Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - IV тема

• 86 091
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
И витамин А има в повече, а той е по-опасния, затова детско рибено масло или да не е от черен дроб.

# 346
  • Пловдив
Благодаря, момичета   bouquet Набелязала съм си и на Карлсон и Нордик, кое е по-добро?

# 347
На Нордик, но има и други качествени рибени масла на по-ниски цени ( цък
. Това където го гледаш за 32$.....  ooooh!
Виж на Nature's Answer нпр.

# 348
  • Пловдив
На Нордик, но има и други качествени рибени масла на по-ниски цени ( цък
. Това където го гледаш за 32$.....  ooooh!
Виж на Nature's Answer нпр.

Мерси, много   bouquet Ще ги погледна и другите и ще преценя. Това на Green Psture се води уж Raw (сурово) , което не знам какво означава точно newsm78

# 349
Здравейте!
От няколко месеца търся Ескимо кидс, но така и не възобновиха вносът му Sad Детето ми (3 г.) ходи на градина и непрекъснато боледува(ето сега пак е с гнойна ангина). Може ли да ми препоръчате качствено рибено масло(ако може течна форма), което се предлага на нашия пазар?

# 350
В течна форма мисля има на Now Foods.Внасят ги тук,погледни на страницата им това конкретно колко струва и къде може да се намери.Ако не те устройва цената-iherb.com

# 351
campanula погледни в ДМ. За качеството нищо не мога да ти кажа - гледай да не е от черен дроб, да е молекулярно дестилирани, гледай концентрацията  Peace

# 352
шоколадче, благодаря за предложението! Ще разгледам подробно за този продукт.

Ninia, мерси и на теб за полезното инфо! А каква трябва да бъде концентрацията?

# 353
шоколадче, благодаря за предложението! Ще разгледам подробно за този продукт.

Ninia, мерси и на теб за полезното инфо! А каква трябва да бъде концентрацията?

Колкото повече, толкова по-добре ( в този случай ) Виж нпр. количеството в ескимо кидс на омега 3, която всъщност те интересува, е 1200 мг. Ще срещнеш продукти с 30, 60 .. 150 мг, които са гола вода. Ще срещнеш и такива, на които пише нпр. рибено масло 200 мг, но да не е упоменато колко всъщност е омега 3 като количество. Трябва да се гледа ....

# 354
Ninia, много полезно инфо за незапознатите като мен с омегите   bouquet

# 355
Да докладвам, че в ДМ вече не се предлага течно рибено масло, а само на капсули.

И пак въпрос: може ли да се вярва на  твърдението, че рибеното масло може да бъде заменено с тези растителни масла?

http://www.celeber.net/index.php?option=com_k2&view=item& … 57&Itemid=235

http://estestveni.com/aquasource/emk-esencialni-mastni-kiselini- … atty-acid-complex

# 356
Здравейте Simple Smile
Направих си изследване на холестерола и:
общ холестерол  - 5.04 - (3.5 - 5.20)
hdl - 1.26 (1 - 1.60)
ldl - 3.33 - (0-2.60)
триглицериди - 1.18 - (0-1.7)
Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря  bouquet
п.п. имам високо кръвно от време на време, за което не съм предприела нищо и кръвна захар на горната граница и съм с около 15 излишни килограма..

# 357
campanula - рибеното масло за сега е незаменимо. Наистина, правят се опити да се създаде растителен продукт с високо съдържание на дълговерижни омега-3 мазнини, но като знам, че веднага ще го заклеймите като ГМО... newsm78

Относно двата линка - смесица от истини, полуистини и глупости. И... виж цените.

nikitto - друг път си изследвай липиден профил след много лека вечеря и сутринта без закуска. За сегашните стойности няма какво да се притесняваш. bowuu

А високото кръвно трябва да се лекува, а и килограмите... newsm78

# 358
  • Пловдив
Извинете,но...ако има някой от Пловдив,който да пуска поръчка,нека ми пише на ЛС. Peace Искам да пусна едно рибено масло за детето.

# 359
PinkPanther, благодаря за отговора! С една дума - да не си хвърлям парите за подобни добавки като тези от двата линка....

Общи условия

Активация на акаунт