Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - IV тема

• 86 928
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Здравейте! Peace
Вместо запис...да питам какво Ви е мнението за това...http://www.iherb.com/Carlson-Labs-For-Kids-The-Very-Finest-Fish- … 200-ml/12268?at=0

За моето дете,което е на 5г.Добро ли е?

Мерси!

п.п. Или това??? http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Liquid-Omega-3-Deep-Sea-Fis … -480-ml/7908?at=0

# 181
Лошо рибено масло, няма. Второто е по-голямо количество.

Което си избереш.

# 182
  • Пловдив
Лошо рибено масло, няма. Второто е по-голямо количество.

Което си избереш.

Имах предвид с по-добри показатели...

Благодаря! Peace

# 183
tandonova79 аз бих предпочела да е молекулярно дестилирано.  Peace

# 184
  • Пловдив
tandonova79 аз бих предпочела да е молекулярно дестилирано.  Peace

Ок но как да разбера че е такова? Rolling Eyes

# 185
  • София
Във втория линк продуктът е "molecularly distilled".
Понеже гледам търсиш течно рибено масло мога да ти предложа още едно молекулярно дестилирано с приемлив вкус , което става и за дете: http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Fish-Oil-Lemon-Flavored-7 … z-200-ml/747?at=0

# 186
Можете ли да ми препоръчате продукт, който да съчетава омега 3-6-9 в нужното съотношение за деца, Досеага съм давала само на Аквасорс и търся друг продукт на по-изгодна цена. newsm78  bouquet

# 187
desiniko - много пъти съм го обяснявал: тъй като олиото е 70 % омега-6, а зехтинът е 70 % омега-9, като добавка към храната ви трябва само омега-3.

Демек - рибено масло.

tandonova79 - молекулярната дестилация се прави за да се елиминират следите от тежки метали - олово, живак.

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 188
Запсивам се за да чета какво пише PinkPanther.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 189
desiniko - много пъти съм го обяснявал: тъй като олиото е 70 % омега-6, а зехтинът е 70 % омега-9, като добавка към храната ви трябва само омега-3.

Демек - рибено масло.

tandonova79 - молекулярната дестилация се прави за да се елиминират следите от тежки метали - олово, живак.

PinkPanther благодаря за разяснението,,,да си призная темата я захпавам от тук-от там, че все нямам време за нета(не че това е оправдание де:).
В крайна сметка трябва да търся рибено масло за деца молекулярно дестилирано. Правилно ли съм разбрала и ако да може ли конкретни продукти като препоръка за дете на 2 и на 4 год.  bouquet  bouquet

# 190
  • София

Демек - рибено масло.

PinkPanther благодаря за разяснението,,,да си призная темата я захпавам от тук-от там, че все нямам време за нета(не че това е оправдание де:).
В крайна сметка трябва да търся рибено масло за деца молекулярно дестилирано. Правилно ли съм разбрала и ако да може ли конкретни продукти като препоръка за дете на 2 и на 4 год.  bouquet  bouquet

На предната страница има няколко предложения за деца.

# 191
Благодаря, Руми!

Ето това, което отговаря, а е и по-малко количество - защото след отварянето трябва да се изпие до 3 месеца:

http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Fish-Oil-Lemon-Flavored-7 … z-200-ml/747?at=0

като, разбира се седи в хладилника, добре затворено.

# 192
Сетих се да попитам, като видях предния пост за съхранението на рибеното масло: на моето, което е на капсули ("кофата"), пише да се съхранява на сухо и хладно място. Засега не съм я отворила, допивам едни други капсули, купени от България. Кофата стои още на секцията Embarassed Трябва ли да я държа в хладилника след отваряне, щом са капсули, а не течност? Embarassed

# 193
След отваряне рибеното масло се държи в хладилника, за да не се орига човек на риба.

# 194
Ами, аз досегашните капсули си ги държа в чекмеджето на бюрото и няма такъв ефект Embarassed Те са със същия състав като американските, но са немски и са купени тук.

ОК, мерси, ще търся начин, проблемът е, че няма място в хладилника за такива кофи newsm78

Общи условия

Активация на акаунт