Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - IV тема

• 86 862
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
irim  , 2 капсули са достатъчно, можеш и да вземеш с житамин А, но след като изпие едно шишенце правете почивка.

Благодаря Bobka   bouquet Аз направих поръчка, но следващия път ще взема и едно шишенце с в.А  Peace, че наистина не мога да се ориентирам отделно в каква доза да давам този витамин.

# 226
  • София
Много важно какъв е носителят на тази Омега-7
А какъв трябва да е?

# 227
Здравейте, поръчах си кофата  с ОМЕГА 3 и започнах да я пия в продължение на седмица. После една колежка попаднала на статия в която пише че не е добре да се приема преди операция. На мен ми предстои операция в края на този месец и затова реших да я спра.
Раздавам я на роднини и приятели.
Но моля някой ако знае в кои случаи не може да се пие. Не намерих много информация за това.   bouquet

# 228
Привет! Някой тук има ли информация кога Ескимо Кидс ще се появи отново в аптеките? От септември месец се опитвам да го намеря, но уви! И можете ли да ми кажете с какво мога да го заменя, докато Ескимо Кидс се появи отново - става дума за дете на 4 г.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 13:07 от poctor

# 229
Ivka_com - преди операция е достатъчно да се спре рибеното масло за два дни, защото разрежда кръвта и при операцията ще кърви повече.

poctor - от серията Ескимо може успешно да се ползва "Течно Ескимо".

Дали го има по аптеките - не знам, защото повечето тук пазаруваме по интернет от САЩ. А това вече е друг разговор...

# 230
Няма го Ескимото-нито течно,нито перлички,нито брейншарпа..изобщо не са внасяни тази година(сезон по-точно)...проверявам от доста време,защото исках тази година да давам сиропче на детето,в крайна сметка поръчах от iherb и чакам доставка:
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-For-Kids-The-Very-Finest-Fish- … 200-ml/12268?at=0

..на тази фирма,видях,че тук се внасят продукти на същата фирма,но не съм проверявала цени и дали го има и тук точно същото сиропче.

# 231
  • София
И да го има със сигурност ще е по скъпо  Laughing

# 232
  • Варна
Добро ли е рибеното масло на Допелхерц - http://www.multipharm.eu/product/868/doppelherz-dopelherts-omega … tema-60kaps.html? 

# 233
Да. Добро, стандартно рибено масло.

# 234
  • Варна
PinkPanther, благодаря за бързия отговор. Ще си го купя.

# 235
Много важно какъв е носителят на тази Омега-7
А какъв трябва да е?

Едва в последните десетилетия учените откриват, че палмитолеиновата киселина (Омега 7) се съдържа в големи количества в кожата и е отговорна за нейната хидратация. Омега 7 киселината овлажнява сухите лигавици и ги предпазва от свободните радикали, които причиняват язви, сухота на гениталиите, очите и устата. Тя значително подобрява цялостното състояние на кожата и косата. В растението ракитник (облепиха) се съдържа най-високата концентрация на палмитолеинова киселина Омега 7. Със своето омекотяващо и хидратиращо действие маслото от ракитник се използва като  чудесно средство за суха и старееща кожа, като и помага да запази своята гладкост, еластичност и свеж вид. Знае се, че причината за неприятното падане на косата не е в самия косъм, а в корена и кожата. Маслото от ракитник изключително добре благоприятства върху кожата и точно затова способства за намаляването на косопада.

Най- качествено на българския пазар е американското Брилиант Лук.

# 236
Смесвате различни понятия. Палмитолеиновата к-на е нормална мононенаситена омега-9 цис-мастна киселина - 16:1с, ω-9.

За екзотични мастни киселини търсете по-прецизни данни.

# 237
Здравейте, може ли да ме посъветвате - получих си кофата рибено масло http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0 и ми се иска вечер да ги пие дъщеря ми - може ли по две капсулки вечер да ги вземе  Praynig или трябва да са разделени в два приема по една капсулка. Тя няма навика да пие, пропуска през деня и затова като се прибера да я наблюдавам да си ги изпие  Peace

# 238
  • София
irim , може и наведнъж.

# 239
До пубертета - 2 капсули, след това - 3 капсули.

По-добре е разпределени през деня. Но пиенето на куп е много по-добре от нищо.
bowuu

Общи условия

Активация на акаунт