"ФЕВРУАРското човече иска в мама да се гушка вече!- Тема 31

• 27 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • област Варна
Хепи, честит рожден ден! Все така да си позитивна и много здраве, за да се радваш на съкровищата около теб дълги години!

Палчета за clover_d, mimi_jobnoto, Shine On You Crazy Diamond, eva83 и за всички други които имат нужда днес.

В новата къща май е много сух въздуха. Сутрин се събуждам с пресъхнало гърло и парене в носа. Трябва да купим влагомер и да видим как ще решаваме проблема, ако има такъв.

# 481
happy_mamma да си жива и здрава, много щастлива и обичана. Винаги да си позитивно настроена и виновници за това да са твоето happy_family    bouquet
  Все така палчета на всички, които имат нужда днес fingerscrossed
  Да се оплача - бебето не ще да излиза, а на мен започнаха глезените и сутрин да са ми подути.

# 482
Накрая успявам да седна и виждам-10 страници изписани. Shocked
Честито на мамите,които са родили, да са ви живи и здрави бебоците!
Стискам палци за всички, на които предстои хубавият момент. Praynig
И аз се колебая дали бебето получава нужната кърма,дали ще наддаде добре,всеки памперс е наакан и напишкан, но се храним по един час, а един ден ни подлуди-след хранене ревеше и хапеше ръчички цял ден. Отчаях се,мислех да купувам АМ,но на другия ден нямаше помен от това поведение. Rolling Eyes Ще видим на 8 март-тогава сме на консултация.

# 483
Айде почна се за днес.... Heart Eyes

"Поздрави от бебе Матей- 4050 гр, 52 см" clover_d

Жив и здрав да е бебока,мама бързо да се възстановява.
   bouquet

# 484
Честити бебчета на Анджи, на Детелинката, на всичко , които пропускам, без всякаква умисъл.  Hug  bouquet

Добре завърнала се на Лори, бързо възстановяване.

Огнена и ние сме така, суче по 1 час, направо съм в чуденка от кога да започна да броя последното ядене от започването или от приключването. Голяма е лакомница и все търси.  Rolling Eyes

Палчета за mimi_jobnoto, Shine On You Crazy Diamond, eva83

Хепи мама, честит рожден ден, много здраве, щастие, успех, любов и всичко, което си пожелаеш.   bouquet

Момичета аз имам проблем с нощното заспиване на беба. Изобщо не се справям. Татко и го прави много по - добре, мен ме праща да спя след като съм я нахранила. Е да ама той ще тръгне на работа, има и нощни смени и аз се чудя тогава какво ще правя. Малката се успива след като се насуче, но като я вдигна да я поуригна и се разбужда, ако пропусна да я оригна и я оставя в креватчето веднага се усеща и се събужда с рев, а как го прави татко и тоз номер без да се усети не знам  Shocked

# 485
Heart Eyes Честито голямо момче на Кловърчето  - да е много послушен и носи много радост на мама и тате  Hug

# 486
  • Полски Тръмбеш
ЧЕСТИТ МАТЕЙ НА КЛОВЪРЧЕТО   bouquet ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ И МН ДА ГИ РАДНА   bouquet НА МАМЧЕТО- БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА   bouquet
ХЕПИ МАМА ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И  МН ОБИЧАНА   bouquet  bouquet  bouquet  bigdance2 nbirthday  ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ

newsm45 newsm45 newsm45 ей сега мина визитацията и ще ме изписвали чак накрая на седмицата. а аз така се надявах да е утре  Sad толково мн ми липсват децата..., и малката се къса да реве  ooooh! , а миличкото ми мъжле лудва вече с нея на ръце и домакинската работа...  оххх  от къде ми дойде на главата

# 487
ЧЕСТИТ БЕБОК НА КЛОВЕРЧЕТО, ГОЛЯМО МОМЧЕ  Hug! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ПОСЛУШНО ДЕТЕ И МЪНИЧКО БЕЛИ ДА ПРАВИ! НА МАЙЧЕТО БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Аз още не съм легнала, нашия татко се отказа от бащинството и сега е на работа и ме е страх да си легна, да не пропусне синковеца закуската  hahaha
 hahaha пак си се усмихва нещо в кошарата..... hahaha смешко.

Бендж Аз го приспивам с апаратчето на музикалната играчка-не съм я сложила, но взех апаратчето иначе при нас е същото заспива в мен и като го вдигна да се уригне започва едно лензене ще ме глътне, явно ме надушва, опитва се и да ме хапе където свари  Crazy Засега успешно ми се получава. И да се похваля не ме напика този път  Party

Да напиша за водите понеже чуденка падна преди раждането- е те са ярко жълти, като урина, но по гъсти на консистенция

# 488
   bouquet

Добре дошъл на малкия Матей. Да расте здраво , щастливо и весело дете за радост на мама и тати.

# 489
Честито бебе Матей на Кловърчето.

Искам да попитам мамите с бебта с колики - какво им давате и колко често. моята педи ми изписа еспумизан - по 17 капки на преди всяко хранене. Виекак го давате. А какво мислите за инфакола?
Ние от 2 дни ги имаме и изпадам в ужас като вземе да се гърчи  ooooh!

# 490
  • София

Честито   bouquet

# 491
Привет, имаме си 4 кг. мъж  Simple Smile

# 492
  • област Варна
Честит Матей на Кловърчето! Да й е жив и здрав големия мъж! Мама бързо да се възстановява!

# 493
Гери, честит мъжага Hug Да ти е жив и здрав, да те слуша, да те радва..всъщност и тримата ти мъже да те слушат и да те носят на ръце Grinning Пожелавам ти бързо възстановяване и всичко да е наред.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 494
  • Русе/Germany

Ей честито на мама. Какъв голям мъж отгледала Simple Smile Да ви е жив и здрав и много много да ви радва. На мама бързо възстановяване  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт