Кой крив, кой прав...

• 19 332
  • 251
  •   1
Отговори
# 15
Ами жената вече е направила компромис с някои неща.
surela,  Rolling Eyes ... нетрадиционно предложение ... сещам се за тройка с двама мъже - би отказал. Иначе е открит към повечето предложения.

# 16
Не виждам как ще прави анален секс, ако и е неприятно. Вярно е,че пък и неговите желания за него  са си важни. Но щом това започва да влияе на отношенията, така едва ли ще може да се продължи. Не си представям как всеки път ще се чувства напрегната преди да си легнат, защото той пак ще поиска,тя пак ще откаже и т.н. Явно всеки трябва да си потърси партньр, с който има сходни желания в леглото.

# 17
  • Galaxy 13197853088
не са правили такива неща или след като са пробвали тя не иска?

# 18
Чудя се, дали жените, които не практиват "този" вид секс, подкрепят жената и твърдят, че мъжът трябва да се съобрази с желанията й, а тези, които го практикуват, дават съвет да се пробва?

Сигурно и тук всеки гледа от собствената си камбанария, а?  Laughing

Къде са мъжете днес? Или то не останаха мъже във форума?

# 19
А, имало ...  Laughing
Пробвали са, но без необходимите материали и е било болезнено.

# 20
  • Galaxy 13197853088
ами да го направят като хората тогава ...
като се таковат следващия път тя да е подготвена със материалите, той да е готов да чуе не.

а и по темата, не мисля че заради единия "друг" секс биха се разделили ако се обичат.

# 21
  • Бургас
Аз не мисля, че заради аналния секс си струва да си развалят отношенията (ако всичко друго е цветя и рози). Нека опитат с подходящи овлажнители и в подходящ момент, в който тя не е напрегната или уморена, например, а предразположена към откриване на "нови хоризонти".  Laughing Ако и тогава твърдо се чувства некомфортно, мъжът ще трябва да приеме отказа и. В крайна сметка има и други дупки... достатъчно задоволителни.  ooooh! А ако това е по-важно от всичко останало във връзката им, значи жената трябва да се замисли дали той е подходящият човек за нея.
Ако аз харесвам мъжът ми да ме връзва докато правим секс, например, но той не желае да го прави или го прави "насила", бих забравила това свое желание. Все пак става въпрос за взаимно удоволствие в секса, не за убеждаване и компромиси. 

# 22
За нея всичко е било "цветя и рози", но явно за него - не ...
Може би са прави някои в темата, че не са един за друг.

Все пак ме радва, че Лабрадор има такова мнение по въпроса.  yes

# 23
но той не желае да го прави или го прави "насила", бих забравила това свое желание. Все пак става въпрос за взаимно удоволствие в секса, не за убеждаване и компромиси. 
Peace
Точно това имам предвид и аз - ако е важен човекът до теб, би забравил тези свои странности.
Въпрос на приоритети. В крайна сметка:
В крайна сметка има и други дупки... достатъчно задоволителни.  ooooh!

# 24
А тя как го оценява него? Успява ли да я предразположи достатъчно или собственото му удоволствие като че ли е на първо място?

# 25
  • София
Аз не мисля, че заради аналния секс си струва да си развалят отношенията (ако всичко друго е цветя и рози). Нека опитат с подходящи овлажнители и в подходящ момент, в който тя не е напрегната или уморена, например, а предразположена към откриване на "нови хоризонти".  Laughing Ако и тогава твърдо се чувства некомфортно, мъжът ще трябва да приеме отказа и. В крайна сметка има и други дупки... достатъчно задоволителни.  ooooh! А ако това е по-важно от всичко останало във връзката им, значи жената трябва да се замисли дали той е подходящият човек за нея. 
Peace  И на мен това ми се струва най разумно.
А сега чакам с нетърпение viliko да се появи, че и без друго от 10 дни е обещала тема "Жените и задоволеността им" Hug Wink

# 26
  • София
Според мен, ако мъжът обича жената, би се съобразил с нейните желания или нежелания, а не да подхожда егоистично и да мисли само за собственото си удоволствие. Peace

Любовта под условие винаги е била на мода в ДиС/СО, и все в ущърб на мъжа  Laughing "Ако" обича жената, той трябва да прежали това свое желание или онова свое предпочитание, да направи сватба, да направи дете, да направи, да направи...

Не съм чула обаче съвет към жена "Ако обичаш мъжа си, приеми го какъвто е, съобрази се с неговите желания, угоди на неговия каприз..."

По темата - никой не е прав или крив, просто сексулано не си подхождат. Нищо свястно няма да излезе нито ако тя да се насилва, нито ако той си живее с нереализирани сексуални щения. Ако не са семейство, по-добре всеки да си търси подходящ партньор. Ако вече са семейство и има намесени дечица, финанси или други съображения, поради които не им се иска да се разделят, да се разберат за отворен брак.

# 27
Интересното в случая е че веднъж я е харесал такава каквато е... според мен би трябвало да е наясно с това кое може и кое не... то е вярно че забранения плод е най желан.. но пък превърне ли се секса в болка, що за секс е това.... така нито на единия ще му е гот.. нито другия ще изкачи върха!!!! Peace
Решението според мен е в изясняване на възможностите, намиране на компромисни решения... или кой от къде е... все пак болката не носи нищо добро след себе си!!!! Peace

# 28
А тя как го оценява него? Успява ли да я предразположи достатъчно или собственото му удоволствие като че ли е на първо място?

Предразполага я, мил, внимателен. Всичко е чудесно, само тези желания, свързани с "другия" секс. Имат и сходен светоглед. Добре се разбират. Точно това озадачава жената, че заради тези желания може да настъпи такъв обрат. Явно за него е наистина важно.

# 29
Предразполага я, мил, внимателен. Всичко е чудесно, само тези желания, свързани с "другия" секс. Имат и сходен светоглед. Добре се разбират. Точно това озадачава жената, че заради тези желания може да настъпи такъв обрат. Явно за него е наистина важно.

А тези желания от самото начало на връзката ли са, или в последствие са се появили?

Общи условия

Активация на акаунт