Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - IV тема

• 86 876
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • Казанлък
Здравейте пак и моля за съвет!Оказа се, че Ескимо детското е изчезнало от аптеките и го няма от последните 2-3 месеца.Моля препоръчайте ми подобно детско сиропче за 3г дете от сайта i-herb     bouquet  bouquet
Това е подходящо за деца над 2 години. С вкус на лимон е.

Това се препоръчва за деца над 4 години,а за по-малки пише да се консултира с педиатъра.

Код за 5$ отстъпка в iHerb DUR632

# 61
  • Пловдив
а дете на 6 години може ли да пие Ескимо 3-течно или таблетки или за деца става само Ескимо кидс.Ако може по колко.Благодаря

# 62
Здравейте, не съм чела старите теми, само тази и не открих мнение
за тези http://www.vigora.bg/Vigora_Ribki.html. От около седмица ги
давам на детето и забелязвам някакъв необичаен и огромен апетит.
Тя си е злояда и много капризна, а откакто дъвчи тези рибки не е
отказала никаква храна. Днес яде 6 пъти стабилно, направо се притесних, че
изпада в другата крайност. Да ги спирам ли? Ескимото не го намерих никъде.

# 63
.......
lalique - задължително в хладилника! Навън се окислява бързо. Както става с блажна боя.[/color]

Леле, аз пак съм направила някоя беля........давам на детето ЕМК от Аквасорс, ама не са ми казали да ги държа в хладилника. Шишенцето е отворено повече от месец.
Май най-добре да го изхвърля?

# 64
а дете на 6 години може ли да пие Ескимо 3-течно или таблетки или за деца става само Ескимо кидс.Ако може по колко.Благодаря

Пие, което може да поеме. Капсулите излизат по-евтино. Дневната доза е около 800 мг. омега 3  Peace

Бончил1 ако не миришат на граниво не ги хвърляй.

# 65
Здравейте пак и моля за съвет!Оказа се, че Ескимо детското е изчезнало от аптеките и го няма от последните 2-3 месеца.Моля препоръчайте ми подобно детско сиропче за 3г дете от сайта i-herb     bouquet  bouquet
Това е подходящо за деца над 2 години. С вкус на лимон е.

Това се препоръчва за деца над 4 години,а за по-малки пише да се консултира с педиатъра.

Код за 5$ отстъпка в iHerb DUR632
Благодаря!Много сте отзивчиви всички тук! Hug

# 66
Да сме наясно - лошо рибено масло няма! И не си хабете парите за Аквасорс...

Бончил1 - просто му спада ефикасността. Допийте си го.

вилиана - на 6 години може да пие капсули. Но не го карай насила! Не става.

Vennie - това, с апетита е временно. Продължавайте.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 67
  • Пловдив
Ескимото никъде го няма.Взех едни перлички на фитофарама,дали ще имат същия ефект

# 68
Ескимото никъде го няма.Взех едни перлички на фитофарама,дали ще имат същия ефект

Много са слаби. Една перличка ти е 37,5 мг омега 3. В една доза от ескимото, 5 мл, имаш 1200 мг омега 3.

# 69
Да попитам приемащите тахан на гладно ,може ли преди това да си пил кафе и след това да ядеш тахана newsm78Тука си спорим с колежката според нея на гладно е въобще нито да си пил или ял нещо .Тя става в четири сутринта и веднага хапва тахана и казва, че и идва много тежко и мазно.
Вие какво ще кажете?

# 70
Не знам кой е казал таханът да се яде на гладно. За усвояването на важните субстанции сезамин и еписезамин (активиращи PPAR-alpha), които са масленоразтварими е нужна липаза, а тя се отделя когато в стомаха има храна.

Тъй като сусамът сам би стимулирал панкреаса да отделя ензими, излиза че е безразлично човек дали е ял или не.

Това, което е много важно - яденето на сусам и яденето на тахан не е едно и също. За да се извлекат ценните съставки сусамът трябва да е смлян.

Иначе само спомагате за разпространението на семенцата.

Яжте тахана където и когато ви е възможно.

# 71
  • София
Очертава ми се пътуване за няколко дни та се чудя за рибеното масло, ако си взема необходимото количество капсули и излязат от хладилника?

# 72
Нищо няма да му стане. Освен това не е оказано на опаковката, че трябва да се съхранява в хладилник.
Между другото аз го държа в хладилник  Laughing защото поръчвам от 'кофата'. Там са 500 капсули. Част от тях пресипвам в шише ( от добавки) и останалото слагам в хладилника  Peace

# 73
I see you - зависи какво си яла предния ден.

Общ холестерол = LDL + HDL + 20%(триглицериди)

Пий си редовно Co Q10!

Пинко, случайно попаднах на темата и случайно видях това мнение. Имам питане - при проблеми с холестерола и триглицеридите Co Q10 помага ли? Kaкво друго би било от полза?

# 74
Ева на сцена - да, помага. Също така сусамов тахан (tahini), Н-ацетил цистеин, токотриеноли.

Не е нужно да се пие всичко.

Общи условия

Активация на акаунт