Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 442
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте  Hug
Избягвам по принцип да коментирам непреведена серия, но от картинките нещо ми се върти в главата и ще го споделя. Последната сцена за мен имаше следното съдържание:
Хасрет: С тази песен ти казвам, че съм те обичала, обичам те и винаги ще те обичам, независимо с кого съм аз или с кого си ти, независимо какво се случва. Исках да го знаеш.
Мурат: Разбрах те, съжалявам за глупавите игрички (крива усмивка). И аз те обичам и винаги ще те обичам, независимо какво правя и казвам, независимо с кого си ти или с кого съм аз

За съжаление това значи, че нито един от двамата няма да предприеме нищо да се развали годежа и да бъдат заедно.
Единствената ми надежда е Левент... Дано да я обича достатъчно, че да пренебрегне себе си и желанията си и да я освободи.
Желая ви приятен ден.  Peace

# 541
Кали,аз не се притеснявам от момето.То журналистите да не спретнат някоя клюка сега. hahaha Joy Joy Joy
Лина,и аз си мисля същото като теб,че и двамата няма да предприемат нищо.
А за Левент вече разбрах,че обича Хасрет и на него самия му стана ясно,че Хасрет няма да го заобича като мъж,а само ще си остане  един много добър приятел.И ако някой развали годежа това ще е Левент.Може да му е много трудно,но ще се предаде,ще признае на самия себе си,че е победен от Мурат.Поне така ми се иска да стане. Praynig

# 542
  • София
добър ден,

лина и аз имах усещането за сбогуване във финалната сцена, отколкото за нещо друго  newsm78

# 543
11 ŞUBAT 2011 CUMA RATINGLER

HEDEF KITLE (A/B)    
S.NO    PROGRAM ADI    KANAL\DEGISKEN    SURE    (r) AMR %    SHR %
1    HANIMIN CIFTLIGI    KAND    1:39:22    12,00%    30,91%
2    ADINI FERIHA KOYDUM    SHOW    1:57:13    8,42%    21,78%
3    GONULCELEN    ATV    1:22:10    7,59%    25,40%

HEDEF KITLE (TOTAL)    
1    HANIMIN CIFTLIGI    KAND    1:39:22    12,94%    29,66%
2    ADINI FERIHA KOYDUM    SHOW    1:57:13    8,58%    19,62%
3    COCUKLAR DUYMASIN    ATV    1:49:12    8,10%    18,49%
4    HANIMIN CIFTLIGI (OZET)    KAND    0:42:47    7,64%    18,59%
5    GONULCELEN    ATV    1:22:10    7,21%   23,96%

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/11_subat_2011_cuma_ratingler.htm

Рейтингът е по-добър, но на другия сериал, който ни измести показателите са по- добри. Май ще си седим от 23 часа отново.

# 544
Финалът е невероятен. Сбогуването ма Хасрет със собствената си илюзия. Считам, че тя е взела своето решение да се отдалечи и от двамата. Мисля, че и двамата разбраха посланието й  и осъзнаха собствените си грешки. От тука на татък ще е много трудно и на Мурат и на Левент. Мурат ще трябва да започне от начало, за да докаже, че заслужава нейната голяма любов, а Левент ще трябва да се бори да потуши в себе си огъня на голямата любов, която изпитва към Хасрет.

# 545
  • София

HEDEF KITLE (A/B)    

HEDEF KITLE (TOTAL)    

Рейтингът е по-добър, но на другия сериал, който ни измести показателите са по- добри. Май ще си седим от 23 часа отново.

Да дадат фрагмана тогава , като се знае часа на излъчване Joy Joy :35

# 546
Последната сцена за мен имаше следното съдържание:
Хасрет: С тази песен ти казвам, че съм те обичала, обичам те и винаги ще те обичам, независимо с кого съм аз или с кого си ти, независимо какво се случва. Исках да го знаеш.
Мурат: Разбрах те, съжалявам за глупавите игрички (крива усмивка). И аз те обичам и винаги ще те обичам, независимо какво правя и казвам, независимо с кого си ти или с кого съм аз

Лина
, напълно съм съгласна с теб... newsm10
За мен не е от значение...кой е по-виновен, кой започна всичко, кой е победител и кой победен...в крайна сметка има двама души с наранени сърца и тъжни очи...и още един...Левент, който се надявам да събере сили и да потърси своята голяма и единствена любов...защото и той заслужава да бъде щастлив.

sebilMM ,
Последните кадри  на серията мисля , че нямат нужда от превод. Очите на Хасрет питаха:
  - защо си причиняваме това Мурат?

Вярвам, че ще потърсят заедно отговора на този въпрос...и ще го намерят...   loveuuu
А, екипа съм повече от убедена, че ще ме изненадат приятно с това решение... Peace

# 547
Добър ден!  Hug Hug Hug
Виждам, че всички имате някакви очаквания, оптимистични или неоптимистични за следващите действия на героите ни. Аз съм пълен пас. Първо, защото имаше много разговори между Джерен и Мурат. Кой какво каза, дали Джерен успя да му каже като момиче какво видя, дали му каза той какво трябва да направи, дали Мурат е разбрал нейната гледна точка? Какво разбра Хасрет от това, което видя? Да, с тази песен тя искаше да му каже нещо за тях двамата и за миналото им, ама дали сега тя се сбогува с него, както той направи преди да замине за Париж? newsm78 Защото последната сцена на мен ми приличаше по скоро на сбогуване, а не като ново начало? Cry Хасрет ми е толкова неясна в последно време!  Rolling Eyes
Левент също е тъмен субект в момента. Все повече вижда истината, ама дали ще се примири с нея? Или ще се "бори" да промени нещата в своя полза? Защото ако реши да освободи Хасрет от годежа, за мен той трябва да изчезне за известно време от Истанбул. Егото му е прекалено голямо, за да махне с ръка все едно нищо не се е случило.

# 548

HEDEF KITLE (A/B)    

HEDEF KITLE (TOTAL)    

Да дадат фрагмана тогава , като се знае часа на излъчване Joy Joy :35
Мен лично ме устройва, като втори филм за вечерта.
Момичета, какво значат вторите %, които изпистват относно рейтинга? Защо при нашия сериал е по-висок от колкото на тези, преди него?

# 549

HEDEF KITLE (A/B)    

HEDEF KITLE (TOTAL)    

Какви показатели са подобри на сериала от 20.00 часа.
В групата на АБ ние сме по-добри,там където е поважно.

# 550
  • София
На мен последната сцена не ми прилича на сбогуване , а на признание. Първо от страна на Хасрет защото  пусна точно тази песен  , второ от страна на Мурат. Hug
И единственото ,което очаквам е и Левент , който със сигурност вижда всичко да я освободи от годежа.

# 551
извинете ,но никаде не мога да гледам снощната серия не се отваря.
Ако може да ми дадете някакав линк за гледане.
Благодаря[/color]

# 552
Заповядай! В ляво си намираш филма

http://www.ddizi.com/

# 553
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=PR8lQyJv9lk
качени са всички части Hug

# 554
Въз основа на изгледаната с превод предна серия си мисля, че проблемът между Хасрет и Мурат не е само разбиране в чувствата - кой кого обича и кой какви грешки е направил. На Мурат не му се нрави много много и музиката, с която се занимава, и рекламните снимки, и това, че ходи на училище хаотично.  Това отлично го разбира брат й Кадир. Така че недоразуменията са повече от видимите и с едното "Обичам те" нещата няма да се изгладят. Мурат или Левент е дилема за начин на живот и работа за Хасрет.
Последната сцена аз я разчетох така: "Тази музика е моята любов и тази музика си ти". Затова Мурат се вцепени при първите звуци на песента. Защото разбра, че той я е тласнал в другата посока и тя страда. (Мисля, че и Левент го разбра и за пореден път опъна кожата на лицето си). Евала на Хасрет, че "извика" техния истински спомен пред всички. Затова си мисля, че следващата стъпка е на Мурат, той трябва да напише песента, която чакаме всички. А Левент - всичко зависи от това кого повече обича, себе си или Хасрет. Към Мурат той скрупули няма.

Общи условия

Активация на акаунт