SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 102
  • 715
  •   1
Отговори
# 630
Бичи, много се радвам на освежителите, които ни поднасяш сутрин  Hug Днес съм малко оклюмала, не е голяма "дупката", но не съм на кеф. Може и да е от Житния режим.

Видеото е много сполучливо. Веднага си признавам, мацката съм я виждала, но не съм я гледала. Май newsm78  За име - няма спомен  Simple Smile  Като двойка не са зле. Макар, че трудно се намира перфектната дама за него. Ей, и пак вършеят в Импалата  Grinning

# 631
Lili  дамата е убийца на вампири барабар с Бъфи Самърс от едноименния сериал Simple Smile
Виж второто клипче там са по двойки Бъфи/ Сам , Дийн / Фейт Simple Smile пак прекрасна работа.

# 632
Макар, че трудно се намира перфектната дама за него.

а мен за нищо ли ме нямаш???

защо така ме забравяш....

а, да,  това е наказание дето вчера те нарекох лили Simple Smile

# 633
Макар, че трудно се намира перфектната дама за него.
а мен за нищо ли ме нямаш???

защо така ме забравяш....

Joy Joy Joy
Съвсем вярно! Дори мога да го кажа и за себе си Joy .

PS. Bella, много ми харесва подписът ти Peace .

# 634
Импала, мерси!!!!!

Ами така де, и двете ставаме за него....

ще си го поделим някак

ето нещо от новия епизод специално за теб ... да видиш накрая, че не си единствена Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 10:34 от Bella

# 635
Да! Ще се редуваме.

Благодаря   bouquet за клипчето.
Aх, каква гад тоз’ Диййн! Значи той може с много, но не се радва на повече Baby-та Crossing Arms .

ето нещо от новия епизод специално за теб ... да видиш накрая, че не си единствена Simple Smile

Cry Cry Cry  *подсмрък*

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 11:00 от Impala

# 636
  • гр. София
Ааа, Белс, в грешка си! Импала Е Единствената. Това в клипчето е само за филма. Но ние си знаем каква е истината  Naughty

Мирел, танцувалното клипче е страхотно!  Laughing  Hug

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 10:51 от Зимна роза

# 637
  • # супернатурална #
Добро утро! Laughing
Белс, благодаря за клипчето, обещава много смях тази серия, а дано!
Инпалко, права си, че Джаред и Сам ще ми дойдат в повече, още не мога да реша кой от двамата ми харесва повече, ще се тормозя да не пренебрегна някой. Виж, при Сам и Дийн нямам такава дилема  Laughing

# 638
Инпалко, права си, че Джаред и Сам ще ми дойдат в повече, още не мога да реша кой от двамата ми харесва повече, ще се тормозя да не пренебрегна някой. Виж, при Сам и Дийн нямам такава дилема  Laughing

Да, да, знам - и двамата Mr. Green .

Розе / Чък, Heart Eyes
Благодаря Hug за подкрепата.
Склонна съм да приема по-нататъшно раздвоение 'размногоение' на личността, но не знам как ще ми смогнат Joy .

PS. Съжалявам, нещо ми ‘забива’ форума. Редактирах се по-горе.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 11:05 от Impala

# 639
  • гр. София
Склонна съм да приема по-нататъшно раздвоение 'размногоение' на личността, но не знам как ще ми смогнат Joy .

Техен си е проблема. Като не стоят при питомното, ами гонят дивото...  Whistling

# 640
Born black & wild bowuu .

# 641
Бела, Импалко, достойните ми те  Hug Hug Hug  И цялата наша общност, ми ако не ние - коя!  Аз говорех за звездеещия се свят   Mr. Green  Новата серия изглежда обещаваща, гореща. Наистина малко объркващо - Сам, Дийн, 2 J  Joy  Че и Импала размножена, шизофренна работа

# 642
Новата серия изглежда обещаваща, гореща. Наистина малко объркващо - Сам, Дийн, 2 J  Joy  Че и Импала размножена, шизофренна работа

Сакън, тoва може да ни е поколението уинчестърчета! Нали си гледала 'Шрек' - Магарето и драконицата (явно се моа) Joy .

# 643
  • гр. София

Импалка, за теб: http://www.youtube.com/watch?v=4qHX493bB3U

Wild thing...you make my heart sing...

...и най-вече това http://www.youtube.com/watch?v=HUt8fQS9qEM

I like smoke and lightning
Heavy metal thunder
Racing in the wind
And the feeling that I'm under

Редактирам се, че второто не беше до края.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 11:31 от Зимна роза

# 644
Розе, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря Hug Hug Hug .
Изумително е колко добре ме познаваш Crazy .
За теб: Creed - Riders On The Storm. Харесва ми повече от оригинала Rolling Eyes .
И нещо забавно:
(цък)

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 12:06 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт