SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 091
  • 715
  •   1
Отговори
# 645
Новата серия изглежда обещаваща, гореща. Наистина малко объркващо - Сам, Дийн, 2 J  Joy  Че и Импала размножена, шизофренна работа

Сакън, тoва може да ни е поколението уинчестърчета! Нали си гледала 'Шрек' - Магарето и драконицата (явно се моа) Joy .

ама естествено, как не се сетих...

Просто ми, че дори за секунда допуснах еретичната мисъл, че не си единствена Simple Smile това най-вероятно са дечицата Simple Smile)))

сега сериозно
истината е, че не се бях замислила, че най-вероятно имат повече от една импала за снимките... интересно какво ли ще ги правят като свърши сериалът, дали няма да искат да ни ги дадат... и после ще си правим форумски срещи на магистралата и всяка ще идва със собствена импала....

ех, мечти

Импалче, Бичи, вие хубаво казахте, че като си идвате някой ден, ще си направим форумска среща, ама не казахте има ли реални планове за прибиране до БГ и кога горе-долу. Идвате ли си често до родината?

# 646
и да допълня....

Розе, страхотна песен...

ама я предпочитам с този нагледен материал Simple Smile

# 647
Bella, Hug
Не съм ти се сърдила, за да ти прощавам Laughing .

Има поне 3-4 Импали Laughing : една нормална, която карат, една за каскади (тунингована), една за снимки в близък план (разглобяема; спомняш си уДжасТната сцена с Ана Twisted Evil : колкото и да съм широка, няма място Диййн да я съблече без да излиза от мен). Трябва да има и резервни плюс такива за части.

Ето едно клипче от допълнителните материали към Сезон 3 на DVD - http://www.youtube.com/watch?v=NMKqxMQRp-Y .

След края на сериала Дженсън си е заплюл една от мен и ако не му ме дадат, ще ме краде. Въх, като едно време Grinning . Само че тогава мен няма да ме има вече.

За клипчето с нагледния материал - ето това е любимия ми вид диво Peace .

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 12:29 от Impala

# 648
На коя от вас Краули беше любимец, че не помня  newsm78

А пък тези са специално за Импала

Bella,
След края на сериала Дженсън си е заплюл една от мен и ако не му ме дадат, ще ме краде. Въх, като едно време Grinning . Само че мен тогава няма да ме има.

Joy Joy Joy Значи трябва дружно да поработим над въпроса и да ги принудим да те дадат час по-скоро.

за Дийн-момичетата за Сам-момичетата
и за кастиелките като Мирка

.......и всичко това, защото ми е снимково днес  Grinning

# 649
  • гр. София
Розе, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря Hug Hug Hug .
Изумително е колко добре ме познаваш Crazy .
За теб: Creed - Riders On The Storm. Харесва ми повече от оригинала Rolling Eyes .
И нещо забавно:
(цък)

Чък всичко знае  Hug
Чудно поздравче, благодаря   bouquet
А снимката...няма нужда от думи, под нея си е написано всичко  hahaha hahaha hahaha

# 650
  • В средата на времето

Това гифче е тоооолкова Дийн, че няма на къде.   Simple Smile

Добър ден от мен  bouquet

# 651
danir,
Благодаря   bouquet . Аз и на Дженсън се опъвам, не само на Пламка Hug . Защото много ги уважавам Grinning .

Дали в мета епизода ще засегнат и темата с пищящите почитателки на J2, конвенциите?

# 652
Здравейте, момичета!  Hug
Ето ме най-сетне и мен след дълго отсъствие. Благодаря ви много за милите поздрави и пожелания (току що дочетох последните страници от предната тема).  Hug Hug Hug Hug
Сега продължавам да наваксам с четенето и гледането. Още не съм гледала последните два епизода  Embarassed. И се надявам до ден-два да съм вече в час и да се включвам адекватно с коментари.
Ето го и виновника, заради когото липсвах толкоз време  Wink

# 653
  • В средата на времето
Златеее Heart Eyes Hug...тъкмо щях да напиша - "Видях те на балкона! Веднага слизай" Joy и ти се разписа Hug

Много ти е сладък Венци Heart Eyes Пу-пу Grinning Дано ти оставя по малко време да се включваш  от време на време и при нас. Grinning Hug
Ама колко много коса имаа Grinning

# 654
Златенце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Радвам се да те видя. Да ти е жив и здрав 'виновникът'! Ох, ще го изпапкам Heart Eyes .

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 15:42 от Impala

# 655
  • гр. София
Злате Hug
прекрасен виновник  Heart Eyes
Жив и здрав да е!

# 656
Ама колко много коса имаа Grinning
Хахаха, нали! Аз все такива рошковци ги раждам. И каката като се роди беше такава. Приличат на този

# 657
  • # супернатурална #
Мило Злато, добре си се завърнала!!! Липсваше много, целувам те и те прегръщам. Цункай от нас и малкото и голямото слънце и дано да са здрави и кротички, та да ти остава време и за нас  Hug

# 658
Разкошен е виновникът!!!!

Да ти е жив и здрав!   bouquet  bouquet  bouquet

И да не плаче много, за да имаш време да идваш при нас !

# 659
Златееее Hug Липсваше много, радвам се, че се завърна Hug Много е сладък Венци Рошков Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт