SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 263
  • 715
  •   1
Отговори
# 615
  • В средата на времето
Кажете как поствате снимки от ФБ, с това новото показване  newsm78 Сега колко сложно го направих  ooooh!

Aз ги видях и като бяха само линкове Peace

Относно по-особените клипчета - има наистина много болни мозъци Crazy

...но пък Дийн и свръхестествената Бела - щяха да са много интересна двойка Grinning

Dean&Bela

# 616
Пламка,
Само се правя на недостъпна Laughing – я ми размахай някой брат Уинчестър и гледай как ще се дам от раз.

Никога не съм могла да разбера се защо е толкова популярен wincest-a Crazy . То са клипчета, колажи, fanfic-ове... Има и закачливи, но повечето са отврат Sick .

# 617
  • # супернатурална #
Ми красота може да се открие навсякъде. Ето това, ако някой смята, че ще го потресе, да не гледа. Цъкате на собствена отговорност. На мен ми харесва (ако ще ме замярате с нещо, да знаете, че си лягам Laughing) Разбира се, абстрахирайте се, че са Сам и Дийн, щото наистина е гадно.

# 618
Ми красота може да се открие навсякъде. Ето това, ако някой смята, че ще го потресе, да не гледа. Цъкате на собствена отговорност. На мен ми харесва (ако ще ме замярате с нещо, да знаете, че си лягам Laughing) Разбира се, абсртахирайте се, че са Сам и Дийн, щото наистина е гадно.

Не вярвам аз на таз работа,ръцете на Сам ми изглеждат женски!Монтажжж!! Laughing

# 619
Галееееееееее на тиии, на тииии калпазанка такава .... как може да пускаш такива работи ....  Outta Joint

Мирка, това Кас кожен ... голямо предизвикателство ... та си позволих маааааалко ... не ми се сърди  Praynig

Импалка, ей сега викам двамата агенти и Ще те подложим на Х разпит  Mr. Green

# 620
Галче,
Разбирам те – и аз гледах едно донякъде slash-ерско клипче, което силно ме развълнува Wink , но беше за любовта между братята сами срещу света. Беше с прекрасна музика, която също оказа ефект. Е, имаше и малко, но софт елементи – преживях ги Laughing . Обаче има и клипчета, които са твърде реалистични и подробни за моя вкус. Разбирам и не съдя, но не е нужно да гледам. Чела съм и няколко разказчета, ей така, да видя какви са. Ми, и тях ги преживях, особено едното, в което и аз участвах. Но ако ще има двама "заети" Уинчестър, нека са "заети" с мен Peace .

Маме,
Монтаж е, разбира се: сцената е от 1.13 'Route 6.6.6', Самито не се сещам от къде са го взели.

Ох, Бичи, на тези агенти всичко ще кажа Joy . Ще започна дори от сънищата с участието на колана и белезниците. Сигурна съм, че ще се Х (кръстосаме) с удоволствие.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 10:06 от Impala

# 621
Но ако ще има двама "заети" Уинчестър, нека са заети с мен Peace .

Алилуя! Слаш-вълната в СПН никак не ми се нрави и дори и по-леки като формат клипчета да са, пак се наежвам - гадничко ми става.
Представяте ли си каква загуба за женското човечество би било тези двамата да са любители на собствения си пол! Пу-пу, да не дава господ.

# 622
Извинявам се за спама, но поради това което каза Дейна  Hug

Представяте ли си каква загуба за женското човечество би било тези двамата да са любители на собствения си пол! Пу-пу, да не дава господ.

та се сетих за един ТВ водеЩ (испанец) в който са влюбени повечето испанки, но за жалост е гей  Tired, омъжен  Rolling Eyes.
Та нали и приказката е такава, "Всички хубави мъже са женени или гейове"  Joy Joy Joy

Извинявам се оЩе веднъж

# 623
Не знам от къде тръгна това течение, но сигурно е от Щатите, където са много чувствителни на тема показване на близост, лично пространство и докосване. Нека се качат в някой български автобус, та да видят какво е да са те притиснали едновременно от четири страни и да се радваш ако поне от едната няма разни екстри, които дори няма да описвам Sick .

Лягам си с "извинението" на Бичито - тъжно ми се струва, а не понасям да го гледам такова.
М, на Галчето ще и дойдат много Laughing и Сами и Джаред. Понеже съм добра, свивам й Самито – и то тъжно, милото.

Лека и двойна уинчестърска!

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 01:27 от Impala

# 624

Мирка, това Кас кожен ... голямо предизвикателство ... та си позволих маааааалко ... не ми се сърди  Praynig

да ти се сърдя? БЛАГО ДАРЯ ТИИИИ МНОГО
Бих се сърдила ако спреш да правиш колажи! Леле тази вечер усещам, че ще имам сънища с кубинки и кожени шлифери, който падат, още от сега чувам пърхането на крилца  Laughing Laughing Laughing Бичи страхотни са!  newsm51

За слашването- същите мацки дето ме зарибиха по СПН, се опитваха да ми промият мозъка с клипчета и манипи с Дестиел, Сам-Дийн и тн, признавам има някои много добри манипи и доста идейни клипчета /авторите на който ги признавам за уменията им в обработката/, но просто ми е странно. Някак си не ме кефи и това е. Макар, че само при слашването мога да видя малко повече ангелска плът, то иначе съм благодарна ако запретне ръкавите на тоя шлифер и се покаже я някой лакът я някой знак за прогонване на гърдите /но за 6 сезона само веднъж, ми се вижда доста малко/. Та ме разбирате не ми е по вкуса Simple Smile

Белссссс чувам миличкааа, ох как ми се ще да го довърша, ама просто нямам време да си преинсталирам целия уиндоус, утре идват баби и се надявам да го оправя, че сега съм на мъжо на компа и ми е терсене Simple Smile

Не знам от къде тръгна това течение, но сигурно е от Щатите, където са много чувствителни на тема показване на близост, лично пространство и докосване. Нека се качат в някой български автобус, та да видят какво е да са те притиснали едновременно от четири страни и да се радваш ако поне от едната няма разни екстри, които дори няма да описвам Sick .

Хахахахахахаха съгласна съм на 100 %!

# 625
Извинявам се за спама, но поради това което каза Дейна  Hug

та се сетих за един ТВ водеЩ (испанец) в който са влюбени повечето испанки, но за жалост е гей  Tired, омъжен  Rolling Eyes.
Та нали и приказката е такава, "Всички хубави мъже са женени или гейове"  Joy Joy Joy

Бичи, Hug ей за това говорех! Виж какъв хубав мъж, а загубен за женското човечество! Язък! (И да е жив и здрав съпругът му, щом се обичат!) Simple Smile)

# 626
Мирка, мерси за благодарято  Hug Hug Hug, сега и аз Ще сънувам  Embarassed Embarassed Embarassed
и за да е пълен образа (малка поправка)

Лека и много сладка Уинчестърска  Blush (с поздрава на Мирка)

# 627
Лека нощ и от мен. http://www.youtube.com/watch?v=-Hg8JK1c-0E

Някоя от вас ще бъде ли така добра да ми препрати форумския ни Епизод 2, който Импалка събра на едно място, че се оказа, че май не съм си го свалила, когато имаше активен линк за теглене. Може на този мейл.

Мерси предварително.

# 628
 Praynig Ако може и на мен, че току Що прерових целия комп и не го намерих (явно съм го затрила с ....  #Cussing out) плииииииииз, Имплака ти ги имаш нали  Praynig Praynig Praynig Praynig

Добро утро,

и сладкиши

Лек Ден прекрасни мои  Hug

# 629
Добро утро !
И тъй като снощи си поиграх да поогледам с кои моми са го събрали нашия хубавец искам да видя как ще ви се отрази това Simple Smile Ако я разпознаете разбира се :

и допълвам с това много яко направено ИЗПИПАНо от всякъде просто:

http://www.youtube.com/watch?v=P3m4mvHNynI

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 09:27 от WomanitKa

Общи условия

Активация на акаунт