"ФЕВРУАРското човече иска в мама да се гушка вече!- Тема 31

• 27 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Абе, момичета! Знаете ли какво научих пред нкл. часа, но чак сега пиша, защото бях потресена.
Един нач.отделение в Шейново нали преди около месец ми отказа секцио при 3-4 показания за него.  Е, една позната майка ходила да му обясни, че иска да ражда второто си дете нормално, въпреки че първото е родено със секцио, защото няма други медицински показания. Той и на нея отказал и заявил, че щом първото е родено със секцио, и второто трябва да е със секцио. Този човек откача ли? Пари ли иска или просто си е наумил да прави всичко напук?

# 241
здравейте, включвам се пак набързо докато малкият спи, за да ви кажа, че се опитвам да ви следя колкото и трудно да е. Не съм си представяла колко време и внимание ще изисква едно бебе. С мъжа ми вече от 2 дни го обикаляме денонощно, сменяме се кой да спи през нощта и почти не сме се видяли. Бебето много често плаче заради колики и почти се убедихме, че друг метод освен много гушкане и капки не помага.
Аз се възстановявам все още, вече си вървя почти нормално, коремът ми е като в 5ти месец и съм свалила 7 кг, остават още 6 до изходното ми тегло  Wink Упражняваме все още кърменето, въпреки че срещаме трудности заради леко възпаление. И да си призная не е лесна работа, а и е мноого ангажиращо. Трябва да си постоянно на разположение на бебето, а и то на теб. Дано скоро отшумят проблемите ми, за да мога да му се насладя както е нормално...

Искам да поздравя всички нови мами.
Честити бебчета, да са много здрави и да ви носят много щастие!!!
А на момичетата 2 в 1 стискам палци за скорошно и леко раждане!!!

качих току що снимки на малкия Валентин. Дано съм успяла да заключа албума, нещо не виждам катинарче като при другите... newsm78

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 17:55 от Sofie

# 242
  • Варна
Отново за тапата:
Тъкмо се връщам от консултация, всичко е ок  Praynig, няма разкриетие, скъсяване, изглаждане,термина е след 2 седмици..но сега като се прибрах вкъщи имам някакво кафяво зацапване по превръзката. Точно зацапване си е, в смисъл, само оцветяване, не е слуз или нещо такова и е колкото монета от 1 лв долу горе. Възможно ли е да е тапата? Или просто лекарят ми го е направил, тъй като при прегледа, след като разбра че няма да раждам в тяхната болница, беше малко по-грубичък и за първи път ме заболя, откакто ми прави прегледи за разкритие (а това е 3-ти такъв, иначе нищо не усещам и е много внимателен).  newsm78 Да не ми е предизвикал раждане  в яда си newsm78

# 243
Аз за това казвах,че до лекари има разлика кой те проверява за разкритие. Rolling Eyes

# 244
Честити бебенца на Барбароска и Алекси_Коко! Да са ви живи и здрави!  bouquet

Или просто лекарят ми го е направил, тъй като при прегледа, след като разбра че няма да раждам в тяхната болница, беше малко по-грубичък и за първи път ме заболя, откакто ми прави прегледи за разкритие (а това е 3-ти такъв, иначе нищо не усещам и е много внимателен).  newsm78 Да не ми е предизвикал раждане  в яда си newsm78
Ако наистина го е направил нарочно, заслужава  #2gunfire
За зацапването, не знам какво да ти кажа. Не ми звучи като тапата. Не знам каква може да е причината. Ако можеш се консултирай с друг лекар. Дано всичко е наред!

# 245
честито на Бобето, барбароска и Aleksi_Koko!

# 246
  • София
Pepelno, следи си дали ще продължи зацапването и ако се случи - питай друг лекар.
Стейси  ooooh!. Да не би тази жена да е раждала по-скоро секцио или да има някакъв друг проблем?

# 247
Много сладък Валентин  Hug
Пепелно сигурно е от прегледа и на мен ми беше станало така и не беше тапа

# 248
Честити бебчета на Бобето, барбароска и Aleksi_Koko,да са им живи и здрави!
Тези доктори са направо ужаааасни,егати корумпираните типове. #2gunfire
Какво ли стана с Хей-я? newsm78
Дано Лори  е по-добре вече. Praynig
Докато не родим всички,не ви пускаме никъде . Naughty
Ние може да се обзалагаме коя мама,ще роди последна. Joy

# 249
  • Варна
Досега четох в гугъл и наистина и други момичета казват, че и те са имали зацапване след преглед. Сега видях пак няколко капки тъмна кръв по новата превръзка, надявам се до тук да спре.

# 250
Докато не родим всички,не ви пускаме никъде . Naughty

newsm10
Пък и като си говорите за бебчетата и се съветвате сте ни толкова полезни!  Hug

# 251
Честити бебенца на Барбароска и Алекси_Коко! Много да папкат и да са кротушанчета   bouquet

Хайде Тотони и Мими да се отчетат вече в редиците на мамите  Hug Дано и при Хей я всичко е наред!

Пепелно, много странно че толкова много пъти са те гледали за разкритие-имала ли си показания за това? Мен досега нито веднъж не са ме гледали за разкритие- но в понеделник съм на преглед и очаквам вече и това да направят.

# 252
  • Варна
Еми не знам, проверява ми шийката и тн. Ама досега не е боляло.

# 253
  • Varna, Bulgaria
Здравейте и от нас, още сме 2 в 1 и скоро няма да се запишем сякаш Simple Smile
Честити бебенца на Барбароска и Алекси_Коко!
Аз се надявах този път да не нося до последно, но явно беб не е узрял още и съм се примирила, че ще си чакам, а и има време.
Браво на Анджи - колко много варианти е измислила  Hug
Бебчо вече не се движи толкова много, определено се чувства , че му е тясно.
Минах през работа вчера и всички естествено ме питаха кога ще е раждането, зачвила съм, че ще си чакам до края на месеца, като се надявам да не ме "проверяват" честичко по телефона, защото ще спра да отговарям  Crossing Arms

# 254
Стейси  ooooh!. Да не би тази жена да е раждала по-скоро секцио или да има някакъв друг проблем?
И аз така си помислих. Действието се развило през ноември. Разликата с първото раждане е 6 г., също като и при мен. Няма други медицински основания за секцио, тя затова и е поискала нормално, но `и е отказал.

Общи условия

Активация на акаунт