Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - IV тема

• 86 840
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Bobka   Peace PinkPanther  Peace Благодаря ви!

# 241
Напоследък се появиха слухове , че лененото масло не било толкова полезно колкото го изкарват.Някой да знае подробности по въпроса?

# 242
katerina22 - не знам за новости, но от край време напомням, че лененото масло съдържа фитоестрогени, което го прави подходящо единствено за млади, здрави, небременни жени.

За всички останали групи - мъже, деца, бременни и възрастни - не е за препоръчване.

Най-добре - рибено масло.

# 243
Няма го Ескимото-нито течно,нито перлички,нито брейншарпа..изобщо не са внасяни тази година(сезон по-точно)...проверявам от доста време,защото исках тази година да давам сиропче на детето,в крайна сметка поръчах от iherb и чакам доставка:
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-For-Kids-The-Very-Finest-Fish- … 200-ml/12268?at=0

..на тази фирма,видях,че тук се внасят продукти на същата фирма,но не съм проверявала цени и дали го има и тук точно същото сиропче.
Привет! Някой тук има ли информация кога Ескимо Кидс ще се появи отново в аптеките? От септември месец се опитвам да го намеря, но уви! И можете ли да ми кажете с какво мога да го заменя, докато Ескимо Кидс се появи отново - става дума за дете на 4 г.
[/size]

Днес това получих от тук: http://www.oneclickpharmacy.co.uk/health-well-being-healthy-oils … 10ml-p-59060.html
 излиза изгодно ако се поръчат 3 броя, за да се оправдае доставката от 7 лири .. една седмица стои в кошницата и на 7мия ден се променя статуса на изпратено ...  и до 6 работни дни е тук ...
има мирис на портокал (за вкуса незнам) ... детето го хареса  - напук на аптекарките, които се мъчиха да ме убедят, че децата не искали да го пият,но аз реших да рискувам ...

PinkPanther и момичета, аз се колебая между Ескимо-3 и Ескимо Brainsharp за мен .. според вас кое е по-добро за 36 години?

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 18:22 от dayana_bg

# 244
http://www.drweil.com/drw/u/id/QAA400051
....за лененото масло при мъжете.

Това течно рибено масло ме отвращава,направо се втрисам като отворя шишето,но детето някакси не се усеща и го пие-малко масло и веднага след него някакъв по-сладък сок и номера минава,иначе незнам как може да се консумира тази гадост Sick

# 245
  • Варна
Искам да ви попитам нещо, което е малко за друга тема. Имам косопад и съм приемала Ескимо с идеята, че има отношение и към този проблем. Купих си Омега 3 на Допелхерц ( попитах тук ) и косопадът ми драстично намалява. Възможно ли е да е от марката, защото харесвам Ескимо и съм го пила години newsm78 Въобще рибеното масло ли е повлияло или е от друго?

# 246
dayana_bg - ако държиш да е едно от тезе двете - Ескимо-3.

Изобщо става ясно, че вкусът при децата е доста различен...

didaka - пиенето на рибено масло има за цел да вдигне имунитета и да намали нивото на възпалителните ейкозаноиди в организма. Ставаме по-здрави.

Няма пряка връзка между косопада и рибеното масло. Но не изключвам възможността косопада  да се е повлиял по индиректен начин.

# 247
  • Варна
PinkPanther, благодаря, но защо се повлиях чак сега? Пия рибено масло от години. Правя почивки, но никога не съм имала такъв бърз ефект. Определено мисля, че е от него.

# 248
Неведоми са пътищата Господни... newsm78

# 249
Може ли да ми препръчате масло от вечерна иглика, достъпно на нашия пазар?

# 250
   Докато се наканя да питам за Ескимо-то и вие вече сте го обсъждали. Ползвах течното Ескимо, не детското, но го няма в аптеките вече, явно последните пъти купувах останали последни бройки. С какво да го заменя. Има ли на нашия пазар течно рибено на друга марка(но не детско, Ескимо kids ми беше много парфюмирано)  Simple Smile

# 251
В ДМ провери ли?

# 252
Може ли да ми препръчате масло от вечерна иглика, достъпно на нашия пазар?

В софийските аптеки се продава -Иглика масло 1300мг 60 капсули на Нейчърс Уей около трийсет и няколко лева.

# 253
Здравейте. Имам проблем с много мазна кожа на скалпа и лицето. Дали маслото от пореч би ми помогнало да се нормализира секрецията на мастните жлези? Разбрах, че трябва да се приема заедно с рибено масло. Дали е добра комбинацията 3 пъти на ден по 1 капсула /1000 мг/ рибено масло + 1 път на ден по 1 капсула масло от пореч /1000 мг/? И още един въпрос: може ли капсулата с масло от пореч да приемам наведнъж с една от капсулите рибено масло, например сутрин?

# 254
Hrisy - съжалявам, маслото от пореч няма да ти помогне. Иначе можеш да го пиеш всякак, но на мазна кожа не помага.

А и не знам какво би помогнало ефикасно...

Общи условия

Активация на акаунт