"ФЕВРУАРското човече иска в мама да се гушка вече!- Тема 31

• 27 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте маймунки от нас  Hug Да си кажа и аз колко много ми липсвахе всички.
Очертава ми се дъъълъг пост,но доста позитивен
Много стиснати палчета на Диаманчето, Кловерчето и малкото ни Джобно дано мине всичко по вода и да се похвалят рано сутринта.
За раждането ни-малко при нас се разви по кофти начин-заради кръвн ото и отоците, но важното е че се взеха мерки на време и сега сме на 6. Искам да успокоя мамите на които им остава да раждат секцио-НИЩО СТРАШНО НЯМА. Упокойката е абсолютно безболезнена. Операцията ни минава и най-страшно е когато вадят бебо, заради скачането по корема ти-лично аз друго не усетих. Целия екип се шегуваше през цялото време, макар, че при нас с отварянето на матката за секунди се е  изляли около литър кръв заради прилежаща плацента. Само чух е....си матката и другото доковете ни си свършиха работата. Накрая естествено док се оказа прав, имахме си ниска плацента  hahaha- била застанала на входа и така и така бебон нямало да излезе нормално. Имало огромни кръвоносни съдове..чак док показваше след операцията на другите колко големи били
Първия ден беше супер гадно-след операцията се оказа, че матката ми изобщо не се  контрахира и постоянно идваше някой да ме натиска по корема ето това е най-гадния момент от цялото раждане-такава болка.... На 6 час се бях изправила от зор да видя беб-да знаете чокек преодолява и най-голямата болка за малкото човече  Party Не стигнахме изобщо до преливане, само банки с желязо отново и отново. От там нататък всичко мина и замина след, като на втория ден ми връчиха бебон да се оправям с него  Heart Eyes Той е едно прекрасно същество -красиво и добро. Малкото само спи, не мрънка, не реве...освен вчера. Само се усмихва, като ме надуши и се гуши в мен  Heart Eyes.  Е има и недостатък много ама много е лаком. На изписването ни подариха от болницата сребърно медальонче изгравирано със знака на болницата, а отзад името на бебон, кога и в колко часа е роден.
Сега и да се пооплача-ужасно отекох-краката са ми огромни и отекли от колената надолу-има ли мамче с такъв проблем. Док каза, че е нормално, но ако ме видите и лицето и ръцете...цялата.
И да питам мамите с момчета-защо ме напикава всеки път в лицето, като му сменям памперса  Thinking май си има чалъм...днес вече изтъргах лайнце, три пъти бях бях оляна в пикня, един път повърната и един път пооакана  Mr. Green Но това с пикането...вече му слагам марля на пишката, че и по неговото лице пръска
.

обичам ви  Crazy
пиша до ЛЛЛ един пост и отивам да го кърмя, че се кокорчи в леглото, а преди по малко от час яде

# 466
До ЕLSE, КЛОТО И ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ВЪПРОС-да кажа първо на 5 дни сме вече, храним се 8 пъти дневно на три часа, е ако е много гладно момчето се храним и извънредно. Като при нас получава два часа спим, един се храним. От двете гърди му давам, гони го неуморен глад. Не повръща, понякога прелива малко. Първия ден беше на АМ-заради секцио, след това на кърма. Проблеми с гърдите нямам-бучки или запушени канали нямам благодарение на акушерките, бебон и ELSE със съветите си. Но от вчера беб почна постоянно да реве, кърмя го пак отваря устата и плези езика, все едно не е ял преди 20минути... и така цяла нощ. Днес се повтори същото, накрая бяхме принудени да му купим отновО АМ, хапна го и веднага заспа. Възможно ли е да е от храната,  но пък пия много вода и чайове. Кърмата е бяла и...много  Mr. Green И докато си пиша поста пак се кърмихме и пак не заспива, само се пули  и плези от кошарата.
Мога да почерпя целия форум  Hug

благдаря   bouquet

# 467
  • Сливен
    Стискайте ми палци и на мен.След 2часа и половина ме искат в болницата.Налага се да ме срежат.Ужасно ме е страх.Почти не съм спала.Дано всичко мине нормално.След няколко часа ще си имам бебче,много е странно. 
    Ако имам сили и възможност ще ви пиша от болницата.

# 468
Добро утро от мен! Hug

Сипвам по една кафе и ви пожелавам един прекрасен ден!

Палчета на всички, които имат нужда!

# 469
  • Русе/Germany
Хайде добро утро и от нас Simple Smile
Малко недоспали но не знам защо така се получи.
Лори Hug И чакаме снимки мила Simple Smile
eva83 и ти имаш нашите стиснати палчета мила. Желая ти всичко да мине леко и бързо.
Дано мъжлето на Мимито скоро да драсне някой ред или да имаме щъркелова вест от нея Hug
Хайде мами не остана още няколко часа и ще гушкате малки сладки бебчета Hug
Ех, как искам и аз вечееееееееее
Мале колкото по-малко оставаме с коремите толкова по невероятно ми се струва че и аз ще пиша пост с разказ за раждането hahaha Милото вече започна да се изнервя на колегите си, постоянно го питат дали не съм родила а имам още доста до термин и има време да се вайкат какво става.
Ще ви кача една снимка на едно хипопотамче Mr. Green да ме видите колко голяма съм станала Joy

# 470
Палчета силни На Кловърчето, Диамантчето и Ева! бъдете силни момичета, всичко шебъде леко и прекрасно и скоро ще гушкате сладките си бебчета!!! Палчета и за всички, които имат нужда!

Лори, много хубаво си го описала! Да ти е жив и здрав бебон и да си е лаком, че злоядо бебе е голям проблем. Моята Елиза е също голяма лакомница и затова вече е Лакомото мече.
За отичането- краката ми не можех да си ги позная, чудя се как ги напъхах в ботушите. Е такова отичане не бях виждала, цяла бременност се разминах, но след операцията...не. Ама за няколко дни ми мина и сега съм ок.

Искам също и да ви почерпя послучай рождения ми ден, да ви кажа, че се радвам много, че ви намерих и че споделям с вас!!!!!

# 471
  • Русе/Germany
happy-mamma Честит рожден ден мила Hug Желая ти да си цял живот Хепи мама и много много здрава.

Ето ни:
http://mamafevruari2011.snimka.bg/maternity/fevruarski-koremcheta-2011g.522140
http://mamafevruari2011.snimka.bg/maternity/fevruarski-koremchet … g.522140.22409860

# 472
Добро утро и от нас красавици мои  Hug

Първо да честитя рождения ден на милата Хепи мама  Hug Бъди все така позитивна, усмихната, обичана жена, винаги заобиколена с любимите ти същества, които да те радват много и изпълват живота ти със светлина  Hug

Лоринка - добре си ни дошла, много липсваше на всички  Hug Поздравления и лично за бебан - дано ти е все така папкащ, спинкащ и послушен/че ние бяхме така до десетия ден, ела сега да видиш... Wink Laughing/. Иначе за отоците - както е казала и Хепи Мама - и аз на изписването едвам си наврях краката в ботушите, вече си представях как си тръгвам с чехлите... Joy До десетина дни ми минаха, не се притеснявай, явно е нещо от упойката  Peace

Много стиснати палчета на Диамантчето, Мими, Кловърчето и Евка - ние сме с вас, чакаме си новинките прекрасни  Hug

Ние следобяд сме на консултация - да видим как се движим с килограмите и сантиметрите - после ще докладваме разбира се  Grinning Татито ни от днес е на работа и с малчко ще сме си самички - дано ми е послушничък и влезе в положение на мама  Heart Eyes

Прегръдки на всички  Hug

Снежи - леко ми стана носталчгично за моето коремче, като ти видях снимчиците - чудесна си, скоро ще се питаш - как това малко човече ми е било в корема/мъжът ми още не може да си обясни как се е събрал бебо в мене...Simple Smile/

# 473
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХЕПИ  Hug! МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ДЕТСКИ СМЯХ, МНОГО ЛЮБОВ, МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И МНОГО ПАРИЧКИ!
ЦЕЛУВАМ ТЕ И ТИ ЖЕЛАЯ ВИНАГИ АМА ВИНАГИ ДА СИ ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА
, ГОТИНА И ХЕПИ  Hug

Добро утро от нас с Боби Ви желаем един прекрасен ден изпълнен с много приятни емоции!
Ние сме нахранени с кърма и приспани  bowuu Спах за 1 час на дивана с крака на облегалката и в момента в който се изправих 10 мин по-късно краката са същите. Аз също щях да си ходя по чехи от родилното  hahaha, накрая милото ми набута краката в ботите, които са 2 номера по-големи от краката ми, но така и не ги закопчах.
Дано да е такова миличкото, че какви бебоци имаше в болницата  Blush , пък мойто за пример.
Ще пусна снимки  Heart Eyes, но по обяд...мисля да легна за 1 час  Hug
Палчета на ЕВА, чакаме те миличка с хубавите вести.
Чакаме Пчеличката и Божидар днес да се присъединят към нас!Ех ама как расте отбора  Hug

# 474
  • Mostly in my mind
Здравейте, момиета и от нас.
Наминавам набързо да се запиша. Надявам се, че по-късно ще мога да пиша.

Първо честито на всички нови мамчета. Гледам ,че са страшно мноого   bouquet Grinning Да са им живи  и здрави бебоците и много радост да им носят.

Ние от вчера сме си вкъщи.  Simple Smile

# 475
Добро утро!

Първо Честит рожден ден на Хепи! Много здраве, много семейно щастие и професионални успехи!

Добре дошли на Лори и Лолита!  Hug С интерес чета разказите ви за бебчетата!

Много стиснати палчета и късмет днес за Диамантчето, Мими, Кловърчето и Ева (с Ева сме с еднакъв термин, но ме изпревари)!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Днес явно ще имаме доста бебчета!

snejinka86 изглеждаш чудесно, само на едно коремче! Не си виждала хипопотам (имам предвид себе си)!  hahaha

И аз днес съм за последно на УЗ и ще видиме доки как ще се произнесе. Дали ще ме чакат или няма да ме чакат. Довечера ще разказвам.

Забравих да честитя на Jiqna!
Честито бебче! Да е жив и здрав малкия Ясен, много да слушка и да радва мама!  bouquet

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 09:30 от soft

# 476
  • Sofia
Добро утро!

Честити рожден ден на хепи мама!!!
Много стиснати палчета на момичетата, които имат нужда днес!!!

Лори, много се радвам, че вече сте си вкъщи и всичко е наред. Явно това с отичането на краката е нормално за след раждане секцио. Мои познати мами също се оплакаха от това Simple Smile

Ние днес ще сме на преглед за разкритие да видим какво ще стане Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 477
Здравейте,  момичета  Hug Hug Hug

Честит рожден ден на happy-mamma.Здраве, щастие, късмет и много положителни моменти.

Честито и на мама Jiqna   и мама  anji_86. Да са ви здрави бебчетата, да растат много щастливи и засмени.

Стискаме палчи на clover_d, mimi_jobnoto, Shine On You Crazy Diamond и eva83. Дано всичко мине бързо и без проблеми и скоро ни се похвалите с бебчета.

Добре дошла lorynHug

Като ви чета, вече родилите мама така благородно ви завиждам и много ви се радвам, а аз имам чувството ,че няма да раждам скоро. Постоянно си търся някакви симптоми но уви  Embarassed Cry все едно под вола теле. Голям инат ще е това бебче. Ама само да е живо и здраво. Вече ме боли дупето от лежане. Embarassed Embarassed Embarassed

Хубав ден на всички

# 478
Лолитка,добре сте се завърнали... Hug Бързичко са ви пуснали вкъщи... Heart Eyes

Хепи,Честит Рожден ден мила.Имаш най-голямото богатство на света,затова ще ти пожелая само здраве,за да му се радваш дъълги години...   bouquet

Палчета на всичките ни мами,на които им предстои да се видят с човечетата.... Praynig Чакаме си хубавите новини....  Hug

Лори,все такъв кротушко да е бебон...За напикаването- и моя синковец ми го правеше този номер-а съм отворила пампата,а ме е напикал  Mr. Green Почнах да отварям съвсем леко пампата- изчаквам го и тогава махам....Чела съм,че е нещо от рязкия допир на по-хладен въздух с кожата,ама дали е така... Thinking

# 479
  • София
Честит рожден ден на Хепи Мама    newsm59

Честито бебе на  Jiqna!   bouquet

Добре дошли на завърналите се мами с бебоците и всичко да е наред за тези които днес ще се срещнат с малките човечета.
Аз днес ще трябва да отида да ми видят краката, обаче казаха че може да ме оставят направо.
Не знам как да сложа снимка да почерпя кафенце за това слагам   food010

Общи условия

Активация на акаунт