Юлски деца-Тема 42

• 28 472
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Добро утро   food010
При нас преди малко направо прехвърчаше сняг от студддддд
И като се замисля пак е по добре от колкото да цъфтят дърветата по това време и после да няма плодове като дойде една люта Баба Марта- в тази връзка попадали ли сте на интересни идеи за мартеници някъде в нета.....
Приятен ден на всички!

# 91
Маймунче , взех го вече, та дано го бива. Честита количка, много е готина. Честит рожден ден и тук  bouquet.
Прашец, въпреки всикчо честит рожден ден на патерици Hug.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 09:55 от Julsko bebe

# 92
Добро утро! Най-накрая да стана по-рано.
Цяла нощ съм се въртяла, боли ме леко корема, не знам дали да ходя на лекар, зацапването вече спря  newsm78
Чочиии - аз и брат ми сме с 3 години разлика и винаги сме си играли заедно с играчките. Всеки си знае кои са неговите, но позволява и на другия. Защо не купите на малката някаква играчка, която е за по-големи, и да видиш как големият батко ще се присламчи и ще иска и той да си играе.  Имам предвид, че децата си споделят играчките от чист егоизъм - за да могат да си играят и с други играчки.
Mime-to - знам, че банкнотите са едни от най-мръсните нещо, които могат да се намерят, но имах предвид, че не ги взимам, а оставям тя да си ги остави сама и тогава ги прибирам. Пък за кофата с боклук - ами спира ме това,че после ще трябва да къпя Ива цялата и да й пера дрехите, а с парите й мия само ръцете  Mr. Green Супер логика, няма що  Joy

# 93
Маймунче, честит рожден ден! Да си жива и здрава, както и семейството ти! Много щастие и късмет!

Да се изкажа и аз за играчките - според мен Даниела още е мъничка и взима всичко с което другите се занимават, в частност братчето й, Изабел прави същото с нашите неща, за нея просто всико е играчка.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 11:38 от Emily_

# 94
Маймун, честит рожден ден!

....................според мен Даниела още е мъничка и взима всичко с което другите се занимават, в частност братчето й, Изабел прави същото с нашите неща, за нея просто всико е играчка.
Точно така-ако, евентуално батко й се заиграе с някоя кукла, то и тя се прилъгва понякога да си вземе някоя кукла....Но повече предпочита играчките на батко си  Peace. Дори й е голям кеф, когато той е а детска градина, защото така на воля може да си играе с неговите неща  Wink 

# 95
  • София
Маймун, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и нещата да ти се подреждат, както ти се иска!

Прашец
, и на теб ЧРД на патерица! Да си здрава и да имаш много поводи за усмивки!
  Hug

Чочи
, познай бръмбарка дали изобщо обръща внимание на кукли. Wink

# 96
Чочи, познай бръмбарка дали изобщо обръща внимание на кукли. Wink
smile3532 smile3532 smile3532-хехехе,едва ли  Laughing

# 97
Maймунче, да си жива и здрава! И всички около теб също.

Цветен, честито и на теб, въпреки всичко. Дано тази година бъде изпълнена само с прекрасни мигове. Hug

Ооо, тя и Калина не се заиграва с кукли, ама познайте защо. hahaha 'Щото на майка й никога нямаше да й хрумне да купи такива. bowuu Добре, че бабите осигуриха една, две по Коледа. Не, че дребната ги поглежда изобщо. Joy

# 98
Маймунче, честит празник!

Момичета знам, че ви е далечно на повечето, но да питам Wink Спомняте ли си колко ви бяха тоновете на бебето, горе долу?

# 99
  • София
К`во да ви кажа..... танцуваме си ние вкъщи, а Ками казва "...стига мамо, че ти подскача дупето..."  Embarassed

# 100
  • Видин
Маймун, честит рожден ден   bouquet
Цветен, и на теб  Hug Hug Hug
Радина, около 130. Защо  Laughing
Аз вчера понакупих туй-онуй за бебко - ей бях забравила каква тръпка е  Grinning Сега ми остава да изпера и изгладя всичко и си чакам срещата доволна и щастлива  Mr. Green
Да ви питам нещо - случва ли ви се подобно нещо - като Габ е с баща си или баба си е най-доброто дете на света, не мрънка и е послушен. В момента когато аз се прибера се почва едно лигавене, мрънкане, мучене  Tired Не е като да няма дисциплина при мен - дори напротив - аз съм много строга. Просто не знам защо така...

# 101
  • София
Радина, над 140. Peace
Аманита, най- вероятно му липсваш и така показва, че иска внимание. Heart Eyes Радвам се, че си доволна и щастлива. Hug
Сиско, Сиско, моинкият мармот пък скоро ми съобщи, че съм стара. Mr. Green

# 102
  • София
Мила  Crazy ще му скъсам ушите аз на мармота.....
Вчера след като забърсвах за пореден стотен път плота, на който се храни Тони.... му минах и устата с гъбата  Joy

Маймунче, Честито мила!!!

# 103
Маймунче,пожелавам ти много здраве и любов  Hug

Аманитка, при нас е същото положение...Петя е много послушна и в същото време много щура.Много слуша,когатое само с един човек...няма значение аз или баща й или баба й...просто човека трябва да е един...станат ли повече става непоносима.В повечето време иска да е при баща си защото знае,че там всичко минава но не и при мен.

Радинка,защо питаш за тоновете  Rolling Eyes Laughing

За играчките- когато сме в Карнобат Катя не дава играчките си на Петя а като дойде в Бургас Петя не дсава играчките си на Катя  Mr. Green Цяло чедо ще е ако някой си прежали някоя играчка и я сподели

# 104
Хихи, питам аз, правя една статистика  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт