Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 433
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
По чужди от преди са ми тези очи
не спираща жива болка е любовта в сърцето ми,
сълзи пълнят очите ми от мъката в душата ми,
стон в мене дълбоко назрява незнам какво ми става,
нощ най- близък приятел е обгърнала душата ми...

Ето това е превода на песента (на Ирра от края на 22 епизод)

# 556
Изглежда тази неизвестност около 39-ти е във връзка с някои доснимани в последния момент сцени или настъпили промени в сценария. Инфото за снимките на Джансел и Бегюм е публикувано едва днес, ако не беше  така, да са ни информирали отдавна. Не ми се вярва да са снимали бъдещ епизод.
Просто не са били готови с последния, затова бяха тези нерви и неуредици до последно.

# 557

Сега разбрах защо лицето на Мурат се изкриви.Не толкова от спомените,а текста на песента е показателен,че Хасрет е много наранена.И май до тук и стигат силите .
Незная какъв ще е следващия ход нито на Хасрет нито на Мурат.Но няма да има скоро сближаване м/у двамата.Може да се виждат,да страдат но.................

# 558
Изглежда тази неизвестност около 39-ти е във връзка с някои доснимани в последния момент сцени или настъпили промени в сценария. Инфото за снимките на Джансел и Бегюм е публикувано едва днес, ако не беше  така, да са ни информирали отдавна. Не ми се вярва да са снимали бъдещ епизод.
Просто не са били готови с последния, затова бяха тези нерви и неуредици до последно.
И моето мнение е такова. Фрагман №2 го пуснаха вчера след обяд. И там бяха добавили сцената в ресторанта. Явно имат да догонват със снимките. Не напразно снимат посред нощите. Дали това не е причина, за да не се знае часът и денят на излъчване?  newsm78
Кате, съгласна съм с тезата ти за разминаванията между Хасрет и Мурат. Разминаванията между разума и чувствата при Мурат е една от причините, той да е пасивен. Има разминавания и при Хасрет. Тя уж търси спокойствието при Левент, но непрекъснато сама си създава безпокойства.  newsm78 Несъзнателно или съзнателно, тя също усеща разликата в нивата между двамата. Затова се бори с вятърните мелници Бахар и Джерен, защото ги вижда че са на друго стъпало. Тоя френски също й създава комплекс.

# 559
  • София

Сега разбрах защо лицето на Мурат се изкриви.Не толкова от спомените,а текста на песента е показателен,че Хасрет е много наранена.И май до тук и стигат силите на Хасрет.
Незная какъв ще е следващия ход нито на Хасрет нито на Мурат.Но няма да има скоро сближаване м/у двамата.Може да се виждат,да страдат но.................

Ще има сближаване така си мисля  Hug
Мурат ще спре играта си ,  поне на него му е лесно.
Хасрет вече е много наясно със себе си и няма отказване .

# 560
И аз тъй мисля, Шатси. Достатъчно се нараняваха и прозряха, че само болка с тези изпълнения си доставят един другиму. Проблемът си остава Левент - самоосъзнаването му, че е може да бъде приятел и на двамата и мениджър в това трио. Нито може да бъде любимият на Хасрет (та ако ще и Мурат да не съществува, а той 100 години чака), нито може да се занимава с цялостното й израстване и музиката, която тя търси.  Между другото, Хасрет направо си го разиграва в последните две серии, а той не смее да викне или да зададе съществения въпрос.  Laughing

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 13:55 от Katya_I

# 561
Ех, този продуцент Левент!!! Ми той с 300 зора направи диска на Хасрет и то 90% благодарение на Мурат. А клипа който заснеха – и двамата го гледаха така безизразно и отегчено, та какво ли да кажем за публиката. Това момче ако е професионалист повече няма да записва с Хасрет? А какво друго му остава без любовта й? Да се прави на детектив и да си харчи парите за шарени роклички. Joy

# 562
  • София
Да Левент си е проблем , такова  е цялото му същество Joy Joy Joy
"Приятел" то голяма метаморфоза претърпя тази дума в сериала. hahaha
Приятели не могат да бъдат вече Мурат и Левент. Предателството е такова , че не може да се забрави.С Хасрет също .

Приятелството означава междуличностна връзка, която се изразява в поведение на сътрудничество и подкрепа, взаимно разбиране, уважение , както и прояви на помощ в случаи на нужда или криза. Приятелите са хора, които взаимно се радват на компанията си и проявяват лоялност един към друг, често до степен на алтруизъм.

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 14:35 от Shatzi

# 563
Здравейте отново!

Прекрасна сцена изиграна превъзходно от Туба и Джансел.
Засега имаме само Мурат, Хасрет може би  още не е готова. Joy Joy Joy

Катя, по повод недоразуменията между Хасрет и Мурат- че и музиката има дял в тях.
Имаше един разговор между Мурат и Кадир, в който Кадир спомена, че кака му не пее музиката, която Мурат е мислил, че ще пее.

И аз съм от групата на оптимистите и смятам, че  предстои сближаване между Хасрет и Мурат!

# 564
  • София
Когато за пръв път чухме финалната песен , сцената не се довърши .Е явно е имало защо  Joy

# 565
Благодаря ви :txtloves:javascript:void(0);

# 566
Добър ден,момичета.Най-напред да благодаря и аз на Моргана и екипа и за превода на поредната серия.Благодаря и на Вас момичета,които и снощи превеждахте за нас,за да не си правим свободни съчинения по картинки.Благодаря на всички Ви!
Бих искала да кажа и аз своето мнение.Серията много ми хареса и този път поздравления за сценаристите!Всички ние очаквахме да се случи нещо разтърсващо и този път очакванията ни се оправдаха.Финалната сцена разтърси не само нас като зрители но разтърси и тримата ни герои. Мисля че всеки един от тях направи своя прочит.
Хасрет показа себе си,своята голям няма какво да си кажата истинска и чиста любов и в същото време - невъзможна.Сълзите в очите ,скришното попоглеждане към Мурат като че ли ни показва безисходицата в която се намира- от една страна годежа и с Левент и от друга- приятелката на Мурат,За мен тя като че ли се е примирила вече ,толкова се чувства наранена  сякаш и е все едно от тук нататък.
Мурат най-сетне разбра ,че Хасрет го обича,но разбра и колко много я е наранил,колко е бил несправедлив с нея и от болка се изкриви цялото му лице и очите му плувнаха в сълзи,
Левент видя това което знаеше но не искаше да приеме.Видя болката и на Мурат и на Хасрет.
Той е човек и както вече писах и на него нищо човешко не може да му бъде чуждо.Левент ще ги накаже и двамата със скрито дълбоко в себе си и едва ли проявявано до сега благородство.Той ще инициира разваляне на годежа и едва ли не пред Хасрет ще поеме вината върху себе си.
На Хасрет не и остава нищо друго освен да бяга и от двамата.Няма нужда да си говорят Хасрет и Мурат - няма какво да се обясняват - вече всичко на всеки е ясно.

# 567
Извинявайте,нещо ми е забило ,очевидно има проблем и на едно място мисълта ми е съвсем неясна.
Извинявайте

# 568
  • София
Добър ден,момичета.Най-напред да благодаря и аз на Моргана и екипа и за превода на поредната серия.Благодаря и на Вас момичета,които и снощи превеждахте за нас,за да не си правим свободни съчинения по картинки.Благодаря на всички Ви!
Бих искала да кажа и аз своето мнение.Серията много ми хареса и този път поздравления за сценаристите!Всички ние очаквахме да се случи нещо разтърсващо и този път очакванията ни се оправдаха.Финалната сцена разтърси не само нас като зрители но разтърси и тримата ни герои. Мисля че всеки един от тях направи своя прочит.
Хасрет показа себе си,своята голям няма какво да си кажата истинска и чиста любов и в същото време - невъзможна.Сълзите в очите ,скришното попоглеждане към Мурат като че ли ни показва безисходицата в която се намира- от една страна годежа и с Левент и от друга- приятелката на Мурат,За мен тя като че ли се е примирила вече ,толкова се чувства наранена  сякаш и е все едно от тук нататък.
Мурат най-сетне разбра ,че Хасрет го обича,но разбра и колко много я е наранил,колко е бил несправедлив с нея и от болка се изкриви цялото му лице и очите му плувнаха в сълзи,
Левент видя това което знаеше но не искаше да приеме.Видя болката и на Мурат и на Хасрет.
Той е човек и както вече писах и на него нищо човешко не може да му бъде чуждо.Левент ще ги накаже и двамата със скрито дълбоко в себе си и едва ли проявявано до сега благородство.Той ще инициира разваляне на годежа и едва ли не пред Хасрет ще поеме вината върху себе си.
На Хасрет не и остава нищо друго освен да бяга и от двамата.Няма нужда да си говорят Хасрет и Мурат - няма какво да се обясняват - вече всичко на всеки е ясно.

Левент  и "благороден" newsm62 newsm62 newsm62
Ще развали той годежа , не воден от такива чувства , а от голямата любов която изпитва към собственото "аз".
И Хасрет няма на къде повече да бяга , та тя досега тичаше срещу себе си , а без да говорят  няма да се размине  Joy

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 15:18 от Shatzi

# 569
  • София
11 ŞUBAT 2011 CUMA RATINGLER

HEDEF KITLE (A/B)    
S.NO    PROGRAM ADI    KANAL\DEGISKEN    SURE    (r) AMR %    SHR %
1    HANIMIN CIFTLIGI    KAND    1:39:22    12,00%    30,91%
2    ADINI FERIHA KOYDUM    SHOW    1:57:13    8,42%    21,78%
3    GONULCELEN    ATV    1:22:10    7,59%    25,40%

HEDEF KITLE (TOTAL)    
S.NO    PROGRAM ADI    KANAL\DEGISKEN    SURE    (r) AMR %    SHR %
1    HANIMIN CIFTLIGI    KAND    1:39:22    12,94%    29,66%
2    ADINI FERIHA KOYDUM    SHOW    1:57:13    8,58%    19,62%
3    COCUKLAR DUYMASIN    ATV    1:49:12    8,10%    18,49%
4    HANIMIN CIFTLIGI (OZET)    KAND    0:42:47    7,64%    18,59%
5    GONULCELEN    ATV    1:22:10    7,21%   23,96%

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/11_subat_2011_cuma_ratingler.htm

Рейтингът е по-добър, но на другия сериал, който ни измести показателите са по- добри. Май ще си седим от 23 часа отново.

какво значат обозначенията в %. Фенчето беше споменала, че най-важна била АВ групата, а там сме пушка и сме пред комедийния сериал.

Общи условия

Активация на акаунт