Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците в дискусията?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците в дискусията?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Кои са основните емоции, изразени по време на дискусията?
-
Какви са признаците, че новороденото ми бебе получава достатъчно кърма?

Канят се само жени до 40-тия ден на бебето, прави се питка, слага се отгоре кърпа и всеки слага парички и нарича нещо за бебо...После питката се разчупва върху главата на мама, гушнала бебчо/с кърпа отдолу де, няма да станем целите в трохи...

Нправо съм бонбон! Да ние жив и здрав таткото,страшно много ни помогна! Много ви прегръщам и целувам и стискам палци на всички все още 2 в 1 да имате най-много като моето раждане,не по тежко! 
Горкото дете много се мъчи,реве и пъшка и няма как да му помогна много гаднооо........направо ми се свива сърцето като я гледам.
Ти в коя болница ходиш на прегледи-къде мислиш да раждаш? Беше писала за д-р Шопов май ама не знам той къде работи.