Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците в дискусията?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците в дискусията?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Кои са основните емоции, изразени по време на дискусията?
-
Какви са признаците, че новороденото ми бебе получава достатъчно кърма?
Да си кажа и аз колко много ми липсвахе всички.
- била застанала на входа и така и така бебон нямало да излезе нормално. Имало огромни кръвоносни съдове..чак док показваше след операцията на другите колко големи били
Не стигнахме изобщо до преливане, само банки с желязо отново и отново. От там нататък всичко мина и замина след, като на втория ден ми връчиха бебон да се оправям с него
Той е едно прекрасно същество -красиво и добро. Малкото само спи, не мрънка, не реве...освен вчера. Само се усмихва, като ме надуши и се гуши в мен
май си има чалъм...днес вече изтъргах лайнце, три пъти бях бях оляна в пикня, един път повърната и един път пооакана 

Татито ни от днес е на работа и с малчко ще сме си самички - дано ми е послушничък и влезе в положение на мама
Спах за 1 час на дивана с крака на облегалката и в момента в който се изправих 10 мин по-късно краката са същите. Аз също щях да си ходя по чехи от родилното
, пък мойто за пример.

все едно под вола теле. Голям инат ще е това бебче. Ама само да е живо и здраво. Вече ме боли дупето от лежане.
Чакаме си хубавите новини....