Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - IV тема

• 86 133
  • 733
  •   1
Отговори
# 285

Аз на моето дете му давам едни капсулки за зрение и мозъчната функция. Така хем не си уморява очите, хем му помага да е по-концентриран в час, че е голяма блейка. На етикета пише Efa Blend for children.

# 286
Jana Ina - аз не съм те съветвал да се лекуваш с папаин, друг ще да е...

Аз бих ти предложил гаргара със серрапептаза, като паралелно пиеш и капсули.

katerina22 - демек Есенциални Мастни Киселини за деца...

# 287
Момичета, от утре съм в отпуска - няма начин, иначе ще я загубя. Mr. Green Това ще продължи до към 20 януари, а аз интернет в къщи нямам.

Мисля че можете да поддържате темата жива и без мен. Аз помолих Bobka да пуска новите теми и да ме замества, докато се върна.

В къщи захващам ремонт, не съм за завиждане.

Желая на всички приятно прекарване на Коледа и Нова година.

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

# 288
Здравейте!
Не знам колко ще е "жива" темата, но искам да попитам някой знае ли дали има внос на Ескимо 3?
Ако знаете аптека, в която мога да го намеря (за варна) моля за отговор.

# 289
PinkPanther, приятна почивка, лек ремонт и весело посрещане на празниците.

Имам въпрос- какво да давам на детето си на 2,6 месеца? Никъде не намирам течно рибено масло без да се налага да се поръчва по нета?

# 290
  • София
Касита , от няколко години си поръчвам течно рибено масло от он-лайн магазините, а преди това си купувах от нашите аптеки Ескимо Кидс
Доколкото знам сега вносът е доста нередовен, но можеш да провериш. Също съм купувала течно рибено масло от DM магазините. 

# 291
В Дм нямат, питах търговският им отдел. Свързах се и с вносителите на Ескимо, ще има внос след около седмица евентуално.
Много съм предубедена към онлайн купуването на такива продукти.  Blush

Много ти благодаря!

А и честно казано не съм ориентирана особено. Четох, четох и накрая се обърках съвсем кое е добре, кое не... Simple Smile

АБОФАРМА ОМЕГА 3 масло от сьомга капс. 500 мг. * 120
става ли за 7-годишно дете?

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 23:15 от Касита

# 292
  • София
Това, което си посочила става за 7 годишно дете....а защо се предубедена към он-лайн пазаруването?
Сега се сетих, че Now Foods тук също продават течно рибено масло.
Можеш да направиш сравнение на един и същ продукт продаван у нас и он-лайн:
http://nowfoods.bg/p/Omega-3-Liquid
http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Fish-Oil-Lemon-Flavored-7 … z-200-ml/747?at=0
Купувала съм от това течно рибено масло и съм доволна, моят юнак (7г.) го харесва на вкус  Simple Smile

# 293
Искам да купя качествено рибено масло за мен и ви моля , ако някой от вас е ползвал това http://www.barleansbg.com/fish_more.html рибено масло да изкаже мнението си - Дали е добро и заслужава ли си парите?

# 294
Четох някъде нещо за рибеното масло и млякото - какво беше - добре е да се пие риб. масло с мляко /защото е мастноразтворим/ или обратното?
Благодаря ви! Hug

# 295
  • София
Bibita , дали по скоро не се бъркаш за рибата и млякото, защото преди време имаше такива недоказани истории , че риба не се яде с мляко...от тях аз също неведнъж съм се питала дали е съвместимо рибеното с масло с мляко, особено с кисело, защото моето дете на вечеря изяжда по една купа с кисело мляко и тогава му давам рибеното масло. Ровела съм се по нет-а, но никъде не съм срещала да са несъвместими. Дори се съветва, ако детето не иска да приема рибено масло да се слага в кис. мляко, смутита и т.н.

# 296
Мерси, Бобка! Hug

# 297
  • в 1001-та нощ
на мен ми обясняваха - рибари, че има само 1 вид риба, който е несъвместим с млечни, но кой беше забравих  ooooh! нещо със "с" беше

и от там тръгват легендите, че риба и мляко "не" Naughty

иначе в световната кухня има много рецепти за риба с млечен сос и няма изтровени  Hug

# 298
И аз преди доста време бях чела, че не трябва да се маринова риба в кисело мляко, че можело да се получи натравяне.....
Сега малко се порових из нета и както каза Бобка май това си е една "легенда"  Laughing

# 299
Не съм се изразила правилно предния път - много бързах докато писах и сега виждам какви съм ги натворила.Grinning

Нямах предвид за легендата - риба и мляко, а дали млякото способства за по-доброто усвояване на риб. масло или е точно обратното... или ако не е млякото дали сте чели за някоя напитка /най общо казано/, с която да се препоръчва приема на перличките.

Общи условия

Активация на акаунт