SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 091
  • 715
  •   1
Отговори
# 660
Златеееенцеееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
радвам се да те видя, липсваше ни. Виновника е повече от прекрасен ( измества от всякъде другите двама виновници на тоз форум). Да го нацелуваш и него и каката и да им нащипеш бузките.

Бела, мила  Hug аз се връщам лятото (за сега така е планирано, средата на юли. Дано само котка да не ни мине път  Praynig), а иначе си се връщам всяка година.

На коя от вас Краули беше любимец, че не помня  newsm78

на мен, на мен .... слабост ми е  Blush (но тук ми е малко странен, не е моя Краули  Embarassed Rolling Eyes)

# 661
Злате, страхотен е Венци, да ти е жив и здрав, да те слуша и да спи дълго, за да идваш по-често. Целувки Heart Eyes

# 662
На коя от вас Краули беше любимец, че не помня  newsm78

на мен, на мен .... слабост ми е  Blush (но тук ми е малко странен, не е моя Краули  Embarassed Rolling Eyes)

Горния го отмъкнах от tumblr-то, мен ме изкефи много, аз обичам такива измишльотини, но както и да е
този Краули може би повече ще ти допадне

това е пак от балалайката

Злате, бебе рошко е много сладичко пу, пу Simple Smile

А това първото СПН бебче ли е?

# 663
Горния го отмъкнах от tumblr-то, мен ме изкефи много, аз обичам такива измишльотини, но както и да е
този Краули може би повече ще ти допадне
това е пак от балалайката[/b]

Ооооооооооо даааааааа  smile3521 smile3521 smile3521

Благодаря    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 664
  • В средата на времето
Краули нямаше да е Краули без акцента. Това прави половината му очарование според мен Grinning Но определено е незабравим. На фона на SPN-ските ангели ти става особено симпатичен Laughing

А това първото СПН бебче ли е? [/b]

Май наистина е първото Grinning

# 665
Аmoreee, Amore,

O-смърти Wink ме с този подпис ooooh! .

PS. Гифчеправенето е голяма зараза ooooh! .

# 666
Естествено, доукрасявано, но направо е леле... Даже мисля, че на живо са по-хубави Laughing

А това направо ще го пльосна така, защото е разкошен с оръжие в ръцете...

Аморе, аз нещо не го одобрявам, мислех да го махна, но ще те оставя да се понаслаждаваш...

# 667
Насладих му се пет-шест пъти вече - изтощих се Whistling . Можеш да го махаш, щом те притеснява, разрешавам Flutter . Както и да пльоскаш неща като горните.

# 668
Благодаря ви момичета за милите думи!  Hug
Дай Боже да се окаже послушно бебе!  Praynig
Чета и гледам какви карасоти сте пускали по-напред в темата  Heart Eyes

# 669
Насладих му се пет-шест пъти вече - изтощих се Whistling . Можеш да го махаш, щом те притеснява, разрешавам Flutter . Както и да пльоскаш неща като горните.
Не, мен ме притесняваше качеството, не друго Laughing но го подобрих, мисля хахахах
Ей сега ще пусна още нещо...

# 670
Aма натюралмон, селеман льо квалитето може да те притесни Grinning .

А какво ли казват Сам и Диййн на прага на скромната ми къщичка Thinking ? Как ли ме убеждават да ги пусна? Не са направили обичайните физиономии, придружаващи краткото, но властно и твърде ефективно 'Сега!'

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 18:01 от Impala

# 671
Това от Devoir ли е, не запомних откъде го свих...

# 672
Ммм, да, от там е. Dana ще е щастлива Grinning . 'Коя би 'опукала' Дженсън така набързо' - Аз, например, защо не Mr. Green . По-добре от без хич Joy .

# 673
  • # супернатурална #
Aма натюралмон, селеман льо квалитето може да те притесни Grinning .

Joy Joy
Мадам, гледам старателно си упражнявате френския.

'Коя би 'опукала' Дженсън така набързо' - Аз, например, защо не Mr. Green . По-добре от без хич Joy .

О, луи, поркуа но, веднъж и бързо  Laughing

Днес по изключение ми е палаво  Laughing Мъже с оружие в ръце цак-цак
Само подхвърлям идеи за новата тема  Whistling Може и с фенерчета  Laughing

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 18:41 от Г. Краули

# 674
Инче....

гледам ти подписа
гледам го
гледам го
гледам го

ох

не мога да спра да го гледам

Бичи, чакамеее теее!!!!!

аз исках да ви питам за Чък... той накрая какво се оказа че е... в последния епизод на пети сезон нали се изпари докато си седеше, какво сега, да не би той да е Бог накрая? Защото точно преди това каза, че Сам и Дийн били изправени срещу ангели, демони, Люцифер и дори Бог....и след това се изпари...

какво означава това?

аз да си призная, че чак сега като гледах епизода за втори-трети път го забелязах това... преди това виждах само Дийн и Сам

Общи условия

Активация на акаунт