SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 281
  • 715
  •   2
Отговори
# 600
Я, каква интересна видео Здрач-СПН атмосфера  Joy
 Хе хе клипчетата, които сте пуснали са много забавни за мен, но всъщност не знаех, че съществуват такива фен мейд видеа.
Сега да не остана по-назад, а и да пробвам новата джаджа ето едно клипче, което ми е супер, супер любимо  и си го връткам напоследък нонстоп.

ooooh! Белс, само да си казала нещо, да не съм чула гък от теб  Joy

# 601
  • Разпиляна във въображението
попаднах на тази снимка внимавайте пари

Съвсем истинска. Възмут обаче. Не е много мъжествено.

# 602
Розичка  Hug Hug Hug много гушки от мен, да излизаш бързо от тези дупки Hug
Има ли смисъл да ви онагледявам моите подаръци  Mr. Green всички сте виждали туршия в буркан и бутилка домашна гроздова с черничева пръчка вътре  Mr. Green

Много хубави клипчета, много се смях! Страхотно! Благодаря, Мириел, Бела, Изи!

Не успях да ви изчета дискусията, ако имам повече време тази нощ, може и да смогна  bouquet

# 603
Що бе, Сонче, дай снимка на ракията с мезето, добре ще се подредят до кубинките и кожения шлифер на Мирка  Joy  И, Мирка, викаш, пардесюто се носи на голо  Joy  Приятно ми беше да ви изчета и изгледам. Обаче Белата как не му подхожда на Дийн, ъ-ъ-ъ-ъ, невър  Grinning  Кой ги скалъпява тези смешки  Joy  Добре, че не са я накиприли със Сами, че и мен щеше да ме втресе. 

Ще ви споделя нещо, но обещайте да не ме линчувате. То и аз се потресах, де. Точно на тази снимка, ако знаете Градинарят на кого ми прилича  Shocked

Аз няма да си играя с бутончето за "видео"  Mr. Green

И, Розе,  Hug

# 604
Преживявам Бела, само да не гледам повече Дийн и Кас и Дийн и Сам Wink

# 605
  • В средата на времето
Има ли смисъл да ви онагледявам моите подаръци  Mr. Green всички сте виждали туршия в буркан и бутилка домашна гроздова с черничева пръчка вътре  Mr. Green

Има, има Naughty Показвай ти, не се ослушвай Grinning Wink

Точно на тази снимка, ако знаете Градинарят на кого ми прилича  Shocked

Роб ли имаше снимка с тревичка в устата? Mr. Green Joy

btw, Лил, все забравям да ти кажа, че Роб на аватара ти изглежда много добре.  Peace

...a влязох, за да постна това видео. Laughing

Преживявам Бела, само да не гледам повече Дийн и Кас и Дийн и Сам Wink

..преди малко видях, че има видео Дийн и онзи от Дневниците...Деймиън ли е , Деймън ли е...един с черна коса  Crazy Whistling

# 606
..преди малко видях, че има видео Дийн и онзи от Дневниците...Деймиън ли е , Деймън ли е...един с черна коса  Crazy Whistling

Деймън  Heart Eyes

# 607
 Joy   Joy  Изи, де да беше Роб ( ха ха с тревичка, на хамаче   Joy)  На Къванч ми заприлича, пу пу, нали се сещаш  Grinning  Ей сега прещраквах каналите и ей го насреща мокър Къванч по хавлия, със стичащи се капки от влажната коса. И зализан по подобен начин, въх. От ракурса и светлината идва тази прилика, няма от какво друго да е  Naughty  Благодаря за топлите думи относно аватарчето ми  Hug  

Уж се имам за много толерантна, обаче и аз съм "настръх" от слаш сюжети с нашите любимци. Да не говорим, ако някой в битието си се  окаже откровен гей  Simple Smile

# 608
Яко рок, бейби!

Не знам за гей или т.н., но да гледам подобни неща направо ме побърква. Все пак хайде Дийн и Кас ще го преживея (за милисекунда!!!), нямат родствена връзка, ама Дийн и Сам!!! Стига бе!

# 609
попаднах на тази снимка внимавайте пари

истинска ли е?

Съвсем Grinning

Ето едно някакво Crazy

http://www.youtube.com/watch?v=nZvMq-8ufnA

Още едно и стига, че се втрисам Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=HN-IYqX_O4g&feature=related

Е, това е готино Joy
Цък

Изи благодаря, попиках се....

ех Бела Уинчестър... това даже аз не си го бях мечтала... ама на мен ми звучи добре... ама за мен, не за нея Simple Smile

а иначе относно снимката... странна ми е, Дженсън не е точно такъв тип... но пък мъжествена, не мъжествена, на мен ми действа Simple Smile

то лудоста няма граници явно

особено моята

Мириел , а на тези последните снимки, Дженсън пуши ли или така ми се вижда???

# 610
Дано да е просто цигара Whistling

# 611
  • КиТ
Ма верно много омешихте темите Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha
Тя и Дневничарската тема там пък яко го обърнахме на СПН Blush Joy Joy Joy,голямо промотиране Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,та се вдъхновиха нови индивиди Wink Peace

Това с клипчетат много яко Wink Peace Party Party Party

Обаче, представи си, когато аз или ти се прибираме в България, ще сме повод за форумска среща Peace.

Thinking newsm78 Thinking

Пламка,Ще ти кажа когато се видим, но да знаеш - не четеш Фнимателно Wink .

Чета много Фнимателно Flutter Flutter Flutter,ма нИ съ давиш бре и нищо ни издаваш,да знаеш аз съм малко зло,една съфорумка съм я гонила близо 2 месеца да ми стане приятелка във Фейсбук в последствие се срещнахме и й викам кво изядох ли те hahaha hahaha hahaha hahaha,а тя милата заради работата си Sunglasses Та аз съм търпелива се ще здадеш Wink Peace
Това щото си готин човек иначе нямаше да те преследвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Розе бииииииииии,недей така с тия дупки в неделя кво ли не ми минаваше през главата,ма щот съм тъпа патка...както и да е ще мине  Hug Hug Hug

# 612
  • # супернатурална #

Уж се имам за много толерантна, обаче и аз съм "настръх" от слаш сюжети с нашите любимци. Да не говорим, ако някой в битието си се  окаже откровен гей  Simple Smile

На мен пък някои са ми доста интересни  Grinning И нямам нищо против, дори някой да "е", ако ще и двамата. Няма да ги обичам по-малко.

Красота!

Кажете как поствате снимки от ФБ, с това новото показване  newsm78 Сега колко сложно го направих  ooooh!

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 23:19 от Г. Краули

# 613
Щом настоявате ще покажа, ама ще трябва да почакате, че сега по нощите да не потроша ценните бутилки и буркани, докато ги намеря да снимам  Mr. Green
Обаче утре вечер - приготвяйте чашките за ракия и чинийките за мезето Wink

Аз умишлено разчитам на клипчетата, които вие изнамирате и пускате, щото не ми се гледат перверзии. Един път налетях на такава снимка Дийн-Сам и буквално исках да си избода очите и да си ирейзна паметта Confused Голяма гадост.

Дийн и Бела - невър Crossing Arms

# 614
По-добре от Дийн - Сам, уверявам те. Аз на какво бях попаднала ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт