Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - IV тема

• 86 833
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
опс-...обърках темите но се усетих и публиквах мнението си в статията за вит.Д Blush
PinkPanther отново голямо БЛАГОДАРЯ!да толкова пише на това което купих аз-ще си пия по една капсула на ден..и на детето ще давам  две Grinning

# 271
Мадам - да, това е стандартно рибено масло. Проблемът е дали детето ще можи да гълта капсулите. Иначе 2 капсули стигат.

о, тя не ги гълта, ами сдъвква/спуква капсулата, изпива маслото и евентуално плюе обвивката.

# 272
 PinkPanther, а трябва ли да се "почива" между приемите, т.е. изпиваш една опаковка и можеш ли веднага да започнеш със следващата?

# 273
  • в 1001-та нощ
хм, мислех, че екстра върджин и изобщо студено пресованият зехтин  не бива да се нагрява - че е само за салати  newsm78

а сладки не правя, но правя хляб и чат-пат някой сладкиш  newsm78 в хляба слагах зехтин - преди - малко  newsm78

# 274
a.l.e.n.a, със студено пресованият зехтин може да се готви, но не се пържи.

# 275
  • в 1001-та нощ
 Peace благодаря  Peace

# 276
  • София
Аз от известно време имам само зехтин вкъщи и понякога като готвя, преди това леко запържвам някои продукти в него. Случвало ми се е даже няколко пъти да пържа кюфтета и картофки със зехтин. Това канцерогенно ли е?
/Става въпрос за такъв в едни големи метални кутии, донесоха ни ги от Гърция, мисля, че трябва да е студенопресован/

# 277
Пинки, би ли ми дал някакви линкове за приема на омега 3 по време на бременност. Не мога да намеря достоверна информация, а разказах на една приятелка за рибеното масло и тя много иска да го пие,, защото постоянно боледува... само че е бременна... Peace Мерси предварително!   bouquet

П.С. И ми препоръчай моля те нещо за постоянно възпалени сливици в състояние на хронична ангина! Папаята не ми помогна, изсмуках цяла опаковка със 180 броя... Laughing

# 278
Защо ми се върти в главата, че със зехтин в повече от 180 градуса не бива да се готви? Thinking

# 279
  • в 1001-та нощ
и  аз така разбирам - "не бива да се пържи" - т.е само за задушено и супички  Peace

# 280
Мадам - да, децата имат понякога странен вкус... newsm78

Касита - няма нужда от почивки, аз пия непрекъснато от 5 години.

Jana Ina - извинявай, как ме виждаш да помня линкове? Аз помня какво съм прочел вътре.

Потърси дв Гугъл с prenatal +omega-3 или pregnancy + omega-3 и ще изкочи нещо.

Никога не съм допускал, че ще ми искат доказателства. Mr. Green

Ninia - със зехтин - до 100 градуса.(вътре да има и вода).

За пържене и печене подхождат кокосово, палмово масло, краве масло и мас (наситени мазнини).

sandrella - пърженето в зехтин е 50 пъти по-безвредно отколкото в олио, но пак не се препоръчва. При мене фритюрника е пълен с палмово масло.

Важи за всички зехтини, освен салатен (смес с олио).

# 281
PinkPanther, ето този отговор очаквах! Благодаря!

# 282
  • n/a
Касита, ако цената не те стряска, то можеш да погледнеш течно рибено на now foods.
То е с цитрусов вкус и децата го приемат без проблеми. Не е така гадно, както се очаква
от едно течно рибено масло.

# 283
Лоана, Omega 3 Liquid - 200 мл - лимон ли имаш предвид?

# 284
Jana Ina - извинявай, как ме виждаш да помня линкове? Аз помня какво съм прочел вътре.

Потърси дв Гугъл с prenatal +omega-3 или pregnancy + omega-3 и ще изкочи нещо.

Никога не съм допускал, че ще ми искат доказателства. Mr. Green

Хахаха...Пинки, на мен доказателства не ми трябват! Стига ми това, което се промени при мен, откакто ме съветваш!   bouquet Питах те, ама не помня в коя тема, за гърло какво да правя? Папаята не помогна! Ангината май ми е хронична... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт