"ФЕВРУАРското човече иска в мама да се гушка вече!- Тема 31

• 27 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Да са живи и здрави Габриел и Явор! Бързо да се възстановяват мамите!   bouquet
стеф, много сериозна бременност караш ти  Joy
Аз имам чувството че сама си пиша, но все пак - вчера обикалях три часа и половина по лекари и болници и в крайна сметка нищо не свършихме, освен че ми биха Профенид малко да обезболи и пробвах всички инвалидни колички на отделенията. Според АГ лекарите не мога да родя нормално, но не могат и да ме срежат защото после не могат да ме раздвижат. В неврохирургията имаше специализант, който нищо не можел да ми каже - не разбирал ... Само АГ-тата се отнесоха сериозно и се събраха камара умни глави да се чудят какво да ме правят. Видяха бебко на видеозон  и само повтаряха колко е голям - 3 900
От кога спирате да се харните и да пиете вода преди секцио? Твърде вероятно е утре след прегледа да ме резнат на бързо и ми се иска да съм подготвена.

# 301
честито на деси, румила и хей я!
Да са много здрави и послушни бебоците!

# 302
Десиии, браво на теб, мила  Hug, докато изчета две страници и се наканя да пратя стиснати палчета и от мен, ти си готова! Да ти е жив и здрав малкият Габриел!

Честит Явор на Хей-я! Измъчила се е милата, да расте бебо здрав и щастлив и оттук нататък само радост да ѝ носи!
Честита принцеска Стефани на и Румила!

Честит рожден ден на Мими! Много здраве и късмет, скоро ще получиш и най-хубавия подарък - леко раждане ти желая!

Палчета на всички, на които скоро предстои да се срещнат с бебчетата си!

Дано Лори е по-добре вече!

# 303
  • София
Ехеее, честито на Румила, Деси, Хей_я.

Тия дето още сме в "режим на изчакване" ставаме все по-малко с всеки изминал ден. Но пък и февруари си напредва.
Аз днес понапазарувах още неща за бебка, ей удържах да не са дрешки, защото станаха много. Най-после взех повивалника и козметиката - както до последно се канех да е Мустела, така накрая се спрях на Бюбхен. А дали бебето ще одобри избора ми, ще си проличи.

Имам едно питане - към тези, които ползвахте крем против стрии. Дали се продължава мазането и след раждането и колко време? Съответно като е секцио прекратявахте ли мазането? Кремът ми е съвсем на привършване и се чудя дали да инвестирам в нова туба или направо да взема някакъв стягащ/възстановяващ? Стрии почти нямам (тия дето се появиха дори не са на черти, а просто някакви точици на сгъвката между корема и костите на ханша), но се чудя дали сега тепърва има шанс да се нацепя...

Ох, раждане ме чака, аз за едни стрии се тревожа  Joy.

Мими, честит рожден ден! Желая ти най-хубавия подарък!

Булка Марулка - така като гледам какво говорехме с доктора, ок. 8 часа преди да ме приемат трябва да спра храните и течностите. А колко време след приемането ще ме скълцат идея нямам, надявам се да не е повече от два часа. Но и преди това е хубаво храната да е по-лекичка...

# 304
Eеееей тази Деси много бърза бе! Кога писа, кога успя да роди!  Laughing

Честит малък Габриел! Да е жив и здрав и много щастлив! smile3525

# 305
  • Сливен
     Някой мами вече родиха и скоро ще започнат да говорят за зъбки,а ние още се стискаме  Wink
     Честито на новите попълнения с групата на родилите мами.Да са ви живи и здрави рожбите и много да ви радват. Hug

# 306
Браво на Деси, бързи, смели, сръчни  Mr. Green
Аз днес си увеличих дозичката Допегит, че много се подуват ръцете, а и малко ми го сваляше с половинките. Дано помогне

# 307
Имам въпрос: Какво мога да взимам за главоболие, когато кърмя? От умора ли е не знам, но от вчера направо ще ми се пръсне главата Sad

# 308
Честити бебчета на Деси, Хей-я и Румила, да са ви живи и здрави, много щастливи и поспаливи.  Mr. Green

Евридика и аз бях с ужасно главоболие, педиатъра ми позвали да пийна един парацетамол след като съм накърмила, за да е минало достатъчно време до следващото кърмене.

# 309
На 08.02 и мама cherka e станала мама на Калоян - 3670,51см.

# 310
  • София
Честито на мама Деси!    bouquet
Честито и на мама  cherka   bouquet

# 311
Здравейте,аз съм миналогодишна февруарка и влезнах да ви почета и какво да видя има един Яворчо роден днес  Laughing Моя син е роден на 13.02 ,казва се Явор и също ме измъчи много,но в крайна сметка след 22 часа мъки се роди нормално.Да е жив и здрав адаша и много да радва мама и тати!  Hug
Честито на всички мами и успех на чакащите!

# 312
честитоооооо на всички майчета които пропуснах
пиша с една ръка....в другата е бебо  Heart Eyes

липсвате ми Hug, но не съм влязла в час с домашните още...после ще наваксвам bowuu

# 313
Привет сладки  Hug

Толкова много бебенца, няма да ги изброявам поотделно, за да не изпусна някое - всички бубинки да са живи и здрави, папкащи, спинкащи и добрички  Hug

Някой беше питал за нослето - ние нашето 2-3 пъти на ден капваме по няколко капчици физиологичен и после той си киха и така...ама днес гледам , че има някакво сухо сополче доста навътре - пробвах с аспиратора, ама той като ревне и го вкарва навътре... newsm78 Фитилче неможах да измайсторя, клеките за уши са дебели...ще чакам пак да се попокаже, да видим как ще го вадим гадината... Simple Smile

Малкия иначе започна много малко да спи през деня - само се кокори и иска внимание, не мога да мръдна...ще видим от вторник татко ни като тръгне на работа как ше сме двамката...

Мами, мислите ли вече да правите погачка? На нас ни казаха, че трябва да се направи до 40-тия ден и аз мисля да е след 2 седмици, когато ще е на месец, дано е отминал грипа до тогава... Praynig

Редактирам се, като съм забравана - честит рожден ден на Мими - пожелавам ти търпеливо да си изчакаш сладкото подаръче, и моят дойде 2 седмици след рожденият ми ден Wink

# 314
  • Русе/Germany
На 08.02 и мама cherka e станала мама на Калоян - 3670,51см.
Честито бебче на мама cherka  bouquet Да ви е жив и здрав малкия Калоян и много да ви радва. Бързо възстановяване на мама.

Вече не знам какви пожелания да пиша, но и тези са от сърце Hug

Общи условия

Активация на акаунт