Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - IV тема

• 86 132
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Здравей, Пинки.  Hug

И преди съм се обръщала към теб за съвет. Ще го направя и сега, ако позволиш.

Значи.. бременна съм съвсем в началото. Можеш ли да ми припомниш по колко капсули Омега 3 трябваше да приемат дневно бременните. Поръчала съм си от iherb "кофата".

Срещала съм преди из темите за количеството, но тия дни ми е малко притеснено и не мога да отделя време, за да ровя назад.

Освен него какво друго е добре да приемам по време на бременността, засега вземам само Коластра, AФA /синьо-зелените водорасли/ и фолиева киселина. Тях си ги пия от доста време вече всеки ден.

Благодаря ти.

# 46
Моля Ви за съдействие,мили хора:) - знам, че не съм по темата изобщо и въпросът ми едва ли е за тук, но предполагам, че четящите и пишещите при Вас са по-наясно и с темите за етеричните масла. Та в кратце , издирвам една тема, в която на първа(?) страница бяха публикувани всички адреси на аптеки и дрогерии, предлагащи продукти на Styx в цялата страна, дори такива, които не са публикувани на официалния им сайт. Но не се справям с търсачката, попитах в друга тема за всякакви въпроси, но тя е в подфорум със съвсем различна насоченост, предполагам затова и не получих някакъв по-конкретен отговор. Много Ви моля, дайте ми жокер някакъв Blush , бая се узорих, а и времето ме притиска....благодаря предварително!   bouquet

# 47
пинко много ти благодаря за препоръките и тук и на лични  beer cook

# 48
Mimci - четири капсули дневно. Освен това - калций - 1000 мг и магнезий - 400 мг. И повече на слънце, заради вит. D.

calopsita - съжалявам...

# 49
PinkPanther, и аз...не ми е писано явно да reach-на до тая информация.
Благодаря все пак и хубав ден на всички!  bouquet

# 50
Страхотна тема!Поздравления на автора!
Чак сега я откривам!Искам да взема на малкия рибено масло-той е на 3г.Искам да е течна форма,познато ми е само Ескимо,но имам съмнения че може да не го хареса на вкус.Сиропи по принцип пие с удоволствие,табл. и капсули още не може да гълта.Та каква друга течна форма може да ми препоръчате?Виждам някакви чужди сайтове,но предпо4итам директното пазаруване.Ако има още подходящи течни форми на нашия пазар,ще бъда благодарна да споделите!Качествен продукт разбира се търся!
Съжалявам, но нямам възможност да изчета всичко назад!  bouquet

# 51
Звезди в очите Ескимото е с аромат на дъвка, би трябвало да го хареса щом пие други сиропи. Не съм проверявала лично, но някой си беше купил от ДМ друг вариант на рибено масло.

# 52
Аз съм от поколението, дето като малък са ме гонили с лъжица рибено масло из цялата къща. В резултат на това, сега ми се гади само при мисълта, че някой друг ще пие течно рибено масло...

Слава Богу, сега децата нямат такива спомени и много рядко чувам за дете, което категорично да отхвърля рибеното масло. Някои деца даже хрупат капсулите с удоволствие. Месля, че с Ескимо няма да има проблеми.

Що се касае до чуждите сайтове - там излиза до 3 пъти по-евтино и асортиментът е огромен.

Но всяко нещо с времето.

# 53
Пинко, какво ще кажеш за това:

http://www.newshub.bg/%D0%9E%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%9E%D0%B … D0%B0.495946.html

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 22:30 от monii

# 54
Е,супер! HugНезнаех,че е с вкус на дъвка.Ще му купя тогава Ескимо.
По повод тази статия,не мисля че само едно такова проучване може да опровергае всички ползи от Омега 3 мастните киселини. ThinkingВсе още ползите за които знаем са твърде големи от негативите.Така е  и с предписването на всяко лекарство-ако ползата е по-голяма -т.е.преценява се съотношение "полза- риск" -то се предписва!/така би трябвало де, априори/
И честно казано не разбрах-сега реабилитират трансмазнините ли ooooh! ooooh!

# 55
Как е най-подходящо да се съхраняват капсулките от кофата на NOW. Аз реших да я държа на вратата на хладилника, но дали е необходимо/препоръчително подобно съхранение?

# 56
monii - вчера го коментирах в друга тема: ползата от рибеното масло е известна от 1750-а година. 260 години.

Преди Френската революция, преди САЩ, преди Отец Паисий...

Тъй като част от населението на Земята - ескимосите, се хранят само с риба, няма начин да не се забележи (за 260 години), че измират от рак на простатата.

Явно, такъв проблем при тях няма. Е, а ние да не сме келеши? Mr. Green

А за транс- изомерите, какво да ви кажа - напушва ме смях...

Това ми напомня адвокатския прийом: "да възбудим основателлно подозрение, че..."

lalique - задължително в хладилника! Навън се окислява бързо. Както става с блажна боя.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 57

lalique - задължително в хладилника! Навън се окислява бързо. Както става с блажна боя.[/color]

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

Мерси много, така и подозирах  Laughing

# 58
monii - вчера го коментирах в друга тема: ползата от рибеното масло е известна от 1750-а година. 260 години.

Преди Френската революция, преди САЩ, преди Отец Паисий...

Тъй като част от населението на Земята - ескимосите, се хранят само с риба, няма начин да не се забележи (за 260 години), че измират от рак на простатата.

Явно, такъв проблем при тях няма. Е, а ние да не сме келеши? Mr. Green

Прав си, Пинко,така е.
Но като пуснат някоя такава статийка и почвам да се замислям.....

# 59
Здравейте пак и моля за съвет!Оказа се, че Ескимо детското е изчезнало от аптеките и го няма от последните 2-3 месеца.Моля препоръчайте ми подобно детско сиропче за 3г дете от сайта i-herb     bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт