Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците в дискусията?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците в дискусията?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Кои са основните емоции, изразени по време на дискусията?
-
Какви са признаците, че новороденото ми бебе получава достатъчно кърма?
Упражняваме все още кърменето, въпреки че срещаме трудности заради леко възпаление. И да си призная не е лесна работа, а и е мноого ангажиращо. Трябва да си постоянно на разположение на бебето, а и то на теб. Дано скоро отшумят проблемите ми, за да мога да му се насладя както е нормално...
, няма разкриетие, скъсяване, изглаждане,термина е след 2 седмици..но сега като се прибрах вкъщи имам някакво кафяво зацапване по превръзката. Точно зацапване си е, в смисъл, само оцветяване, не е слуз или нещо такова и е колкото монета от 1 лв долу горе. Възможно ли е да е тапата? Или просто лекарят ми го е направил, тъй като при прегледа, след като разбра че няма да раждам в тяхната болница, беше малко по-грубичък и за първи път ме заболя, откакто ми прави прегледи за разкритие (а това е 3-ти такъв, иначе нищо не усещам и е много внимателен). 

. Да не би тази жена да е раждала по-скоро секцио или да има някакъв друг проблем?