Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - IV тема

• 88 554
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
danj - можеш да даваш и една, а и две капсули, стига да може да ги гълта.

благодаря

# 601
Искам да давам на децата ми на 3 и 5 години комбинация от правилното съотношение на Омега 3-6-9. Кой продукт бихте ми препоръчали- Ескимо Кидс или Нау фудс или нещо друго.
Видях, че има и нов продукт на Абофарма и някави Яни берс с Омеги... newsm78 newsm78

# 602
  • Chicago/Varna
Здравейте и от мен Simple Smile Много интерсна темичка  Heart Eyes Ако може и аз да се включа с малко инфо за рибеното масло. Надявам се да ви е от полза- РИБЕНО МАСЛО   Hug

# 603
  • на брега на морето
Здравейте, имали тук някой от Бургас? Търся къде от Бургас мога да купя Ескимо кидс. Май никъде го няма и казват че вече не се внася.

# 604
  • Варна
Здравейте, имали тук някой от Бургас? Търся къде от Бургас мога да купя Ескимо кидс. Май никъде го няма и казват че вече не се внася.
Здравей.
Не съм от Бургас, но тук във Варна вече си купувам два пъти от кварталната апетека.Собственичката каза, че вече нямало проблем с вноса.Само, че понеже аптеката е малка някои работи като Ескомото трябва да ги поръчам и идват най-късно надвечер или на следващия ден.
Не знам в Бургас има ли аптеки Санита, тук в Санита винаги имат Ескимо.Аз от тук разбрах къде да търся.
Дано намериш, но се ориентирай към по-заредените аптеки Peace

# 605
  • в огледалото на живота
Да попитам тези майки,които са давали рибено масло на сироп-Ескимо кидс;давате ли прием и през лятото или само есенно/зимния сезон?

# 606
  • Бургас
Да попитам тези майки,които са давали рибено масло на сироп-Ескимо кидс;давате ли прием и през лятото или само есенно/зимния сезон?
Няколко поста по нагоре е отговорено.
Проверете в аптеки ПУЛС виждам .че са доста по заредени от много други.

# 607
  • Страната на приказките
А кое е по-добро - рибено масло или масло от крил? По-назад в темите ставаше въпрос за сусамов тахан - не е ли прекалено калоричен, а и 2 супени лъжици не доставят ли много калций на организма?

# 608
  • София
Г-ца Маймунска,  днес в На кафе при Гала имаше предаване точно за маслото от крил. Определено е по-усвояемо от рибеното освен това има съдържание на астаксантин. Аз съм го ползвала заради холестерол, но нямах резултат.
Маслото от крил помагало изключително много за повишаване на концентрацията. Синът не може са стои и секунда мирен, разсейва се и не запомня нищо в училище. Силно се надявам да му помогне. Знаех за подобно действие на рибеното масло и му давах, но не постигнах достатъчно подобрение. Сега ще сменя с крил.

# 609
   Здравейте!Благодарности за темата , получих много полезна информация.Искам да  поръчам масло за двете си деца и капсули за мен и мъжа ми , но ще помоля ако ми разясните , примерно в това масло

http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Liquid-Omega-3-Deep-Sea-Fis … fl-oz-480-ml/7908
къде е описано колко процента EPA и DHA омега 3 мастни киселини се съдържат в състава му , и къде е указано какво количество трябва да се взема от него.За информация не се справям с английския.

# 610
   Здравейте!Благодарности за темата , получих много полезна информация.Искам да  поръчам масло за двете си деца и капсули за мен и мъжа ми , но ще помоля ако ми разясните , примерно в това масло

http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Liquid-Omega-3-Deep-Sea-Fis … fl-oz-480-ml/7908
къде е описано колко процента EPA и DHA омега 3 мастни киселини се съдържат в състава му , и къде е указано какво количество трябва да се взема от него.За информация не се справям с английския.

Total Omega-3 Fatty Acids 1,150 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 650 mg 
DHA (Docosahexaenoic Acid) 450 mg

тотала е 1.150мг
ЕРА 650мг
ДХА 450мг.

Аз вземам по толкава ежедневно, но всеки си смята сам. Ети ти една табличка
http://www.bg-zonata.com/storage/docs/fishoilcalculatorbgz.html

# 611
Препоръчителната дневна доза дадена от производителя е 5 мл .В тези 5 мл се съдържат 1150 мг омега-3 мастни киселини от които EPA са 650мг и  DHA  са 450 мг  и има още 50мг други омега-3 мастни киселини.Тази опаковка има 96 дози по 5 мл.

# 612
Записвам се да следя темата. Много ще съм благодарна, ако някой, който не го мързи, ми обясни или поне пусне линк, как става поръчката от iherb. Имам спомен, че поръчвах от там преди години и поръчаното попадна на митница, където се разправях с едни неприятни типове. Иначе тук цените в аптеките наистина  са убийствени и не смятам да хвърлям пари, за да храня разни търговци.Благодаря предварително.  bouquet

# 613
  • София
Записвам се да следя темата. Много ще съм благодарна, ако някой, който не го мързи, ми обясни или поне пусне линк, как става поръчката от iherb. Имам спомен, че поръчвах от там преди години и поръчаното попадна на митница, където се разправях с едни неприятни типове. Иначе тук цените в аптеките наистина  са убийствени и не смятам да хвърлям пари, за да храня разни търговци.Благодаря предварително.  bouquet
Emia, има тема за поръчките от там и всичко е обяснено. Ако има нещо, там ще те насочат Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=708779.0

# 614
Супер, мерси много!   bouquet То си имало тема, но кой да види! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт