"ФЕВРУАРското човече иска в мама да се гушка вече!- Тема 31

• 27 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро ... Софт,благодаря за кафенцето,пийвам с удоволствие и бягам да карам детето...
Честит Влади на Валерия.Да е жив и здрав.  bouquet
Стеф,не разбирам защо реагираш така...?
Мама Веси,Снежи ти е отговорила....
Peace

# 376
  • област Варна
Добро утро! Честити Ви празници!

Честити бебчета на всички мами от вчера, че нещо отървах бройката! Всички да слушкат, папкат и спинкат!

Въпрос към вече родилите - на каква температура държите бебчовците и на каква ги къпете? Притеснявам се, че през нощта не можем да вдигнем повече от 20 градуса с печката (на ток). Тая година нямахме възможност да сложим камина, но на лято задължително.

# 377
Добро утро Hug Hug Hug

Честити празник на всички влюбени.

Честито на мама desitacheva, мама cherka, мама Totoni, мама viodidi и мама valeria81.
Нека бебчета ви бъдат здрави, щастливи, весели и засмени.

Аз май нещо се опитвам да се разболявам  Sad. Цепи ме една глава, носа ми се запуши и за капак ми драска на гърлото  Cry. Така се надявах да ме подмине. Sad Sad Sad

За Лори  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed. Много е мисля , дано всичко е наред.

За мамите с планово секцио:Нека минава бързо и без проблеми.

Хубав ден , момичета

# 378
  • София
Espinosa, на 21-22 градуса в стаята. Къпем на духалка в банята.

# 379
Добро Утро  Heart Eyes
Благодаря много за кафенцето с удоволствие ще си взема.Честит Празник.

Честити Бебенца!

В стаята 19-20*С в банята имаме една печка която почти нищо не топли и я затопляме с топлата вода не знам до колко градуса става.

На всички днес които ще се срещнат за първи път със своите рожби стиснати палчета.

# 380
  • София
Честит Св. Валентин и Трифон Зарезан
Честити бебета на мамите от вчера които съм пропуснала
    bouquet

Момичета имам проблем - краката ми се подуха ужасно, при глезените са като футболни топки, тази сутрин ми се струва че и едното коляно е леко подуто.
 Чак за сряда ми е часа за Майчин дом и се чудя дали да не отида днес, притеснявам се да не стане някоя беля. Някоя от вас имала ли е подобен проблем?

# 381
  • област Варна
Рени, ако имаш възможност си измери кръвното, но иди и на лекар... може да задържаш вода.
Благодаря за отговорите за температурата.   bouquet

# 382
  • Sofia
Добро утро на всички!!! Честит празник!

През почивните дни са се появили страшно много нови бебенца... Да са живи и здрави и бързо възстановяване на мамите!!!

Включвам се с коментар само по темата за мазането с крем против стрии - от темите, които изчетох много мами се оплакват, че са им се появили стрии след раждането, затова аз лично смятам да позлвам крем и поне един месец след раждането. Не знам обаче каква е ситуацията при секциото - мисля, че докато раната не заздравее не трябва да се маже нищо отгоре, за да не се замърси...

По другите темички май не съм компетентна.

Само за протокола - аз също съм нова и пиша рядко, но не смятам, че съм пренебрегната и не добре приета. Нормално е момичетата, които са заедно от толкова много месеци да се познават по-добре и да си пишат по-лични съобщения, да се разбират и споделят повече, но това не значи, че не приемат и нас. Аз лично не виждам заяждане в никой пост (изключая по отношение на всеобщата любимка), така че не позволявайте на хормоните да ви играят лоши шеги и да предизвикват сръдни без повод.

Прегръдки на всички и стиснати палчета!!!!

# 383
  • София
Еспиноза кръвното ми е перфектно, меря го редовно, не съм имала проблем с него до сега. Това за задържането на вода не знам, ако е така няма ли да има оттоци и по лицето?
Чакам да стане към 10 часа и ще звънна да проверя кога мога да отида.

# 384
Reni31обади се на лекаря ти и ходи да те прегледат това не е нормално!

За мазането на раната след секцио аз ще започна от утре с "Контратубекс" така ми каза лекаря от 15-я ден след опрерацията.Там крем против стрии не мажа.

# 385
Честит Владислав на Валерия и таткото !

Reny31 ,задължително се свържи с доктора си ,не пренебрегвай подобни симптоми ,особено сега накрая !Дано всичко е наред !

Аз днес съм в особено приповдигнато настроение ,защото е" денят преди Деня"  Simple Smile.
Не ми се подготвя нищо ,просто ми е готино  Simple Smile .На обяд съм на предоперативен консулт .

# 386
Честито на всички майчета и татковци сдобили се вчера с бебчета  newsm51 . Да са живи и здрави мъниците и много да ги радват.
  Браво на Деси и Тони, ей така всички да родим  Praynig
  Милата Hey_ya , дано бързо се възстанови, и мен ме е страх от такова раждане  ooooh!
  Дано имаме скоро добри вести от Лори  Praynig

Честит празник на всички, независимо кой какво празнува , да има много любов и топлина в сърцата ни  newsm51.
  Дано и днес си имаме много Амурчета, дошли с леко и безпроблемно раждане  Hug
Рени аз сутрин ставам с едни крака, вечер лягам с други, но чак така не съм ставала. Една приятелка роди наскоро и беше с отекли крака чак до бедрата, но по-добре иди на лекар.

# 387
  • София
Благодаря ви за включването момичета, аз също мисля че не е нормално. Ще отида да ме видят и ще ви пиша после какво е положението.   Hug

# 388
Добро утро на всички.Аз предлагам да играем на кой ще роди последен и залагам на себе си.Такъв мерак да родя по-рано,а то кво стана ще чакам още не се знае колко.На консултациите в петък самия доктор ме  пита няма ли да раждам вече.А сега де-ами той трябва да каже Mr. GreenСтискайте палци да родя до четвъртък,че иначе незнам по какъвначин става работата-раждане ли ще предизвикват,какво ще правят

# 389
Здравейте мами !

Честит празник на всички влюбени и честити нови бебчета на мамите и татковците - нека ги радват и изпълват със щастие и любов !!!

Извинявам се за дългото отсъствие , но си имах причина и то не каква да е , а се сдобих със най - прекрасното създание на земята (като всяка мама -моето гардже си е най- хубаво  Simple Smile ) . На 07.02.2011 г. в 06.00 часа се роди сина ми  Александър  3.230 кг. ,  50 см - нормално раждане . На този ден станах най-щастливата жена , защото всичко мина успешно въпреки твърденията на повечето гинеколози , че плода който нося е много малък и в 41 седмица отговарял на 32 г.с. ,а аз родих съвсем нормално и здраво момченце ,което си има всичко и ни радва вече 5 дни във къщи със своето невинно присъствие. Единствената ми молба към бъдещите мами , които чакат с нетърпение своя невероятен ден  е : да не обръщат внимание на всичко което им се казва за малкото създание , което расте във тях , защото безсънните нощи и мислите , които ни обземат са ужасни . И най вече - ако преносваха 5 дни като мен . Но не искам да се връщам назад ..... сега сме много щастливи със татето и всички около нас се радват на малкия Алекс . С удоволствие бих пратила снимки на някоя от вас да ги качите в личния си албум , само ми кажете на кой да ги пратя и ви ги пускам на личния .

Общи условия

Активация на акаунт