"ФЕВРУАРското човече иска в мама да се гушка вече!- Тема 31

• 27 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро! Мерси за кафенцето и за сладките!

Честита дъщеричка Стефани на мама Румила! Да й е жива и здрава и много да я радва!  bouquet

desitacheva   много стиснати палчета и късмет! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Дано всичко мине бързо и леко! Ще чакаме новинки!

# 286
Попрехвърлих само отгоре,отгоре...Влизам да съобщя новина от Хей-я,препратена ми от Пчеличката

"След 12 часа,опити за нормално се е наложило да я режат.Бебока се казва Явор, 3400 гр,50см."

Да е жив и здрав Явор,много радост да носи,а мама бързо да се оправя.

Румилка,да е жива и здрава малката
.Аз обаче наистина не съм ти получила смс-а Thinking

# 287
  • Русе/Germany
Попрехвърлих само отгоре,отгоре...Влизам да съобщя новина от Хей-я,препратена ми от Пчеличката
"След 12 часа,опити за нормално се е наложило да я режат.Бебока се казва Явор, 3400 гр,50см."
Хайде да и е жив и здрав малки Явор ма Хея я Hug Малко се е поизмъчила милита, но важно е крайния резултат. Едно весело детство на бебока а на мама бързо възстановяване  bouquet

# 288
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро милички  Hug Аз минавам да ви почерпя за моя РД (ако успея да кача нещо, ако не да ме извините Blush)
http://www.orefelici.com/images/TORTA102.jpg
Е стана но не знам защо не се вижда от форума  newsm78

# 289
Здравейте, мадами  Hug Hug Hug

За протокола още сме 2 в 1 , и без никакви признаци.
Вчера вдигнах кръвно и съм лежала почти целия ден, днес също съм една подута но да видим как ще върви деня.

Честито на мама Queen_Bee, мама JJuleto, мама Бобето, мама Aleksi_Koko, мама  barbaroska, мама Румила и мама Хей-я.
Да са ви живи и здрави бебетата, да слушат, да папкат, да не плачат и само да ви радват.

desitacheva Имаш и нашите стиснати палчета. Дано мине леко и без проблеми.

mimi_jobnoto Честит рожден ден. Зло да те забрави и скоро да гушкаш най- послушното бебче.

Хубав ден, момичета.

# 290
Честито бебче на Хей-я! Да й е жив и здрав малкия Явор! Поизмъчил е малко мама, но оттук нататък да я слушка и радва много!   bouquet

Честит рожден ден на mimi_jobnoto! Скоро да получиш най- сладкия подарък!  newsm59

# 291
  • Русе/Germany
Мими Да си жива и здрава на първо място. Желая ти скоро едно много красиво и лесно раждане и на финала нали знаеш СЛАДКО ПУХКАВО БЕБЧЕ Hug

# 292
  • София
Честита Стефани и на мама Румила!
Честит Явор на мама Хей-я!
Честит рожден ден на Мими Джобното!
Успех на всички които имат нужда.

# 293
  • Сливен
     Честито на Хей-я.Много се радвам за нея.Да ги радва малкия Явор.
     На моето момиче явно и е по-хубаво в корема ми и си стои.

# 294
Да е жив и здрав Явор !Съжалявам ,че е измъчил мама така ,дано само радост й носи от тук нататък !

Мими ,честит рожден ден ! Бъди много щастлива и обичана и дай Боже по-скоро да те зарадва бебчо  Crazy !

Аз изпратих на разходка моите мъже .На мен не ми се мърда ,че като знам как започва веднага да ме стяга и боли коремът  ooooh! ,ще им разваля и на тях разходката с охкане и мрънкане  Rolling Eyes .

# 295
Честити бебчета на мама Румила и мама Хей -я ! Най-трудното вече да е зъд гърба им и да се радват на дечицата си  Hug
Деси, на теб стискам палци да минава леко Praynig
Честит рожден ден на Мими   bouquet - много любов, късмет и щастие на цялото семейство!

# 296
Ето и Деси е готова  Mr. Green

"В 10:26 родих момченце- Габриел, 3500 гр, 50 см.Прегръщам ви всички"

Мими,честит рожден ден.Всичко най-хубаво и скоро да си гушкаш подаръка.   bouquet

# 297
Каква е бърза-докато пише тук и хоп-готово. Mr. Green
Да са честити всички нови бебета!  bouquet
Честит рожден ден на Мими! Да гушкаш скоро сладко, послушно бебе!  bouquet

# 298
  • Русе/Germany
Ето и Деси е готова  Mr. Green
"В 10:26 родих момченце- Габриел, 3500 гр, 50 см.Прегръщам ви всички"
Ей и Деси и тя се отчете Simple Smile Да ви е жив и здрав малкия Габриел и много радост на цялото семейство. Hug
 Ей такова раждане желая на всички Mr. Green Докато кажем за болезнени контракции и вече хоп бебче Simple Smile
Ние отиваме с милото малко на разходка newsm68

# 299
Честито на Хей-я и Деси Hug Hug Hug

Честит рожден ден, Мими!!!

Общи условия

Активация на акаунт