smile мятам пушката взимам бавачка с някоя фалшива кредитна карта и отивам да ловя духове  hahaha Joy

Fairy аз не им търся кусури Simple Smile Радвам им се, но можеше и по - добре.
А за страданието на Дийн има нещо което не слагаш на везните.
Сам имаше своя момент в който беше отделен от семейния бизнес. Имаше и тласъка който го върна обратно. Т.е. той цял живот се е стремял да избяга от това и успява  за 2 години мисля беше.
После го поде отмъщението както беше с Джон и той разбра какво е да имаш живота който искаш и да те преследва миналото. Усети болка страшна болка като убиха Джесика и не би могъл да я понесе пак. Затова и бяга от нормалния живот ве4е. Затова плаща затова не иска обвързване.
Дийн от своя страна никога не имал 2-те години на САМ. Искал е да бъде като баща си и е бил като него. Сега се появява тази година от живота му в която има Бен има и Лиса и ужасната болка от смъртта на брат си. няколко месеца е бил разбит - Лиса е събрала частите и е изградила живота с него, който е продължил няколко месеца. После се разделят не заради смъртта й а заради Сам. Няма я тази болка от загуба на любовта, няма го страданието ... той може да се върне при тях и го иска, но ги обича достатъчно за да не бъде такъв егоист. Това обаче не значи че няма да спре да страда за раздялата си с тях.
Сам продължи напред оплака я и продължи, но му трябваха месеци ако не и година. И знае че Джес я няма вече. Т.е. не е някъде на 200 км където да отиде и да я прегърне и всичко да може да продължи по старо му.
Това е разликата.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 11:52 от WomanitKa

# 571
  • В средата на времето
Сам продължи напред оплака я и продължи, но му трябваха месеци ако не и година. И знае че Джес я няма вече. Т.е. не е някъде на 200 км където да отиде и да я прегърне и всичко да може да продължи по старо му.
Това е разликата.

Съгласна съм с всичко написано от теб Grinning Това по-горе го цитирам, защото всичко е въпрос на гледна точка. Сам пък може да каже, че Дийн поне има Лиса и Бен. Дори да ги няма наистина като семейство. И макар да са на 200 км. ги има. А той няма и никога няма да има Джесика и заради случилото се с нея няма да си позволи да пусне близо до себе си никога повече друга жена Peace Ако го разгледаме в тази светлина Сам е по-прецакан Peace
Дийн страда по неизживяното. Копнеж по какво било "ако". При Сам е обратното - имал е нещо, което му е отнето  и той не иска да допусне възможността нещо такова да се повтори.

Тя му изтъкна като причина, че се притеснявала всеки път като звънне телефона че й се обажда Сам за да й каже че е умрял. А не му казва, че се притеснява да не би да влезне и да я пребие или да нарани сина й както се е случило последния път.

Според мен е комбинация от двете, но болднатото води според мен при Лиса. Зарядът от случката с вампира отдавна е изчезнал. Да, има вероятност да ги погват някакви гадости покрай професията на Дийн и според мен Лиса много добре го осъзнава, и това не и е огромен проблем. Знае, че Дийн ще ги защити. И вчера май го казах - Лиса не може да преглътне несигурността в евентуална връзка с Дийн Rolling Eyes Най-вече заради Бен.

Интересно как изобщо не засегнаха вампирския случай. Любопитно щеше да бъде да видим как се обясняват  Mr. Green

Щеше да и даде да прочете "Здрач" и след това да и кажe с многозначителен поглед "I was! Pattinson" Joy

Днес пак съм в сатурнова дупка и вися в нея с главата надолу, но вие сте тук и ме усмихвате през сълзите.

Розе, все ще мине Hug

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 12:46 от Izida

# 572
От сутринта ви чета и ми просветва. Днес пак съм в сатурнова дупка и вися в нея с главата надолу, но вие сте тук и ме усмихвате през сълзите.
Обичам ви! Heart Eyes

Розе, Hug Hug Hug
Подпри се стабилно на някоя стена - пак ще ти се мятам Joy . Докато пристигна, ето две слънца, които винаги ме усмихват - цък.

Пламка,
Ще ти кажа когато се видим, но да знаеш - не четеш Фнимателно Wink .

# 573

Щеше да и даде да прочете "Здрач" и след това да и кажа с многозначителен поглед "I was! Pattinson" Joy

И тя да му отвърне: "Затова вече не те искам.... исках те, дакото беше Патинсън... амам вече за какво си ми!

Joy Joy Joy Joy

# 574
 Joy Joy Joy

Нееееее!

# 575
  • В средата на времето
И тя да му отвърне: "Затова вече не те искам.... исках те, дакото беше Патинсън... амам вече за какво си ми!

Eeee как пък веднага я писа Лиса "Team Ed" Grinning...може да е "Team Jacob" Wink

# 576
 Joy Joy Joy Наистина кой отбор би си избрала?  По й приляга да е от Джейкъб  Joy  Не ме питайте защо  Joy

# 577
Ох, стига вече с тая Лиса, така ми е додеяло от нея... Има по-подходящи за Дийн. Например... Импалата Grinning

# 578
Ха-ха!
Да, ама не...

# 579
  • гр. София
Бела, благодаря за моджото!

Ох, знам, но докато си в месомелачката ти се струва безкрайно...

Розе, Hug Hug Hug
Подпри се стабилно на някоя стена - пак ще ти се мятам Joy . Докато пристигна, ето две слънца, които винаги ме усмихват - цък.

Подпрях се, мятай се. Ще те чакам ей така:   Hug

Благодаря ви, че сте толкова милички!
Поздравявам ви с това:
http://www.youtube.com/watch?v=txlXcJDtDwM

Много ми е любимо, нищо, че май е от преди да се родя  Laughing

# 580
  • В средата на времето
По й приляга да е от Джейкъб  Joy  

Ааа ти щото не я харесваш, нали? Joy... За това я прехвърли към другият отбор  Grinning Признай си  Wink

Понеже сме малко на вампирска тема - обожавам Пратчет Heart Eyes

"1. Изобщо не се приближавайте към вампирски замък, независимо колко лошо е времето.
 2. Ако сте се приближили до замъка, не чукайте на огромните мрачни порти.
 3. Ако сте почукали на огромните мрачни порти, не приемайте покана от странен мъж облечен в черно да влезете... вътре.
 4. Ако сте влезли вътре, не отивайте в спалнята за гости.
 5. Ако сте отишли в спалнята за гости, недейте - каквото и да става - да спите на отворен прозорец.
 6. Ако сте заспали на отворен прозорец, хич не идвайте да ми се жалвате.." Joy

Розе,  Hug за поздрава

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 14:15 от Izida

# 581
Особено ако вампира има купон за пица Joy .

Розе, Heart Eyes
'Dream On! Dream until your dream come true.'

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 14:48 от Impala

# 582
Розе, така обичам тъз песен Heart Eyes

Обаче Изи, имаше един негов цитат, ама съм го забравила, за положението беше, ако го помниш, напиши ми го, моля те. Нещо в смисъл, че най-добре ще бъде положението да се промени, но всъщност да си остане същото. Егати обяснението Joy

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 14:20 от Apocalyptic city

# 583
  • В средата на времето
Нещо в смисъл, че най-добре ще бъде положението да се промени, но всъщност да си остане същото.

Няма спомен да съм попадала на нещо подобно, но ако - ще ти го напиша Grinning

# 584
Здравейте, здравейте и от мен.
Розе Hug мила, я бързо да излизаш от там дет си влязла .....  Mr. Green Mr. Green Мерси за поздрава   bouquet

Понеже сме малко на вампирска тема - обожавам Пратчет Heart Eyes

"1. Изобщо не се приближавайте към вампирски замък, независимо колко лошо е времето.
 2. Ако сте се приближили до замъка, не чукайте на огромните мрачни порти.
 3. Ако сте почукали на огромните мрачни порти, не приемайте покана от странен мъж облечен в черно да влезете... вътре.
 4. Ако сте влезли вътре, не отивайте в спалнята за гости.
 5. Ако сте отишли в спалнята за гости, недейте - каквото и да става - да спите на отворен прозорец.
 6. Ако сте заспали на отворен прозорец, хич не идвайте да ми се жалвате.." Joy

Изи това е супер   bouquet

Интересен дебат водите  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт